Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μου εδωσε ενας φιλος γνησιο το παιχνιδι αλλα δεν μπορω να βαλω το key , γτ μαλλον το εχει χρησιμοποιησει αυτος, υπαρχει περiπτωση να βρω key για να παιξω?  ΒΤW ειμαι ασχετος απο pc games

Μονο να το αγορασεις μπορεις ή αν ο φιλος σου σου δωσει το Battlenet account του να παιξεις σε αυτου.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 17,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το παιχνίδι αξίζει άνετα τα 30-40 ευρώ.Η blizzard είναι τσιμπάει λίγο στις τιμές αλλά βγάζει διαμάντια.Και μην ξεχνάτε ότι μιλάμε για ένα online game δηλαδή για άπειρες ώρες gaming.

Δημοσ.

Το παιχνίδι αξίζει άνετα τα 30-40 ευρώ.Η blizzard είναι τσιμπάει λίγο στις τιμές αλλά βγάζει διαμάντια.Και μην ξεχνάτε ότι μιλάμε για ένα online game δηλαδή για άπειρες ώρες gaming.

Βρε και εγω μαζι σου μπορει να το αγορασα 35ευρω(γιατι εχω μανια με τα κουτια των παιχνιδιων της Blizzard μου αρεσουν πολυ)αλλα δεν το μετανιωσα στιγμη ασχετων αν οι περισσοτεροι το κραζουν,αλλα η τιμη που θελει να χρεωσει το expansion ειναι σκετη υπερβολη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτη τη στιγμη ειναι ουσιαστικα αχρηστο και το ΑΗ γιατι δεν εχει κανενα νοημα να αγορασεις οτιδηποτε απο τι στιγμη που με το νεο loot ολα τα αντικειμενα λιγο πολυ θα καταστουν αχρηστα!!! Ας το εκλειναν ποιο γρηγορα

αν και εγω γενικα θα ηθελα να μεινει. Εγω λυπαμαι αυτους που δινανε αρχικα μεχρι και 250 ευρω (!!!) για 1 αντικειμενο!!!

Οσο για το expansion τα εχω ξαναπει εδω. μεχρι 10-15 ευρω αλλιως αντε γεια!

Επεξ/σία από greeneye
Δημοσ.

Αυτη τη στιγμη ειναι ουσιαστικα αχρηστο και το ΑΗ γιατι δεν εχει κανενα νοημα να αγορασεις οτιδηποτε απο τι στιγμη που με το νεο loot ολα τα νατικειμενα λιγο πολυ θα καταστουν αχρηστα!!! Ας το εκλειναν ποιο γρηγορα

αν και εγω γενικα θα ηθελα να μεινει. Εγω λυπαμαι αυτους που δινανε αρχικα μεχρι και 250 ευρω (!!!) για 1 αντικειμενο!!!

Υπαρχουν και χειροτερα απο αυτο αρα κακως τους λυπασαι :D. Αλλοι κανουν Donate μεχρι και 1000ευρω(παρα πανω δεν εχω δει και αρα δεν ξερω) σε διαφορους γνωστους streamer :P.Βεβαια και το παραπανω που λες ειναι και αυτο χοντρο .

Δημοσ.

10-15 ευρω ειναι λιγα για expansion,παντως αν καποιος εχει σκοπο να το λιωσει το game δεν θα κολησει στην τιμη πιστευω.Εγω γενικοτερα ειμαι fan της Blizzard και θα παρω και την Collector's edition που κανει 80  :P

Δημοσ.

Αυτη τη στιγμη ειναι ουσιαστικα αχρηστο και το ΑΗ γιατι δεν εχει κανενα νοημα να αγορασεις οτιδηποτε απο τι στιγμη που με το νεο loot ολα τα αντικειμενα λιγο πολυ θα καταστουν αχρηστα!!! Ας το εκλειναν ποιο γρηγορα

Μέχρι 1.5 ευρώ. Αντί να πάρω τυρόπιτα.

Χέσε μας πρασινομάτη.

Δημοσ.

10-15 ευρω ειναι λιγα για expansion,παντως αν καποιος εχει σκοπο να το λιωσει το game δεν θα κολησει στην τιμη πιστευω.Εγω γενικοτερα ειμαι fan της Blizzard και θα παρω και την Collector's edition που κανει 80   :P

Αναλογα πως θεωρει καποιος το expansion,πιο πολυ σαν Dlc μου μοιαζει εμενα παρα σαν expansion.

10-15 ευρω ειναι λιγα για expansion,παντως αν καποιος εχει σκοπο να το λιωσει το game δεν θα κολησει στην τιμη πιστευω.Εγω γενικοτερα ειμαι fan της Blizzard και θα παρω και την Collector's edition που κανει 80   :P

Και εγω ειμαι fan της Blizzard κυριως λογω Wow αλλα ειπαμε με μετρο που δινουμε τα λεφτα μας :P. Τι σε τραβαει προς την Collectors edition btw?

Δημοσ.

Το RoS βασικα ειναι σχεδον αλλο game, προς το καλυτερο η προς το χειροτερο θα δειξει ο χρονος.. :P Και εγω την collectors πηρα οπως και στο d3, για συλλογη αν και δεν αγοραζω γενικα CE στα παιχνιδια της blizzard τις τιμάω.. :P

Δημοσ.

Επειδη εχω μια ιδιαιτερη αγαπη για το Διαβλο (παιζω απο το 2) θα την παρω σιγουρα.Ξερω πως δεν εχει κατι ιδιατερο,θα ηθελα σαν τρελος μια φιγουρα του Malthael.Γενικοτερα,εδω και 3-4 μηνες εχω μια τρελα με τις Collector's Edition.

Δικιο εχεις,δυσκολες εποχες,πρεπει να διαλεγουμε τι θα παρουμε αλλα πιστευω αξιζει τα λεφτα του,ειδικα απο την στιγμη που δεν εχει μηνιαια συνδρομη.

Δημοσ.

Εννοείται CE, όχι digital, την κανονική, να μπει το κουτί μαζί με τα υπόλοιπα, να κάνουν παρέα.

Με την προϋπόθεση φυσικά ότι θα παίζουν περισσέψουν* φράγκα όταν με το καλό έρθει εκείνη η ώρα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...