Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για σενα μπορεί να ακούγεται φτηνό αλλά νομίζω έχει παλιώσει αρκετά για να το δίνουν 24,49.

Έχουν δοθεί σε bundle πολύ αξιόλογα παιχνίδια, που κόστιζαν όσο και το Diablo όταν εκδόθηκαν.

πχ bf3 κ.α.

Δημοσ.

Για σενα μπορεί να ακούγεται φτηνό αλλά νομίζω έχει παλιώσει αρκετά για να το δίνουν 24,49.

Έχουν δοθεί σε bundle πολύ αξιόλογα παιχνίδια, που κόστιζαν όσο και το Diablo όταν εκδόθηκαν.

πχ bf3 κ.α.

Κοιτα να δεις αν το οικονομικο ειναι οντως τοσο τεραστιο θεμα οπως λες, παιξε Path Of Exile που ειναι και Free.

• Like 1
Δημοσ.

πχ bf3 κ.α.

Δεν ακουγεται φτηνο τιποτα σε εμενα, για gaming μιλαμε ομως εδω οι αλλοι παιρνουν και τις 2 κονσολες day one και δινουν 60αρια να παιξουν παιχνιδια των 8 ωρων.. Στο diablo θα δωσεις 25 και εχεις πολλες ωρες gameplay τουλαχιστον, να μη μιλησω για patch και extra content οπως το 2.01 που κυριολεκτικα αλλαζει εντελως το game(προς το καλυτερο η το χειροτερο θα το δουμε στην πορεια)

Αν θες free arpg υπαρχουν και αλλα.

Δημοσ.

πχ bf3 κ.α.

Κοιτα να δεις αν το οικονομικο ειναι οντως τοσο τεραστιο θεμα οπως λες, παιξε Path Of Exile που ειναι και Free.
Στο παραπάνω απαντώ.Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App
Δημοσ.

Πηγα να μπω στο Armory απο το Iphone ενως φιλου μου και απο το πουθενα’’ Your account has been locked for suspicious activity'' ή καπως ετσι. Να σαι καλα ρε Blizzard με τα Always Online παιχνιδια που βγαζεις....

Δημοσ.

Αυτό το μήνυμα που λες βγαίνει όταν συνδέεσαι από διαφορετική IP και συσκευή στο battle.net και στα παιχνίδια του. Δεν το γλίτωνες με τίποτα δηλαδή - μέτρο ασφάλειας είναι.

Δημοσ.

Αυτό το μήνυμα που λες βγαίνει όταν συνδέεσαι από διαφορετική IP και συσκευή στο battle.net και στα παιχνίδια του. Δεν το γλίτωνες με τίποτα δηλαδή - μέτρο ασφάλειας είναι.

Ναι δυστηχώς  :unsure: .

Δημοσ.

Φαντάζομαι ναι, δεν είχα ποτέ authenticator εγώ.

Πάντως δεν είναι τίποτα φοβερό να ξεκλειδώσεις τον λογαριασμό σου, νομίζω σου έρχεται και αυτόματα mail με οδηγίες. αρκεί να θυμάσαι ό,τι στοιχεία έχεις δώσει φυσικά. Το είχα πάθει και εγώ όταν πήγα να μπω μια φορά στο battle.net μου από το κινητό ενώ ήμου σε μαγαζί με wifi (πανέξυπνος)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...