paragontikos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 To digital download για europe εχει 40 ευρω, και για αμερικη 40 δολλαρια; Γιατι τετοια διαφορα στη τιμη; Μπορω να κατεβασω την αμερικανικη εκδοση; Θα εχω καποιο θεμα; ναι η αμερική έχει άλλους servers οπότε πρώτον θα έχεις ping μεγαλο και δεύτερον δε θα μπορείς να παίξεις με καποιον φιλο-γνωστό που ειναι σε ευρωπαικό server
nikosggg3 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 To digital download για europe εχει 40 ευρω, και για αμερικη 40 δολλαρια; Γιατι τετοια διαφορα στη τιμη; εμεις οι ευρωπαίοι ειμαστε χουβαρνταδες!. 1
Federacion Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Τι θα γίνει με την τιμή πιά; πέσε επιτέλους... και να φανταστείς sp ήθελα να παίξω..
BlackScorpionX Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 ναι η αμερική έχει άλλους servers οπότε πρώτον θα έχεις ping μεγαλο και δεύτερον δε θα μπορείς να παίξεις με καποιον φιλο-γνωστό που ειναι σε ευρωπαικό server Διορθώστε με αλλά νομίζω ότι μπορείς να παίξεις σε όποιο server θέλεις. Δε νομίζω να υπάρχει διαφορά στην τιμή στην Αμερική ή στην Ευρώπη, δεν υπάρχει Αμερικανική έκδοση απ' όσο ξέρω. Η ίδια έκδοση είναι απλά στην τιμολγιακή πολιτική, αν το αγοράσεις από Ευρώπη πληρώνεις 40 € από Αμερική 40 $. Το θέμα είναι πώς θα το αγοράσεις από Αμερική και σε ποιο account θα το δηλώσεις για να κερδίσεις τη διαφορά; Δεν τα ξέρω ακριβώς οπότε μπορεί να είμαι και λάθος πάντως στο d3 μπορείς να παίξεις σε όποιο server (Ευρωπαϊκό, Αμερικάνικο κλπ) θες χωρίς πρόβλημα.
GaGaS_Thess Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 συμφωνω ότι μπορεις να παιξεις σε οποιον σερβερ θελεις το D3 αφου σου δινει και επιλογή . Οποτε η λογικη λεει ότι αν το αγορασεις από Αμερική θα πληρωσεις 40 $ και θα μπεις κανονικα σε ευρωπαϊκο σερβερ . Αυτό που δεν ξερω είναι αν το cd-key της Αμερικής μπαινει σε Ευρωπαϊκο account ή έχει καποιο περιορισμο . Στο wow-Europe.com παλια δεν μπορουσα να βαλω καρτα αγορασμενη από Αμερική που μου ειχε δωσει ενας φιλος που ζουσε εκει . Δεν την δεχοταν την εβγαζε invalid . Μετα το merge βεβαια με το battle.net δεν ξερω αν ισχυει το ιδιο
greeneye Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 εβαλα για χαβαλε 150 Μ που ειχα να δω αν πουληθουν τωρα που ανεβηκε το gold στο 1,73 περιπου και πουληθηκαν γρηγορα! Δε γαμι*ται τι να τα κανω, κλεινει το ΑΗ ας παρουμε οτι μπορουμε 1
paularas Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 εσύ και το italian job τέτοια μεγάλη μπάζα 3
greeneye Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 το ξερω οτι σαν χρηματα δεν αξιζει αλλα το παιχνιδι για μενα πεθανε, οποτε λεω απο 72 ας παω 76 στα κερδισμενα παρα να πανε χαμενα. Δεν περιμενα βεβαια να πουληθουν, ποιο πολυ για χαβαλε τα εβαλα. 3,88 καθαρα μου ηρθε e-mail. Συνοψιζοντας σκεφτομαι, χωρις κανενα σημαντικο αντικειμενο πηρα 76 apo μικροπωλησεις. Φαντασου αλλοι που τους επεσαν αντικειμενα ποσα οικονομησαν. Προβλεπω παντως να βγαινουν και αλλα παιχνιδια που θα μιμηθουν το ΑΗ του Diablo.
nicoc89 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Προβλεπω παντως να βγαινουν και αλλα παιχνιδια που θα μιμηθουν το ΑΗ του Diablo. κ όλοι θα τρέξουμε να τα αγοράσουμε αχχαχαχαχαχα
greeneye Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 το γελας αλλα θα τρεξει πολυς κοσμος αμα γινει. Εχω ενα πρασινο διαμαντακι marquis για πουλημα. Αν ενδιαφερεται κανεις τα βρισκουμε στο gold.
nikosggg3 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 παίζει να βγει καμια προσφορά για το reaper of souls?. Θυμάμαι λιγο πριν βγει το diablo 3, το e-shop το έδινε -8 ευρω περιπου.
paularas Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 αφού είχε βγει το είχε βγάλει προσφορά το e-shop για του λόγου του αληθές Ημερομηνία: 03-01-2013 21:13 Αρ.Παραγγελίας: 130103211332791299698 Κατάσταση: παραδόθηκε GAMES DIABLO III (PCG.02424) 1 35.90 €
nikosggg3 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 και πριν βγει ειχαν κανει μια προσφορα. μικρη αλλα εκαναν. αφου εγω το ειχα κανει προπαραγγελια 1 μηνα περιπου πριν κυκλοφορήσει απο το e-shop με εκπτωση
xtrmsnpr Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) όπως ξέρουμε 18/3 θα κλείσει το AH και 28/3 βγαίνει το expansion του.. http://www.polygon.com/2013/9/17/4741452/blizzard-removing-gold-and-real-money-auction-houses-from-diablo-3 περίμενα αυτή την ημερομηνία πως και πως για να ξανακάνω log in στο παιχνίδι,αλλά το έβαλα σήμερα και ξεκινάω από το 0 νέο χαρακτήρα.. Και η ερώτηση είναι τί έχει αλλάξει 1 χρόνο τώρα στο παιχνίδι;Τόσο έχω να παίξω..Τί να προσέξω; Να αγοράσω gold από το AH;Θα είναι άχρηστος μετά για ingame; Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2014 από xtrmsnpr
fixxxer29 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 όπως ξέρουμε 18/3 θα κλείσει το AH και 28/3 βγαίνει το expansion του.. http://www.polygon.com/2013/9/17/4741452/blizzard-removing-gold-and-real-money-auction-houses-from-diablo-3 περίμενα αυτή την ημερομηνία πως και πως για να ξανακάνω log in στο παιχνίδι,αλλά το έβαλα σήμερα και ξεκινάω από το 0 νέο χαρακτήρα.. Και η ερώτηση είναι τί έχει αλλάξει 1 χρόνο τώρα στο παιχνίδι;Τόσο έχω να παίξω..Τί να προσέξω; Να αγοράσω gold από το AH;Θα είναι άχρηστος μετά για ingame; Έγω θα σου πρότεινα να εξηκειωθείς από τώρα με το ανερχόμενο expansion και να μην χρησιμοποιήσεις καθόλου το ΑΗ. Παίξε με αυτά που θα σηκώσεις και μη σε ανησυχεί και πολύ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις