Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εγω αφου εφτασα τον wizard 100 paragon,  τωρα παιζω με εναν witchdoctor και αγοραζω μονο κατι φτηνιαρικα items απο AH η και καθολου.

τωρα τι θα κανουμε το gold στο expansion δεν ξερω.

Δημοσ.

περίμενα αυτή την ημερομηνία πως και πως για να ξανακάνω log in στο παιχνίδι,αλλά το έβαλα σήμερα και ξεκινάω από το 0 νέο χαρακτήρα..

Και η ερώτηση είναι τί έχει αλλάξει 1 χρόνο τώρα στο παιχνίδι;Τόσο έχω να παίξω..Τί να προσέξω;

Χεχεχ καλή αρχή!

Πάμε απ'το 0 ξανά λοιπόν να γουστάρουμε \m/

(Ευτυχώς που ξαναβρήκα το παιχνίδι -μου το χάρισε φίλη μου- και μπορώ επιτέλους κι εγώ να ξαναπαίξω μετά το άδικο μπλοκάρισμα πού'χα φάει -_- τα θυμάμαι και ταράζομαι πάλι!)

Δημοσ.

όπως ξέρουμε 18/3 θα κλείσει το AH και 28/3 βγαίνει το expansion του..

περίμενα αυτή την ημερομηνία πως και πως για να ξανακάνω log in στο παιχνίδι,αλλά το έβαλα σήμερα και ξεκινάω από το 0 νέο χαρακτήρα..

Και η ερώτηση είναι τί έχει αλλάξει 1 χρόνο τώρα στο παιχνίδι;Τόσο έχω να παίξω..Τί να προσέξω;

Να αγοράσω gold από το AH;Θα είναι άχρηστος μετά για ingame;

lol...

Δημοσ.

lol...

είναι η αλήθεια,μεγάλο ερώτημα,μη το γελάς!

Χεχεχ καλή αρχή!

Πάμε απ'το 0 ξανά λοιπόν να γουστάρουμε \m/

(Ευτυχώς που ξαναβρήκα το παιχνίδι -μου το χάρισε φίλη μου- και μπορώ επιτέλους κι εγώ να ξαναπαίξω μετά το άδικο μπλοκάρισμα πού'χα φάει -_- τα θυμάμαι και ταράζομαι πάλι!)

με cheaters δεν παίζω!Να με βάλουν στο μάτι και εμένα...

Έγω θα σου πρότεινα να εξηκειωθείς από τώρα με το ανερχόμενο expansion και να μην χρησιμοποιήσεις καθόλου το ΑΗ. Παίξε με αυτά που θα σηκώσεις και μη σε ανησυχεί και πολύ!

καλά,απλώς ο χρυσός θα μου χρησιμεύσει;οι merchants πουλάνε μπλιμπλίκια,μόνο για upgrades λέει πλέον σωστά;

Δημοσ.

Cheating ποτέ και πουθενά...δυστυχώς μού'χε χακάρει κάποιος μ@λάκας το account μου και δεν έχω ιδέα τί βλακείες έκανε.

Δημοσ.

Cheating ποτέ και πουθενά...δυστυχώς μού'χε χακάρει κάποιος μ@λάκας το account μου και δεν έχω ιδέα τί βλακείες έκανε.

ναι ναι!όπως να λέμε το remind password ένα πράγμα;

κατάλαβες γιατί χτες προσπαθούσα κάπου 30λεπτά να βρω τους κωδικούς μου;

Το όνομα σου δεν μπορεί να αλλάξει,κάνε υπενθύμιση με αυτό ντει.!

πω αν μου χακαρουν εμενα τον λογαριασμο και μου σβησει τους χαρακτηρες θα χασω 400 ωρες gaming

γιαυτό έχει η blizard το battlenet authenticator,το έχεις στο κινητό σου,γράφεις κάπου τα serials που σου δίνει εξαρχής και είναι πάντα κλειδωμένο και στα ζητάει ανα βδομάδα ή μπορείς σε κάθε log in..

Όπως και να ενεργοποιήσεις τα sms alert για ότι ύποπτο ή νέο log in γίνεται..

Αλλιώς ακριβώς θα τρελενόταν κόσμος,συν ότι χάνεις τα λεφτά σου!

Στο οποιό κόλησα χτες πόση ώρα για να βρω που το έχω γραμμένο,γιατί δεν το είχα στο κινητό για μήνες,και έπρεπε να το επαναφέρω...

----

Τελικά αν αγοράσω gold θα μου χρεισιμεύσει ή όχι;

Δημοσ.

ναι εχω το authenticator αλλα ειχα ακουσει οτι ειχαν κλεψει accounts και απο ατομα που ειχαν αυτο το authenticator

δεν εχω ιδέα αν μας χρειαστει το gold στο expansion. ας μας πει καποιος που ξερει 

Δημοσ.

γιαυτό έχει η blizard το battlenet authenticator,το έχεις στο κινητό σου,γράφεις κάπου τα serials που σου δίνει εξαρχής και είναι πάντα κλειδωμένο και στα ζητάει ανα βδομάδα ή μπορείς σε κάθε log in..

Όπως και να ενεργοποιήσεις τα sms alert για ότι ύποπτο ή νέο log in γίνεται..

Αλλιώς ακριβώς θα τρελενόταν κόσμος,συν ότι χάνεις τα λεφτά σου!

Στο οποιό κόλησα χτες πόση ώρα για να βρω που το έχω γραμμένο,γιατί δεν το είχα στο κινητό για μήνες,και έπρεπε να το επαναφέρω...

Χμμμμ αυτό πρέπει να κάνω λοιπόν οπωσδήποτε. Την πρώτη φορά δεν τό'χα ψάξει καθόλου...και έπαθα αυτό που έπαθα. Και επίσης τελικά δεν κατάφερα ΠΟΤΕ να μιλήσω με κάποιον απ'την εξυπηρέτηση πελατών να τους εξηγήσω ότι χελόοοοοου είχα να παίξω μήνες και κάποιος μου χάκαρε το account -_-

Δημοσ.

Απλα δεν καταλαβαινω πως γινεται να μην επαιζες λογο AH αλλα παρὀλα αυτα να σκέφτεσαι να αγορασεις gold απο το ΑΗ για να παιξεις.. does not compute δηλαδη..

• Like 2
Δημοσ.

ναι εχω το authenticator αλλα ειχα ακουσει οτι ειχαν κλεψει accounts και απο ατομα που ειχαν αυτο το authenticator

δεν εχω ιδέα αν μας χρειαστει το gold στο expansion. ας μας πει καποιος που ξερει 

Μη με λες τέτοια τώρα,γιατί έχω θέμα με τα secure των λογαριασμών!

Χμμμμ αυτό πρέπει να κάνω λοιπόν οπωσδήποτε. Την πρώτη φορά δεν τό'χα ψάξει καθόλου...και έπαθα αυτό που έπαθα. Και επίσης τελικά δεν κατάφερα ΠΟΤΕ να μιλήσω με κάποιον απ'την εξυπηρέτηση πελατών να τους εξηγήσω ότι χελόοοοοου είχα να παίξω μήνες και κάποιος μου χάκαρε το account -_-

να τους πάρεις τηλ να τους πεις...στοιχεία προσωπικά θα ζητήσουν και το serial και θα έχεις το account πίσω!

Απλα δεν καταλαβαινω πως γινεται να μην επαιζες λογο AH αλλα παρὀλα αυτα να σκέφτεσαι να αγορασεις gold απο το ΑΗ για να παιξεις.. does not compute δηλαδη..

καλέ δεν έπαιζα γιαυτό τον λόγο,απλώς γιατί βαρέθηκα το παιχνίδι δεν έπαιζα..

Απλώς θα ήταν a new era όταν έκλεινε,και ήταν ευκαιρία να επανέλθω..

Δημοσ.

να τους πάρεις τηλ να τους πεις...στοιχεία προσωπικά θα ζητήσουν και το serial και θα έχεις το account πίσω!

Λες να μην προσπάθησα; :(

1000 φορές προσπαθούσα να πατήσω εκεί που έλεγε να μου μιλήσει κάποιος απ'την εξυπηρέτηση και μετά με πέταγε και δεν τα κατάφερα ποτέ να παραπονεθώ.

Δημοσ.

Δεν σου απαντησαν καν στο ticket η δεν μπορουσαν να δωσουν λυση στο προβλημα?? Δεν χανεις κατι να ξαναδοκιμασεις παντως, κριμα ειναι.. Εγω μια φορα ανοιξα ticket και απαντησαν σχεδον αμεσως, γενικα ξερω οτι εχει καλο support η blizz.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...