Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μολις τελειωσα το demo. Βασικα μπηκαν κατι παλικαρια αγνωστα στο παιχνιδι μου και πολεμουσαν τον skeleton king, και εκανα και εγω τελεπορτ. Ετσι τελειωνει το act I;

Με το craft εχω μπερδευτει. Ενας χαμος! Σκοπος ειναι να βγαλεις καλα αντικειμενα; Τι παιζει;

Εαν πεθανω στο παιχνιδι, τι γινεται; Εαν πεθανω με duel στο πεδιο μαχης;

Επισης καθε φορα που ανοιγεις το παιχνιδι, τα dungeons αλλαζουν δομη, και εχουν διαφορετικα mini bosses; Κατι τετοιο θυμαμαι να ειχα ακουσει.

Ξεκίνα μία από εδώ

http://www.reddit.com/r/Diablo/wiki/index

Το παιχνίδι είναι ήδη 2 ετών και αυτά που ρωτάς τα βρίσκεις στο youtube σε κανένα video με Link.png Site:

κτλ...
  • Απαντ. 17,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εαν πεθανεις στο παιχνιδι πληρωνεις 10 ευρω στην blizard και συνεχιζεις με οτι ειχες χωρις να χασεις τιποτα για 5 ζωες ακομα. Εμεις εχουμε βρει ενα συστημα οπου με 10 ευρω εφαπαξ θα παιζεις οσο θες και οσο και να χανεις δε θα σε νοιαζει! :-)

Δημοσ.

Εαν πεθανεις στο παιχνιδι πληρωνεις 10 ευρω στην blizard και συνεχιζεις με οτι ειχες χωρις να χασεις τιποτα για 5 ζωες ακομα. Εμεις εχουμε βρει ενα συστημα οπου με 10 ευρω εφαπαξ θα παιζεις οσο θες και οσο και να χανεις δε θα σε νοιαζει! :-)

Ι.... I don't know what to say...

Το έζησα και αυτό :D

Δημοσ.

οταν παιζεις με αλλους εχεις + XP οποτε αν θες να ανεβασεις παραγκον παιζε και με αλλους. Εχει και περισσοτερο χαβαλε...

Οσο αφορα το "συστημα" που εφευρε ο ομιλων μπορεις να ανατρεξεις σε παλαιοτερα αρθρα εδω

Εχω ανεβασει και ενδεικτικα βιντεακια!

εγω εζησα ΚΑΙ ΑΥΤΟ....

• Like 1
Δημοσ.

offtopic

το αστείο της υπόθεσης... αυτός που έπαιζε με 2 ασπίδες και τα παπούτσια για helmet την "λέει" σε κάποιον που ρωτάει κάτι και προσπαθεί με το iq χειριστή τοστιέρας να το παίξει και έξυπνος...

Δημοσ.

offtopic

το αστειο της υποθεσης ειναι οτι καποιος σαν την κολλημενη βελονα στο παλιο πικαπ
συνεχως βγαινει εκτος τοπικ για να μου την πει αφου φαινεται καθαρα οτι ΔΕΝ εχει καμια αισθηση
του χιουμορ...

Δημοσ.

Χαβαλε να κανεις σε κανα φιλαρακι σου. Που οταν επαιζα diablo1, επαιζες με τις κουκλες.

Παντως απο αποψη στρατηγικης, το diablo 2 ηταν καλυτερερο, ετσι; Και μονο που επρεπε να φτιαξεις αναλογως τα points στα spells, ηταν κατι.. Ενω εδω ολα μπαινουν αυτοματα..

Υπαρχει τροπος να αλλαζεις τα spells πατωντας κουμπια ή πρεπει να πηγαινεις στο μενου;

• Like 1
Δημοσ.

Χαβαλε να κανεις σε κανα φιλαρακι σου. Που οταν επαιζα diablo1, επαιζες με τις κουκλες.

Παντως απο αποψη στρατηγικης, το diablo 2 ηταν καλυτερερο, ετσι; Και μονο που επρεπε να φτιαξεις αναλογως τα points στα spells, ηταν κατι.. Ενω εδω ολα μπαινουν αυτοματα..

Υπαρχει τροπος να αλλαζεις τα spells πατωντας κουμπια ή πρεπει να πηγαινεις στο μενου;

Ε καλά μην το παίζεις και βετεράνος τώρα... Δεν βοηθάς..

Τέλος πάντων. Ψάξε και το και λίγο μόνος σου πάντως, μην περιμένεις να σου απαντηθούν όλα εδώ.

Spells μόνο από το μενού αλλάζεις ναι.

• Like 1
Δημοσ.

Ακομα βεβαια ενα λινκ δε μου εχετε δειξει. Καποιο site να το εχει σε προσφορα. Καθως και τι ακριβως ειναι το digital download, και ποια πλεοενεκτηματα εχει..

Τελος, ποιος ειναι ο πιο ευκολος χαρακτηρας για να τερματισεις το παιχνιδι, και ποιος ο πιο δυσκολος; Τα τερατα εχουν resistances; Και τα dungeons, αλλαζουν σε καθε επανεκκινηση του παιχνιδιου;

Δημοσ.

<p>Ακομα βεβαια ενα λινκ δε μου εχετε δειξει. Καποιο site να το εχει σε προσφορα. Καθως και τι ακριβως ειναι το digital download, και ποια πλεοενεκτηματα εχει..</p>

<p> </p>

<p>Τελος, ποιος ειναι ο πιο ευκολος χαρακτηρας για να τερματισεις το παιχνιδι, και ποιος ο πιο δυσκολος; Τα τερατα εχουν resistances; Και τα dungeons, αλλαζουν σε καθε επανεκκινηση του παιχνιδιου;</p>

Κούρασες..

Sent from my iPad using Insomnia

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...