Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μόνο το gold είναι χρήσιμο...

εννοώ τώρα που θα κλείσει βρε παιδιά το ΑΗ..

Θα υπάρχει ακόμα gold;Θα αλλάξει κάτι στους πωλητές ;

Δημοσ.

εννοώ τώρα που θα κλείσει βρε παιδιά το ΑΗ..

Θα υπάρχει ακόμα gold;Θα αλλάξει κάτι στους πωλητές ;

Το gold δεν θα παψει ποτε στο παιχνιδι να ειναι χρησιμο γιατι με το συστημα του reforging/enchanting (δεν θυμαμαι πως το λενε ακριβως) θα χρειαζεται gold για να αλλαξεις ενα stat.Καθε φορα που αλλαζεις το stat τοσο ανεβαινει η τιμη. Οποτε το gold θα παραμεινει και ως μεσο συναλλαγης για items μεταξυ των παιχτων. Διαφοροι streamers τις πρωτες μερες της beta πεταξαν μεγαλα ποσα στο enchanting χωρις λογο βεβαια, αλλα φανηκε οτι ειναι απαραιτητο.

Δημοσ.

Περιεργο, ναι δοκιμασε ξανα οπως βλεπω εχει ακριβως και την κατηγορια που ψαχνεις ετοιμη (i think my account was hacked) στην drop down list..

:D και ναι ήρθε επιτέλους η δικαίωση! Πήρα πίσω το account μου. Πλέον θα τα προσέχω και τα 2 σαν τα μάτια μου.

Δημοσ.

:D και ναι ήρθε επιτέλους η δικαίωση! Πήρα πίσω το account μου. Πλέον θα τα προσέχω και τα 2 σαν τα μάτια μου.

άμα μιλάμε εμείς! B)

Δημοσ.

Μηπως μεσα στο account βρηκες και 2-3 εξηνταρηδες φουλ στα πραγματα δωρεα για την ταλαιπωρια απο τους hacker? :P

Δημοσ.

Δηλαδή loot 2.0 και AH μαζί για σχεδόν δύο βδομάδες;;; Η τελευταία μεγάλη μπάζα της Blizz...

Τα items του loot 2.0 ειναι BoA και δεν μπορουν να μπουν στο ΑΗ. Μπορουν να ανταλλαχθουν μεταξυ των παιχτων του party που επεσε το αντικειμενο τις 2 πρωτες ωρες απο τοτε που επεσε.

• Like 3
Δημοσ.

Ναι, απο παντου 25. 

Μονο που οποιος το εχει παρει απ την Blizz, θα μπορει να παιξει αμεσως μολις ανοιξουν οι σερβερς, λογω του predownload.

Kαιρο εχω να δωσω ινφο απ την beta, τα πραγματα πανε καπως ετσι :

Ολοι οι χαρακτηρες ειναι δυνατοι, ολοι βιωσιμοι σε Τorment 5-6.

Wizards τα λιωνουν ολα ασαπορ, arcane torrent / black hole , τρελος συνδυασμος, αλλα οχι ο μοναδικος. Οτι skill combination θελετε ειναι βιωσιμο πλεον, εκτος και αν ειναι παραλογο. Μονκ, τουμπανος απλα.. Φαινοταν απο vanilla οτι θα μπαφαριστει κ αλλο. Δυστυχως δεν ειχα την υπομονη να τον δοκιμασω, αλλα παιζει πολυς κοσμος και ολοι λενε τα καλυτερα ( πολυ καμπανα χαχα) .WD μια απ τα ιδια, πολυ δυναμη, πολυ ΑΟΕ. Crusader/Barb πολυ δυνατοι ομοιως, με αρκετα ΑΟΕ και αυτοι.

Παλιοτερα builds, nαι μεν εχουν παψει να θεορουνται βιωσιμα, αλλα ειναι πολυ νωρις ακομα για να τελειοποιηθουν αλλα, με βαση τα νεα skills/passives. Oσοι ασχολουνται αρκετα θα εχουν δει ηδη boulder barbs klp.

Ακομα και με DH's που παιζουμε ειναι πολυ ευχαριστημενοι , και σε survivability , και φυσικα σε dps.

Το dps εχει πλεον ξεφυγει στο game, αστρονομικα νουμερα... 700κ-2m ειναι το range που εχω δει και παιξει, οποτε φανταστειτε εσεις τα criticals :) Kατι σχετικα αρνητικο ηταν το nerf του cc απ τα paragon points, οχι κατι ιδιαιτερο ομως.

Αυτη τη στιγμη υπαρχει και ενα bug (μαλλον??!!) του arcane on crit..... Aν και οπως βλεπω θα νερφαριστει αρκετα και αυτο πριν να βγει το ROS....

Τα drops βελτιωθηκαν παρα πολυ σε ποσοτητα σε σχεση με το πως το ειχαν στο προηγουμενο patch. Η συχνοτητα για μενα ειναι περιπου στο 1 ανα 45-65 λεπτα. Δεν ξερω ποιες ειναι οι συνισταμενες (  kills/time=profit? )ή αν απλως ειναι rng. Πανω κατω εκει να περιμενετε, με οσους το εχω συζητησει τα ιδια συμπερασματα/αποτελεσματα ειχαμε. Aλλαγες αρκετες στα stat points των διαφορων set. Στο friends and family βλεπαμε σχεδον σε ολα τα legendary rolls μεχρι και 950 αν δεν κανω λαθος... Μειωθηκε και αυτο , αλλα οχι σε ενοχλητικο επιπεδο. Fire/poison/cold/arcane dmg ειναι πλεον must για αρκετα builds, oπως και τα % damage bonus.

To xp ρεεει αφθονο. Καποιος αρκετα hardcore μπορει να παρει ανετα 15 paragons την μερα αν υποθεσουμε οτι το υπαρχον level ειναι 200+. Προχθες σε 6-7 ωρες πηρα 11 αν θυμαμαι καλα. Φιλος μου ειπε οτι σto 460-461 το χρ ειναι περιπου 1.5β :)

Μystic πολυ καλη φαση, βοηθαει να πετυχεις αυτο που δεν ησουν τοσο τυχερος να σηκωσεις. Θα φαμε αρκετο gold εκει, να ειστε προετοιμασμενοι. Τransmogrify, kool επισης, καλο ειναι να αλλαζουμε και την εμφανιση, δεν κουραζετε κ τοσο το ματι, σε πορωνει και λιγο παραπανω....

Τα drops... ειναι λιγο πονεμενη ιστορια.... Ναι μεν "εξυπνα" αλλα μειωμενα. Ξεχαστε rings quadfecta κλπ. Απ οτι εχω καταλαβει εχουν μειωσει τα properties κατα ενα σε μερικα items. ΔΕΝ ειναι κατι που θα χαλασει καποιον μετα απο μερικες ωρες gameplay, αρχικα ομως μου την εδωσε λιγο. Επισης οτι σηκωνεις , ειναι tradable για 2 ωρες, και αυτο μονο μεταξυ του party. Καλο? Κακο? Θα δειξει.

Act 5 : Ωραιο μερος, σκοτεινο, με αρκετες περιοχες για φαρμα. Τιποτε αλλο. 

Rifts/bountys: Kαιρος ηταν να μπορουμε να φαρμαρουμε λιγο ραντομ μερη, οχι με προκαθορισμενη σειρα , αλλα με θετικο στη φαρμα αποτελεσμα. Θα ξεφυγουμε απ τη φαση crypt/A1/A3 ή οτι αλλο φαρμαραμε. Ριφτακι, random περιοχες, random mobs, random boss.

Να πω οτι οι περιοχες δεν ειναι απειρες. Ειναι map parts που αλλαζουν απο portal σε portal. Ακομα κ ετσι , ειναι πιο ενδιαφερον για grind απ οτι το endless loop σε 1-2 spots.

Συμπερασμα μου ειναι οτι θα γουσταρουμε ολοι της αλλαγες οταν με το καλο βγει live.

Kαι θα μας κρατησει αρκετο καιρο θελω να πιστευω. Ετσι μοιαζει τουλαχιστον. Εξαρταται πολυ απ το τι 8ελει κανεις για endgame.

Aλλοι θα ευχαριστηθουν, αλλοι θα κραξουν, ετσι ειναι παντα :Ρ

• Like 1
Δημοσ.

ωραία όλα αυτά... τώρα πριν κλείσει το ah, τι να αγοράσουμε ώστε να τα έχουμε για να την παλέψουν οι χαρακτήρες? η πάμε full γυμνοί στο loot 2.0 και ντυνόμαστε από εκεί μόνον... ή να τους πάμε όλους με κανα 150-200k dps base και βλέπουμε? 

ps1: ευχαριστούμε για τα tips μιας και για κάποιον περίεργο λόγο δεν έβρισκα τίποτα over the net

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...