lalanis Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Έβαλα χθες για πλάκα,2-3 itemάκια και κάτι gems και έβγαλα 200 μύρια... Μα καλά ποιος αγοράζει αντικείμενα τώρα, με τόσα λεφτά...;
vasi Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 ποια είναι η διαφορά του game Site: αυτού με Site: αυτό
Fulgore Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 ποια είναι η διαφορά του game Site: αυτού με Site: αυτό Συμφωνα με τον τιτλο τουλαχιστον,το ακριβοτερο ειναι για ολες τις χωρες(global=παγκοσμιο)και το αλλο μονο για Ευρωπη
foukas Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Έβαλα χθες για πλάκα,2-3 itemάκια και κάτι gems και έβγαλα 200 μύρια... Μα καλά ποιος αγοράζει αντικείμενα τώρα, με τόσα λεφτά...; Ο μόνος λόγος να αγοράσει κανείς gear τώρα είναι για paragon xp farming. Τουλάχιστον από PTR/Beta φαίνεται πως το xp που μαζεύεται είναι κατά πολύ λιγότερο και ο κόσμος θέλει να προλάβει να πάρει τώρα όσα περισσότερα level μπορεί. Αυτό υποψιάζομαι.
Fulgore Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Ο μόνος λόγος να αγοράσει κανείς gear τώρα είναι για paragon xp farming. Τουλάχιστον από PTR/Beta φαίνεται πως το xp που μαζεύεται είναι κατά πολύ λιγότερο και ο κόσμος θέλει να προλάβει να πάρει τώρα όσα περισσότερα level μπορεί. Αυτό υποψιάζομαι. Να το κανει τι το exp???Να τρεξει να παει lvl 100 paragon και να λιωνει μερες για ποιο ακριβως λογο??? Farm Που λες εκανα πχ στο Wow πριν βγει το νεο Expansion(με την πραγματικη του εννοια το expansion και οχι το Dlc μαπα που το βαφτιζει expansion η εταιρια) για να μπορω να εχω χρηματα για Professions,gear,enchants,gems,mount κλπ. Αυτη ειναι η πραγματικη εννοια του farm αρω,πριν βγει ενα expansion. Αν πχ καποια Item θα βοηθανε για το exp αργοτερα ναι οκ,αλλα ως εκει. Και κατι που το ειχα παντα απορία,ποιος ειναι ακριβως ο λογος καποιος να λιωσει να παει Paragon lvl 100 και να μην σταματησει πχ στο paragon 30???
vasi Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 αστεία-αστεία το αγόρασα και παίζω με 5.32 EUR
vasi Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 ποια είναι η διαφορά του game Site: αυτού με Site: αυτό είχε 5,32 το ευρωπαϊκό,τώρα έχει κανονική τιμή
BlackScorpionX Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Να το κανει τι το exp???Να τρεξει να παει lvl 100 paragon και να λιωνει μερες για ποιο ακριβως λογο??? Farm Που λες εκανα πχ στο Wow πριν βγει το νεο Expansion(με την πραγματικη του εννοια το expansion και οχι το Dlc μαπα που το βαφτιζει expansion η εταιρια) για να μπορω να εχω χρηματα για Professions,gear,enchants,gems,mount κλπ. Αυτη ειναι η πραγματικη εννοια του farm αρω,πριν βγει ενα expansion. Αν πχ καποια Item θα βοηθανε για το exp αργοτερα ναι οκ,αλλα ως εκει. Και κατι που το ειχα παντα απορία,ποιος ειναι ακριβως ο λογος καποιος να λιωσει να παει Paragon lvl 100 και να μην σταματησει πχ στο paragon 30??? Βοηθάνε όπως και στο WoW αλλά σε λίγες μέρες (μην πω ώρες) ό,τι και να έχεις θα είναι χειρότερο από αυτά που θα πέφτουν. Gold μαζεύουν γιατί πιστεύουν ότι θα το χρησιμοποιείς σε πολλά πράγματα (crafting κλπ) Το νόημα του paragon ήταν να υπάρχει ένας επιπλέον λόγος για end game. Αφού θα φαρμαρεις που θα φαρμάρεις, να ανεβάζεις και λίγο τα stats. Στο exp θα έχει άλλη σημασία και επειδή, όπως κατάλαβα (ΒΕΤΑ δεν έχω παίξει), αν έχεις 5 χ 100 paragon χαρακτήρες, αυτομάτως θα έχεις τόσα level να βάλεις στο exp γι αυτό κάποιοι σκίζονται τώρα. Εγώ απλά θα φτάσω τη wizard 100, για το καλό (99 είμαι τώρα παίζω μια στο τόσο)
Fulgore Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 ποια είναι η διαφορά του game Site: αυτού με Site: αυτό Το παραπανω βλεπω και τελειωσε,αλλα ειδα και ξαναεφερε το γνωστο καταστημα το Diablo 3 Collectors Edition http://www.skroutz.gr/s/446564/Diablo-III-Collector-s-Edition-PC.html χααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ τι τιμη ειναι αυτη θεε μου
vasi Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 γράφει ότι έχει και Άμεση αποστολή!! ετοιμοπαράδοτο.... ευκαιρία θα το στείλουν, expres, θα φτάσει στο σπίτι !!
lalanis Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Μη γελάτε ρε.Έχει μέσα ένα μπουκαλάκι με δάκρυα μονόκερου....
paularas Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 ΒΕΒΑΙΑ από πλευρά συλλέκτη + την αξία που θα πάρει αξίζει... ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΠΑΝΤΑΑΑΑ (μην με σταυρώσετε /take cover) Αλλά ναι, κατά τα άλλα, λαμογιά μεγάλη
Fulgore Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 ΒΕΒΑΙΑ από πλευρά συλλέκτη + την αξία που θα πάρει αξίζει... ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΠΑΝΤΑΑΑΑ (μην με σταυρώσετε /take cover) Αλλά ναι, κατά τα άλλα, λαμογιά μεγάλη Απο πλευρας συλλεκτη πωλειται τοσο ουτως ή αλλως , βλεπε πχ http://www.skroutz.gr/s/3298794/Metal-Gear-Solid-The-Twin-Snakes-Gamecube.html?keyphrase=twin+snakes
Προτεινόμενες αναρτήσεις