Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πρασινομάτη την ξέρεις την εταιρία χλωμό σε κόβω να πέσει η τιμή.... (πιο πιθανό είναι να πέσουν οι σέρβερ :D )

• Like 1
  • Απαντ. 17,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

πρασινομάτη την ξέρεις την εταιρία χλωμό σε κόβω να πέσει η τιμή.... (πιο πιθανό είναι να πέσουν οι σέρβερ :D )

Αναλογα το τι εννοει ο καθενας να πεσει η τιμη. Αν πχ υπαρχει σε κλειδι για Digital απο αλλο site στα πχ 20ευρω το θεωρεις εν μερη χαμηλη τιμη. Οσο για την εταιρια εκει κυριως παταει,βλεπε πχ το D3 Που το εδινε στις αρχες Digital απο το store της στα 60ευρω,και μπορουσες να το βρεις απο ελληνικα μαγαζια με 40ευρω(απο Digital stores φθηνοτερα)

Δημοσ.

η εταιρεια σωστα παταει στην κ*βλα μας για Diablo3... εγω να μην την παταω!!!

Οσο αφορα το θεμα χαμηλη τιμη για μενα το ταβανι οπως εχω ξαναπει ειναι τα 10-15 ευρω. Αν δεν το βρω ποτε τοσο δε θα το παρω ποτε.

Το επαιξα το χορτασα τελειωσε. εχω καμια 1000 ωρες παιχνιδιου περιπου καλα ηταν !

Οσο για τα παιδια που υποστηριξαν το expansion και το πηραν η θα το παρουν με 30-40 ευρω εχω να πω το εξης.

Αν η εταιρεια μετα 1 ετος βγαλει αλλον εναν χαρακτηρα και αλλα 2 να σου πω εγω actions και αλλαξει και 2-3 πραγματα

sta legendary θα πανε να δωσουν αλλα 30-40 ευρω επειδη αλλαξε το game και ξαφνικα το 90% των αντικειμενων γινονται αχρηστα

και παμε για καινουρια?! Νομιζω αρκετα επαιξε την κολοκυθια η εταιρεια αλλαζοντας συνεχως ολο το σκεπτικο της και παραθετω τα εξης σε συντομο λεγιν...

1) ΑΗ με gold οπου το gold το αγοραζε κανεις αφου δεv εφτανε απο κατω!

2) Αντικειμενα με λεφτα που πολυς κοσμος τα εκλαψε αφου αγορασε ειτε λαθος αντικειμενα λογω της δομης του loot ειτε

γιατι αργοτερα αυτα ηταν τα τελευταια απο τα καινουρια που εβγαζε η εταρεια!

3) Δε μπορουσες να φαρμαρεις-προχωρησεις οπως πρεπει αφου αυτα που πεφτανε ητανε νεροπιστολα σε σχεση με οτι επρεπε να πεφτει!!!

4) bots που κατεστρεφαν το παιχνιδι αφου εγω ιδρωνα και αλλοι τσιμπουσαν τα ευρωπουλα τους απο gold.

5) υποψια η πραγματικοτητα δεν ξερω -  η εταιρεια πουλουσε gold και αντικειμενα και εσυ ελπιζες να σου πεσει κανενα μπας

και παρεις τιποτα να φτιαξεις καλο χαρακτηρα.

6)1000 ωρες παιχνιδου απο μενα και δεν επεσε ενα aντικειμενο να το πουλησω πανω απο 60-80 Μ !!! ελεος δηλαδη!!!

Μα ουτε 1 καλο?!

7) Παιχνιδι diablo διαφορετικο απο αυτο που ηθελε ο κοσμος...

8) Λιγο content που απλα προσπαθησαν να το σωσουν με το paragkon οπου εμεις λιωσαμε ποντικι και pc για να φτασουμε το 100.

9) Καταργηση του ΑΗ (!!!) - αυτο και μονο ειναι παραδοχη ηττας

10) και αφου δεν εφταναν ολα αυτα θελουν και expansion για να δουμε τι μωρε?! 1 πιστα 1 χαρακτηρα και νεο loot?!

Μετα απο 1000 ωρες παιχνιδου μωρη εταιρεια ερχεσε να μου πεις οτι θα αλλαξεις το loot?!

11) φημες συνεχως για 1-1 μαχες που ποτε δεν ειδαμε φυσικα και ηταν ενα τεχνασμα για να γινεται ντορος...

Αυτα για να μη θυμηθω και αλλα...

edit : οσο αφορα το monster power level το θεωρω σωστο αλλα επρεπε να ειναι σωστα και τα απο πανω

για να δουλευει συνολικα σωστα το παιχνιδι.

Δημοσ.

post-202120-0-34458000-1389485375_thumb.png

Παίζω εδώ και λίγο καιρό γιατί με ψήσανε 2 φιλαράκια (που αυτοί το παρατήσαν και καίγεται ο αδερφός μου κυρίως :P ) και έφτασα act4 στο nightmare και χαροπάλευα στο ML5 με τον monk μου. Ε, πήγα στο AΗ, βρήκα 2 όπλα ΠΟΛΥ καλά για το lvl μου, μερικά armor items επίσης και τώρα στο ML5 στο hell δίνω πόνο. Με τα elite είναι ποιος θα προλάβει να ρίξει ποιον. Τα drops είναι απλά αδιάφορα και σε κάποια φάση με το κίτρινο gem είχα +104% mf νομίζω. Αρκετά κίτρινα της σειράς, και 1 legendary bow το οποίο πούλησα 1 μυριο. Γενικά οι τιμές στο ΑΗ(americas) ειναι ο,τι νά'ναι. Το mh μου το αγόρασα με bid στα 50κ~ και το OH με bid επίσης στα 10κ (!!!). Μάλλον κανείς δεν ασχολείται πλέον.

http://us.battle.net/d3/en/profile/allantin4tw-2950/hero/38297802

Δημοσ.

attachicon.gifchris_metzen.png

Παίζω εδώ και λίγο καιρό γιατί με ψήσανε 2 φιλαράκια (που αυτοί το παρατήσαν και καίγεται ο αδερφός μου κυρίως :P ) και έφτασα act4 στο nightmare και χαροπάλευα στο ML5 με τον monk μου. Ε, πήγα στο AΗ, βρήκα 2 όπλα ΠΟΛΥ καλά για το lvl μου, μερικά armor items επίσης και τώρα στο ML5 στο hell δίνω πόνο. Με τα elite είναι ποιος θα προλάβει να ρίξει ποιον. Τα drops είναι απλά αδιάφορα και σε κάποια φάση με το κίτρινο gem είχα +104% mf νομίζω. Αρκετά κίτρινα της σειράς, και 1 legendary bow το οποίο πούλησα 1 μυριο. Γενικά οι τιμές στο ΑΗ(americas) ειναι ο,τι νά'ναι. Το mh μου το αγόρασα με bid στα 50κ~ και το OH με bid επίσης στα 10κ (!!!). Μάλλον κανείς δεν ασχολείται πλέον.

http://us.battle.net/d3/en/profile/allantin4tw-2950/hero/38297802

Ωραια οσα γραφεις παραπανω αλλα η φωτο που κολλαει??

Εγω οπως εγραψα και σε προηγουμενα σχολια δεν θα κραξω αν καποιος αγορασει το Ros ειτε 40,ειτε 60,ειτε 80ευρω κλπ την δικια μου γνωμη απλα ειπα και ναι προτιμαω να αγορασω το RoS απο καπου φθηνα και με την διαφορα να αγορασω αρκετα αλλα παιχνιδια απο Steam,απο το να κανω πλουσια την Blizzard.Ετσι τουλαχιστον το βλεπω εγω για τον εαυτο μου. Και για τα Loot που ειπε ο Greeney,ειδα ολα και ολα 2 Legendary στο Hell με Magic Find που εφτασε και τα 400%,οσα μου επεσαν και στο πρωτο μου Run με ελαχιστο MF.Αρα κοινως το Magic Find ειναι ψιλο μουφα,τουλαχιστον για Legendary(για κιτρινα ναι πεφτουν αρκετα δεν μπορω να πω :P

Και οσο για το 

7) Παιχνιδι diablo διαφορετικο απο αυτο που ηθελε ο κοσμος...

Λυπαμαι αλλα σε αυτο εισαι λαθος(στα υπολοιπα συμφωνω βεβαια :P). Ο κοσμος χρονια τωρα δεν ξερει τι θελει. Το ειδαμε αυτη την γενια με τις πωλησεις του CoD και BF,με το Community του Lol κλπ.Μια ζωη η μαζα εχει μαθει να κραζει και μια ζωη εχει μαθει να τα σκασει σε αχρηστα πραγματα.(για να μην αναφερω στην Ελλαδα που καθε χρονο αν δει καποιος τις πωλησεις ειναι ολο πρωτα τα CoD,Pro Και Fifa που ειναι καθε χρονο τα ιδια και τα ιδια)

Οταν με το καλο υπηρχε το D2,δεν ειχαμε ουτε Torchlight,ουτε Path Of Exile,γενικα δεν υπηρχε ανταγωνισμος.

Να πω οτι ηταν το μονο παιχνιδι που γινοταν αυτο να πω καλα κανουν και το κραζουν. Και στο Wow με καθε expansion ή μεγαλο patch τις πρωτες μερες που μπαινουν ολοι τα ιδια γινονται, και στο ps4 τωρα στις αρχες μια απο τα ιδια με τους Server,ακομα και στο γνωστο League of Legends απο το 2010 μεχρι και σημερα οι Ευρωπαϊκοί servers εχουν προβληματα.

Δημοσ.

παντα παντα... τωρα ομως και εγω περιμενω στη γωνια να δω οταν κυκλοφορησει ποιοι το αγορασαν, ποιοι απο αυτους που το εξυμνουσαν ανεξαρτητως τιμης δεν το αγορασαν τελικα γιατι καταλαβαν τι πατατα ειναι και ποσο μας δουλευει η εταιρεια και ποιοι απο αυτους που το αγορασαν το μετανιωσαν και μετα απο ποσο καιρο!!!

μερες-μηνες?!

Αναφερομαστε φυσικα ΜΟΝΟ στο ROS τωρα.

Προς το παρον παω να παιξω λιγο battlefield4 που ειναι παιχνιδαρα! χαλαλι τα 40 !!!

Δημοσ.

παντα παντα... τωρα ομως και εγω περιμενω στη γωνια να δω οταν κυκλοφορησει ποιοι το αγορασαν, ποιοι απο αυτους που το εξυμνουσαν ανεξαρτητως τιμης δεν το αγορασαν τελικα γιατι καταλαβαν τι πατατα ειναι και ποσο μας δουλευει η εταιρεια και ποιοι απο αυτους που το αγορασαν το μετανιωσαν και μετα απο ποσο καιρο!!!

μερες-μηνες?!

Αναφερομαστε φυσικα ΜΟΝΟ στο ROS τωρα.

Προς το παρον παω να παιξω λιγο battlefield4 που ειναι παιχνιδαρα! χαλαλι τα 40 !!!

Καλα ενταξυ ειπαμε δεν το λες και παιχνιδαρα. Χαλια Single Player, Multiplayer αρκετα ιδιο με αυτο του BF3 αλλα με παρα πολλα bugs/crashes. ΓΙα να μην σχολιασω για τα πανακριβα maps της EA που βλεπω δεν αναφερεις :P

Δημοσ.

Μια ερώτηση σχετικά με το ντύσιμο κλπ.

Λέτε ότι ντυθήκατε από AH οι περισσότεροι και ότι τα drops ήταν μούφα γενικά.

Εγώ έχω παίξει κανα 3ωρο max από τότε που το πήρα, με σκοπό να παίξω κάποια στιγμή όμως. Δεν νομίζω να πάρω ποτέ το expansion, και με την απουσία AH, θα μπορέσω να ντύσω κανέναν χαρακτήρα για να προχωρήσω;

Δημοσ.

Εχεις μεχρι τελη Μαρτιου αφθονο χρονο για να ντυσεις ολους σου τους χαρακτηρες. Για μετα το κλεισιμο του AH δεν μπορουμε να ξερουμε μεχρι να δουμε στην πραξη τι αλλαγες θα γινουν. 

Δημοσ.

Τοσες παιχνιδάρες βγαίνουν φέτος ούτως ή άλλως δεν βρίσκω λόγο για να δώσεις λεφτά στο Diablo. Τραγική launch, κακό παιχνίδι μικρό και overpriced expansion.

Πολύ κακός συνδιασμός δεν με πείθει καθόλου.

• Like 3
Δημοσ.

μη ντυσεις κανενα χαρακτηρα. Θα τους ντυσεις αμεσως με το loot2 αφου θα πεφτουν μονο καλα αντικειμενα γενικα

και οχι φολες (θα λεπει το ΑΗ βλεπεις!). Εκτος τουτου με οτι τους ντυσεις τωρα μετα με τα νεα δεδομενα αντικειμενων θα εισαι πολυ πισω αρα ποιο το νοημα?! ντυσε 1 καλο χαρακτηρα και σταματα εκει...

Τελος δε μπορεις να τους ντυσεις ολους αφου τωρα πρεπει να τους πας level60 !!! και θες μερικες ωριτσες.

Εγω εντυσα εναν δευτερο (μαγο) και εναν καλο αρχικα τον βαρβαρο. Με κουρασε να ανεβασω μαγο στο 60 γιατι

ουσιαστικα πρεπει να φτασεις ινφερνο και να μηδενισεις το παιχνιδι 3 φορες. anyway οτι θελει ο καθενας.

Εγω πλεον παιζω οποτε τυχει κανα 20λεπτο με τον καλο μου μηπως πεσει κανα καλο Legendary για πωληση

μεχρι να κλεισει το ΑΗ και να μπει το λοοτ2 και βλεπουμε. Για να δουμε και το gold πως θα κινηθει.

Παντως απο 1,90 εχει παει καπου 1,40... (τα 50 Μ)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...