Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Luxx τις απαντήσεις σε όλες τις ερωτήσεις που κάνεις, θα τις ανακαλύψεις αν παίξεις το παιχνίδι κι όχι μέσα σε ένα forum. Πίστεψε με, είναι και πιο διασκεδαστικό έτσι..

• Like 1
Δημοσ.

Χαβαλε να κανεις σε κανα φιλαρακι σου. Που οταν επαιζα diablo1, επαιζες με τις κουκλες.

Παντως απο αποψη στρατηγικης, το diablo 2 ηταν καλυτερερο, ετσι; Και μονο που επρεπε να φτιαξεις αναλογως τα points στα spells, ηταν κατι.. Ενω εδω ολα μπαινουν αυτοματα..

Υπαρχει τροπος να αλλαζεις τα spells πατωντας κουμπια ή πρεπει να πηγαινεις στο μενου;

Καλο θα ηταν να μιλαγες πιο ομορφα. Και συγνωμη που κανουμε χαβαλε σε forum ε?? Οσο για το ακυρο like no comment

Ακομα βεβαια ενα λινκ δε μου εχετε δειξει. Καποιο site να το εχει σε προσφορα. Καθως και τι ακριβως ειναι το digital download, και ποια πλεοενεκτηματα εχει..

Τελος, ποιος ειναι ο πιο ευκολος χαρακτηρας για να τερματισεις το παιχνιδι, και ποιος ο πιο δυσκολος; Τα τερατα εχουν resistances; Και τα dungeons, αλλαζουν σε καθε επανεκκινηση του παιχνιδιου;

Γραφοντας στο google what is digital download for games,πρωτο πρωτο γραφει αυτο http://www.tomshardware.co.uk/forum/119238-13-difference-downloaded-digital-games-retail. αρα καμια δικαιολογια σε αυτα.

Και τι να γραψω;

Where to find the cheapest diablo 3?|

Φανταζομαι το Skroutz το ξερεις μιας και ειχες ανοιξει παλια θεμα αναβαθμισης Pc.Δεν βλεπω να το αναφερεις καπου πχ το εχει στο skroutz 30ευρω,μπορω να το βρω καπου φθηνοτερα??

Και μιας και σε Digital βλεπω και κοστιζει σχεδον 26-27ευρω θα ελεγα καλυτερα να το αγοραζες απο εδω http://www.skroutz.gr/s/317701/Diablo-III-PC.html?from=catspan

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ρε σεις ψαρωσα και το ξανα κανω εγκατασταση, μονο που εχω μεινει λιγο πισω... (demonhunter τερματισα τα lvl πριν τα paragon ακομα...)...για να δουμε...

edit: Ρε εχω χαλασει το iphone που ειχα τοτε και ειχα το authenticator... δε το χα δωσει σημασια και τωρα ζηταει κωδικο. παω να κανω αφαιρεση και προσθεση νεου και θελει να τους στειλω ταυτοτητα αλλα δεν θυμαμαι την μυστικη ερωτηση/απαντηση, την οποια φυσικα δεν μου λεει ποια ειναι η ερωτηση...Εχει τυχει σε κανεναν?? οχι τπτ το προχωρησα και μου λεει αν δεν εχω authenticator και δεν θυμαμαι την ερωτηση, τοτε να τους στειλω η ταυτοτητα η διπλωμα....το εχει κανει κανεις?

Επεξ/σία από vag.patrick
Δημοσ.

To digital download για europe εχει 40 ευρω, και για αμερικη 40 δολλαρια; Γιατι τετοια διαφορα στη τιμη;

Μπορω να κατεβασω την αμερικανικη εκδοση; Θα εχω καποιο θεμα;

Δημοσ.

τωρα με τι αξιζει να ασχοληθουμε  με  path of exile i diablo 3 ? :)

ΤΩΡΑ, σαφέστατα με Path of Exile που θα αξίζει και μακροπρόθεσμα. Όταν βγει το Reaper of Souls το ξανασυζητάμε.

• Like 1
Δημοσ.

ρε σεις ψαρωσα και το ξανα κανω εγκατασταση, μονο που εχω μεινει λιγο πισω... (demonhunter τερματισα τα lvl πριν τα paragon ακομα...)...για να δουμε...

edit: Ρε εχω χαλασει το iphone που ειχα τοτε και ειχα το authenticator... δε το χα δωσει σημασια και τωρα ζηταει κωδικο. παω να κανω αφαιρεση και προσθεση νεου και θελει να τους στειλω ταυτοτητα αλλα δεν θυμαμαι την μυστικη ερωτηση/απαντηση, την οποια φυσικα δεν μου λεει ποια ειναι η ερωτηση...Εχει τυχει σε κανεναν?? οχι τπτ το προχωρησα και μου λεει αν δεν εχω authenticator και δεν θυμαμαι την ερωτηση, τοτε να τους στειλω η ταυτοτητα η διπλωμα....το εχει κανει κανεις?

έχω στείλει ταυτότητα, μέσα σε μία μέρα αν θυμάμαι καλά με είχαν εξυπηρετήσει.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...