Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το εχω το twin snakes του GC δεν ηξερα οτι εχει αξια.. :P Οσο για την CE του diablo πιστευω αξιζε για αυτους που την πηραν τοτε, τωρα την πληρωνεις ακριβα χωρις να εισαι σιγουρος οτι θα αξιζει περισσοτερο στο μελλον. Ψηνομαι την CE του reaper να μην την ανοιξω καν και να αγορασω ενα cheap cd key να κανω δουλεια.. :P

• Απαντ. 17,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

άντε πάλι... δεν έχει καμία σχέση η μία με την άλλη. Στο d3 το πρώτο η collectors εκτός από το ότι ήταν πολύ λιγότερα κομμάτια είχε μέσα και το κεφάλι με το usb stick που έχει μέσα τα παιχνίδια και είχε γίνει τρελό hype και είχε εξαφανιστεί. ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ αυτή δεν έχει τίποτα extra μέσα εκτός από τα κλασικά που δίνει η blizzard σε όλαααα τα παιχνίδια της. άρα μην μπεις στον κόπο και δώσεις τζάμπα λεφτά

trust me, i know what i'm saying about that damn company

485702_10151482354388697_748518943_n.jpg

Δημοσ.

Απο που μπορω να αγορασω το diablo3+expansion; Αξιζει το digital download; Βγαινει πιο φθηνα; Και πως ακριβως γινεται; Μου δινουν κλειδι και ενα λινκ για να κατεβασω το παιχνιδι; Θα μπορω να το χρησιμοποιησω σε αλλο υπολογιστη; Εννοειται φυσικα οτι θα το εχω διαγραψει απο το πρωτο.

Γενικα το παιχνιδι αξιζει πλεον; Ποσες ωρες θα θελησω για να το τερματισω; Και μετα τι επιλογες θα εχω;

**Πλακα-πλακα, καθε 5 μηνες κανω ενα τετοιο ποστ, και ακομα να το αγορασω! ΛΟΛΟΛ!!**

Δημοσ.

Και μερικες ερωτησεις ακομα.

Στο site τους για το digital dowload, λεει το εξης :

Digital Purchases of Diablo III are subject to a review period.

During this time:

1. You can’t use the auction house (real-money or gold).
  2. You can’t trade or drop items for other players to receive.
  3. You can’t play cooperatively or chat with players who are not on your friends list.
  4. Global Play is not available.

The review period is usually completed within a day. However, in some cases it may last up to 72 hours.

Τι εννοει;

Επισης επαιξα λιγο απο το demo. Αρκετα καλο και ωραια γραφικα. Αυτο με τα skills εχει αλλαξει; Δλδ δεν παιρνει το καθε skill ποντους, ωστε να γινεται ακομα δυνατοτερο; Ειμαι 6 level και δεν εχω βαλει κανενα skill ακομα. Τι να κανω; Barbarian εχω.

Επισης το κακο ειναι οτι δε εχει υποτιτλους στα cinematics, και στα lores.. Πολυ κακο για εμενα πχ που δεν ειμαι και τοσο καλος στο ακουστικο κομματι.. Υπαρχει καποια λυση;

Το fury τι ακριβως ειναι; Και δεν υπαρχει mana πλεον;

Δημοσ.

Και μερικες ερωτησεις ακομα.

Στο site τους για το digital dowload, λεει το εξης :

Digital Purchases of Diablo III are subject to a review period.

During this time:

1. You can’t use the auction house (real-money or gold).
  2. You can’t trade or drop items for other players to receive.
  3. You can’t play cooperatively or chat with players who are not on your friends list.
  4. Global Play is not available.

The review period is usually completed within a day. However, in some cases it may last up to 72 hours.

Τι εννοει;

Επισης επαιξα λιγο απο το demo. Αρκετα καλο και ωραια γραφικα. Αυτο με τα skills εχει αλλαξει; Δλδ δεν παιρνει το καθε skill ποντους, ωστε να γινεται ακομα δυνατοτερο; Ειμαι 6 level και δεν εχω βαλει κανενα skill ακομα. Τι να κανω; Barbarian εχω.

Επισης το κακο ειναι οτι δε εχει υποτιτλους στα cinematics, και στα lores.. Πολυ κακο για εμενα πχ που δεν ειμαι και τοσο καλος στο ακουστικο κομματι.. Υπαρχει καποια λυση;

Το fury τι ακριβως ειναι; Και δεν υπαρχει mana πλεον;

Δεν έχει πια να βάζεις πόντους σε strength / dexterity κλπ. Μπαίνουν αυτόματα. Εσύ διαλέγεις συνδυασμούς στα skills πλέον.

πχ θέλω το Χ skill με το Υ rune ή το Ζ rune κλπ.

Υπάρχει η δυνατότητα στα cinematics νομίζω να βάλεις υπότιτλους.

Τα lore μπορείς να τα διαβάζεις με την ησυχία σου από το σχετικό παραθυράκι.

Mana δεν υπάρχει με την έννοια που το ήξερες στο d2. Πλέον κάθε class έχει το δικό του *mana* (ας πούμε) και το ξοδεύει με τα skills του.

Δημοσ.

Ποιο συστημα; Και τι ειναι το paragon;

Επισης, γινεται να κερδισει ολο το ινφερνο act μονος σου;

Δημοσ.

Ποιο συστημα; Και τι ειναι το paragon;

Επισης, γινεται να κερδισει ολο το ινφερνο act μονος σου;

Είσαι πολύ νέος για να μάθεις το σύστημα. Καλύτερα να μην το μάθεις κιόλας...

Paragon  είναι extra levels που παίρνεις μετά το 60. Δηλαδή είσαι lvl 60 και paragon 1, 2, 3, κοκ. Δεν μαθαίνεις νέα skills αλλά παίρνεις επιπλέον attributes.

Ναι γίνεται να καθαρίσεις όλο το inferno μόνος σου.

Δημοσ.

Ωραια. Μονο στο πιο σημαντικο δε μου απαντησατε. Απο που μπορω να το αγορασω πιο φθηνα; Το expansion αξιζει;

Και τελος, ειναι καλυτερα να παιζω μονος μου ή με αλλους; Ποια τα πλεονεκτηματα και ποια τα μειονεκτηματα;

Δημοσ.

οταν παιζεις με αλλους εχεις + XP οποτε αν θες να ανεβασεις παραγκον παιζε και με αλλους. Εχει και περισσοτερο χαβαλε...

Οσο αφορα το "συστημα" που εφευρε ο ομιλων μπορεις να ανατρεξεις σε παλαιοτερα αρθρα εδω

Εχω ανεβασει και ενδεικτικα βιντεακια!

Δημοσ.

Μολις τελειωσα το demo. Βασικα μπηκαν κατι παλικαρια αγνωστα στο παιχνιδι μου και πολεμουσαν τον skeleton king, και εκανα και εγω τελεπορτ. Ετσι τελειωνει το act I;

Με το craft εχω μπερδευτει. Ενας χαμος! Σκοπος ειναι να βγαλεις καλα αντικειμενα; Τι παιζει;

Εαν πεθανω στο παιχνιδι, τι γινεται; Εαν πεθανω με duel στο πεδιο μαχης;

Επισης καθε φορα που ανοιγεις το παιχνιδι, τα dungeons αλλαζουν δομη, και εχουν διαφορετικα mini bosses; Κατι τετοιο θυμαμαι να ειχα ακουσει.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...