Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

όπου αυτή η ce δεν θα έχει καμία σχέση με την αρχική. behind the scenes dvd, mousepad και booklet απλά 

Ναι, ελπιζω να εχει το ιδιο κουτι οπως του d3 τουλαχιστον και να μην ειναι καμια φτηνη μουφα.. :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

έχει βγει ρε και το κουτί, όταν ανοίξω το mac θα σου στείλω το link να το δεις. οκ μεγάλο είναι αλλά έως εκεί. σε σημείο που εάν δώσουν τπτ early start σε αυτούς με το pre order του digital, το παίρνω και τέλος

balzzzz, placeholder φαίνεται να είναι η φωτογραφία... 

Επεξ/σία από paularas
Δημοσ.

έχει βγει ρε και το κουτί, όταν ανοίξω το mac θα σου στείλω το link να το δεις. οκ μεγάλο είναι αλλά έως εκεί. σε σημείο που εάν δώσουν τπτ early start σε αυτούς με το pre order του digital, το παίρνω και τέλος

balzzzz, placeholder φαίνεται να είναι η φωτογραφία... 

Αν δεν ειναι ετσι http://ecx.images-amazon.com/images/I/91O2RSgMu7L._SL1500_.jpg να κανει match το vanilla d3 ειναι μεγαλο fail παντως.. :P

Δημοσ.

Εννοείται CE, όχι digital, την κανονική, να μπει το κουτί μαζί με τα υπόλοιπα, να κάνουν παρέα.

Με την προϋπόθεση φυσικά ότι θα παίζουν περισσέψουν* φράγκα όταν με το καλό έρθει εκείνη η ώρα.

Ναι εννοειται η κανονικη να κανει παρεα με τις αλλεCollectors της Blizzard.Εγω τα εχω κρατημενα ηδη τα λεφτα και περιμενω.

όπου αυτή η ce δεν θα έχει καμία σχέση με την αρχική. behind the scenes dvd, mousepad και booklet απλά 

Εχει και ingame πραγματακια οπως το pet kai διαφορετικα helms οπως επισης και pet το Goblin για WoW.

post-273702-0-56151700-1389281776_thumb.jpg

post-273702-0-31962300-1389281872_thumb.jpg

Δημοσ.

Ναι εννοειται η κανονικη να κανει παρεα με τις αλλεCollectors της Blizzard.Εγω τα εχω κρατημενα ηδη τα λεφτα και περιμενω.

Εχει και ingame πραγματακια οπως το pet kai διαφορετικα helms οπως επισης και pet το Goblin για WoW.

Κανε pre-order καλύτερα.

Δημοσ.

Ναι θα παω συντομα να κανω γιατι και η προηγουμενη C.E. εφυγε μεσα σε λιγες ωρες.Περιμένω να την βγάλουν τα Public ή Seven.

Δημοσ.

Επειδη εχω μια ιδιαιτερη αγαπη για το Διαβλο (παιζω απο το 2) θα την παρω σιγουρα.Ξερω πως δεν εχει κατι ιδιατερο,θα ηθελα σαν τρελος μια φιγουρα του Malthael.Γενικοτερα,εδω και 3-4 μηνες εχω μια τρελα με τις Collector's Edition.

Δικιο εχεις,δυσκολες εποχες,πρεπει να διαλεγουμε τι θα παρουμε αλλα πιστευω αξιζει τα λεφτα του,ειδικα απο την στιγμη που δεν εχει μηνιαια συνδρομη.

Ναι ενταξυ οπως το αναφερεις πιο μετα λογικο να αξιζει για την δικια σου περιπτωση :).

Εγω παλι προτιμαω την χρηματικη διαφορα να την δωσω αγοραζοντας αλλα παιχνιδια προσφορες Steam :D

Δημοσ.

Λοιπον.. Δεν εχω ανοιξει το game εδω κ μια βδομαδα. Εχω φτασει 1.8m dps unbuffed και 500+ hp life. Εχω τρεξει τα παντα , απο bounties, rifts, τα νεα infernal machines, act5., απο normal-T6.

Γουσταρα, δε λεω. Η αληθεια ειναι οτι θελει κ αλλα πραγματα. Δεν με γεμισε το content. Ουτε εμενα, ουτε αλλους που ασχολουνται full με το game. Ουτε τους streamers που σχεδον ολοι φαρμαρουν με bugs.

Νομιζω πως θα βαλουν κ αλλα πραγματα απ οτι εχουμε δει ως τωρα. Αλλιως, rage all over the net.

Δημοσ.

Λοιπον.. Δεν εχω ανοιξει το game εδω κ μια βδομαδα. Εχω φτασει 1.8m dps unbuffed και 500+ hp life. Εχω τρεξει τα παντα , απο bounties, rifts, τα νεα infernal machines, act5., απο normal-T6.

Γουσταρα, δε λεω. Η αληθεια ειναι οτι θελει κ αλλα πραγματα. Δεν με γεμισε το content. Ουτε εμενα, ουτε αλλους που ασχολουνται full με το game. Ουτε τους streamers που σχεδον ολοι φαρμαρουν με bugs.

Νομιζω πως θα βαλουν κ αλλα πραγματα απ οτι εχουμε δει ως τωρα. Αλλιως, rage all over the net.

Αλλα πραγματα δεν βλεπω να βαλουν οταν εχουν μεινει σχεδον 2 μηνες απο την κυκλοφορια του. Οσο για το rage που λες,λογικο αν τρεξουν και τα σκασουν χοντρα περιμενοντας να τους βγαλει 900ωρες ενα μονο Act. Γενικα και το πολυ rage ειναι σκετη υπερβολη. Αυτοι πχ που θα το αγορασουν το παιχνιδι στα 20ευρω απο Digital Key πχ δεν προκειται να κανουν rage γιατι πολυ απλα θα παιξουν οτι πληρωσαν. Οι αλλοι παλι που θα τα σκασουν χοντρα 60 και 80ευρω ειναι συνηθως αυτοι που θα κλαφτουν περισσοτερο,λες και δεν ξερουν τι αγοραζουν.

Τα ιδια και οταν πρωτοβγηκε το παιχνιδι μπορουσες να το βρεις το παιχνιδι στα 43ευρω απο καταστηματα κουτατο,και υπηρχαν και αρκετοι που το αγορασαν 60ευρω απο το site της Blizzard. Ε στους 2ρους δεν τους φταιει κανεις που εδωσαν 17ευρω παραπανω(που θα μπορουσαν να αγορασουν το RoS με την διαφορα αυτη :P)

• Like 1
Δημοσ.

αυτά τα ξέρουμε από day 1, συζητούσαμε μήπως είχε τίποτα ΑΛΛΟ διαφορετικό η hard copy και το πως θα είναι το κουτί της. αλλά τίποτα άλλο εκτός από τα dvd / booklet / mousepad και την μεγάλη συσκευασία... αυτά.... 

όσο για τα σχόλια του marketparts το μόνο καλό είναι το ότι με το που πας 70 και αρχίσεις τα rifts και τα boundies είναι ένα γρήγορο nonstop εύκολο farm και αυτό το σώζει λίγο μόνο. κατά τα άλλα ναι... 1 char, 1 chapter και έπρεπε να έβαζαν και άλλα πράγματα (που από ότι φαίνεται στο launch) δεν θα βάλουν κάτι άλλο παρά μόνον ένα demek tune

Δημοσ.

Βγήκαν προπαραγγελίες για το collector για οσου θέλουν , και επειδη βαρέθηκα να περιμένω την cdmedia να το βγάλει στο site της εγω εκανα χτες εδω http://gamestation.gr/el/coming-soon/diablo-iii-reaper-of-souls-collectors-edition-pc.html

77ευρω :o. Α ρε Blizzard πως καταφερνεις παντα να υπερ χρεωνεις οτι βγαζεις :D

• Super Moderators
Δημοσ.

σαν τον ινδιάνικο χορό της βροχής που πάντα πιάνει? χορεύουν μέχρι να βρέξει...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...