Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

(Ναι, δν είχαν απαντήσει στο ticket)
Θα ξαναδοκιμάσω άμα είναι όταν πάω σπίτι. Μιας που έχουν περάσει κάμποσοι μήνες απ'την τελευταία φορά που προσπάθησα.

Δημοσ.

Περιεργο, ναι δοκιμασε ξανα οπως βλεπω εχει ακριβως και την κατηγορια που ψαχνεις ετοιμη (i think my account was hacked) στην drop down list..

Δημοσ.

και μετά θα έχουμε 2 ακάουντς;

Ναι στείλε τους ένα τικετ,ομορφο σενιο!Με ολοκληρωμένες πληροφορίες..Και θα δεις ότι θα σε βοηθήσουν!

Δημοσ.

Ε το παλιό account άμα είναι θα τό'χω για το γαμώτο, γιατί κλειδώθηκε άδικα και το θέλω πίσω!

Με το νέο θα φτιάξω πάλι monk και θα παίζω με σοβαρότητα.

Δημοσ.

εννοείται πως πρέπει να το πάρεις,δεν τα αφήνουμε έτσι αυτά!

Ε το παλιό account άμα είναι θα τό'χω για το γαμώτο, γιατί κλειδώθηκε άδικα και το θέλω πίσω!

Με το νέο θα φτιάξω πάλι monk και θα παίζω με σοβαρότητα.

pewdiepie_look_at_you__by_nylah22-d60mtn

Δημοσ.

Δεν ειναι αρκετα badass οσο η DH απλα, :P και η female wizz καλουλα ειναι απλα μου κανει λιγο σε κακομαθημένο κοριτσακι..

Δημοσ.

Δεν ειναι αρκετα badass οσο η DH απλα, :P και η female wizz καλουλα ειναι απλα μου κανει λιγο σε κακομαθημένο κοριτσακι..

Ναι, έτσι είναι, καλομαθημένη bitch πλουσιοκόριτσο, ΒΠ άλλα και λίγο αλανιάρα :P

Δημοσ.

Διαβάζω στο Reddit ότι πλησιάζει το patch 2.0.1 με το Loot 2.0. Κάποιοι λένε για την πρώτη βδομάδα του Μαρτίου.

Δημοσ.

Έτσι έχουν πει, ναι. Αλλά δεν ξέρω αν για λόγους marketing το βγάλουν νωρίτερα για να γυρίσει κόσμος στους servers και να διαφημιστεί καλύτερα το expansion.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...