Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δωσε το titanfall σε μενα το infamous σε καποιον αλλον και παιξε diablo

όποιος θέλει κερνάω καφέ σπίτι. εγώ diablo στο macbook, titanfall στον σταθερό και inFamous στην tv μου.. και πάντα στο ίδιο δωμάτιο

Δημοσ.

παιδια απο οσα διαβασα θα σταθω μονο στο θεμα gold. Απο τι στιγμη που σιγουρα θα χρειαζεται για διαφορα μεσα

στο παιχνιδι και απο τι στιγμη που ΔΕ θα μπορει ποια να αγορασει κανεις απο το ΑΗ νομιζω οτι το game πρεπει να το εχει

προβλεψει, η βλιζαρντ δηλαδη και με καποιο τροπο να παιρνεις ευκολα και ΠΟΛΥ gold. Οποτε πιστευω δεν εχει κανενα

νοημα να αγοραζει κανεις ακομα και λιγα. Οσο για αντικειμενα ΕΝΟΕΙΤΑΙ μην αγορασετε τιποτα αφου τα αντικειμενα

θα ειναι απειρως καλυτερα και φυσικα κανεις δε σου εγγυαται οτι εστω και η ζωνη αξιζει να την παρεις απο τωρα !

Με λιγα λογια το καλυτερο dps τωρα θα ειναι το ελαχιστο μετα... ωραια "πουστια" της βλιζαρντ.

Λιγο ακομα και θα λεμε εγω εχω 1 εκ dps ο αλλος 3,5 εκ και ο αλλος 10 μιλιον. χασαμε τα νουμερα τελειως... τελως παντων.

Η προσωπικη μου αποψη ειναι πουλειστε οτι εχετε τωρα γιατι μετα θα ειναι αχρηστα! απο gold μεχρι ρουχα.

Δημοσ.

Εφτιαξα και εγω λιγο τον barb, ειμαι ανετος σε MP8 που δοκιμασα και εχω και μια DH ντυμενη αλλα μεχρι MP6 ειναι οκ μετα δεν ειναι efficient. Loot 2.0 πριν το expansion δεν ξερω αν εχει νοημα να ασχοληθουμε να πω την αληθεια.

Δημοσ.

It is happening!!!

Σήμερα το 2.0!

www.reddit.com/r/Diablo/comments/1yv39k/20_patch_confirmed_goes_live_tomorrow_225/.compact

που το δες ρε φίλε? Δεν μπηκε καποιο Loot 2.0 σημερα.

Το exp, θα έχει runewords ή ακόμα τιποτα....?

Δημοσ.

Ετοιμασα ενα μαγισακι της πλακας. Χαβαλε θα εχει αν αλλαξουν τα σκιλς αυριο, 

Dps καθαρα ψωνισα, ενα εκοιν και κατι αλλα φτηνακια, 150μ μαξ.

ΔΕΝ ξερω τι ακριβως θα επικρατησει με τα σκιλλς κλπ.

Μαλλον θα παιξει οτι επαιζε στο πτρ που δεν το ζησα. 

ΛΟΓΙΚΑ. Απο αυριο, νεο λουτ συστημα, νεα δροπς, νεο παραγκον κλπ.

ΟΠΟΤΕ κλασσικα builds τυπου cm/archon/wwbarbs/hota/κλπ πανε.

@ lalanis, firebats ρημαζουν ακομα. Οποτε θα εχεις καλο κιckstart, το κλασσικο lure/kill παιζει ακομα.

Οι μαγοι θα χωθουν με arcane torrent, και αντι για black hole, θα το δοκιμασω με frost nova.

Παρενθεση εδω, αλλα να περιμενετε νερφ στο arcane power on crit. ¨Η υπηρχε bug στη beta, 'η απλα δεν αλλαξαν το ινφο του καθε gear. Ερωτηματικο οποτε στο APOC.

Ολοι οι λογικοι συνδυασμοι σκιλς αποδιδουν παντως. Δοκιμασα ακραια πραγματα, και σε ολα ειχα ομαλη πορεια, οτι περιμενα να δω το εβλεπα. Μαζευεις resources (mana, arcane, hatred, dekserogotiallo ) το ξοδευεις , και απλα δουλευει το build.

Γενικα, περιμενω πολυ καλυτερα πραγματα, πιο μεγαλη ποικιλια effective builds, ετσι μοιαζαν τα πραγματα .

Με το καλο αυριο παιδες, θα ειμαι σε αναμονη απο νωρις :)

θα τα πουμε ingame !

Eπισης, λογω διαφορας ωρας στην Αμερικα θα το εχουν νωριτερα, οσοι πιστοι , ριξτε μια ματια στα στρημς :)

Δημοσ.

Να παίζουμε party ώστε άμα πέφτει κάνα καλό leg να γίνονται οι δέουσες ανταλλαγές...

@no fx: το κακό είναι ότι πούλησα το zunimasoκεφαλο μου και πήρα mempo, οπότε δεν ξέρω πώς θα είναι η διαχείριση του mana στο γιατρό, αλλά θα δω και τα skills πρώτα.

Δημοσ.

πρπει να εχω ενα αν δεν κανω λα8ος, της πλακας.... Ετσι κ αλλιως, αν ολα πανε καλα, το μισο και παραπανω gear μας θα το αλλαξουμε με upgrades , οποτε δεν 8α παιζει προβλημα.

Nαι, πολυ βασικο το θεμα party που ειπες. 

Προσωπικα, θα ηθελα full intelligence party,  για να γινονται ασαπορ τα αναλογα trades, και να υπαρξει πολυ γρηγορο progress σε ολο το παρτυ.

Πιστευω οτι ειναι οτι πιο efficient ετσι οπως ειναι τα πραγματα με τα "smart drops".

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...