Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σεβαστες ολες οι γνωμες παντα.

Προσωπικα, ειμαι dedicated σε οτι ασχολουμαι. Οποτε με ενθουσιαζει η ιδεα να παιξω το game που ασχολουμαι day1. Αν εχει καποιος κατι καλυτερο να ασχοληθει και δεν τον καιει, ας το παρει αργοτερα, καλα θα κανει εννοειται.

Για αναλογια τιμης παιχνιδιου/χρονου gameplay και αν αξιζει, καλυτερα να μην το συζητησουμε. Ολοι ξερουμε την απαντηση.

Δεν διαφωνώ σε αυτα που λες εκτως του τελευταιου. Γιατι με την λογικη αυτη  τοτε και το D3 επρεπε να κοστιζει μονιμα 60-70ευρο μιας και μπορεις να παιζεις για 100αδες ωρες. Και σου ξαναλεω οσο καλο και να ειναι το Ros,μην ξεχνας οτι μιλαμε για Expansion, κοινως δηλαδή για Dlc,οπως υπαρχουν και σε αλλα παιχνιδια .Ειδικα μιας και χρειαζεσαι και το κανονικο παιχνιδι για να το παιξεις. Αρα οπως καταλαβαινεις ειναι παραλογο το expansion να κοστιζει παραπανω απο το κανονικο παιχνιδι οπως και να το κανουμε.

Και για να μιλησω με απλα μαθηματικα, το D3 αυτη την στιγμη κοστιζει για κονσολες 30ευρο και το Ros κοστιζει 40ευρο.Αρα κοινως μιλαμε για μια διαφορα της ταξεως του 33% :)

Δημοσ.

Το riven επρεπε να κανει 1 δις.

Δεν νομιζω να ειπα καπου παρτο η μην το παιρνεις. Τη γνωμη μου λεω απλα.

Και η διαφορα ειναι 25% φθηνοτερο για κονσολα απ οτι το ros. Δυο οπτικες. Ο καθενας βλεπει οπως θελει.

Δημοσ.

εκανε τοσα χρονια να βγαλει το D3 η εταιρεια για να το πουλαει 40 ευρω (σωστή τιμή) και να βγαλει εξοδα και κερδος

και ηρθε τωρα σε λιγους μηνες να βγαλει το ROS και να θελει να παρει τα ιδια λεφτα!!!!!! Δηλαδη οικονομα τρελή

με ελάχιστο κόπο... τα συμπερασματα δικα σας

Δημοσ.

εκανε τοσα χρονια να βγαλει το D3 η εταιρεια για να το πουλαει 40 ευρω (σωστή τιμή) και να βγαλει εξοδα και κερδος

και ηρθε τωρα σε λιγους μηνες να βγαλει το ROS και να θελει να παρει τα ιδια λεφτα!!!!!! Δηλαδη οικονομα τρελή

με ελάχιστο κόπο... τα συμπερασματα δικα σας

δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα,δεν θέλω να κάνω τον δικηγόρο της blizzard ειδικά με τα λεφτά που βγάζει αλλα πρέπει να της δώσουμε και ελαφρυντικά όπως:

το παιχνίδι είναι online σε server και buy once play it all you want, οι σέρβερ πρέπει να κρατηθούν, σίγουρα τα λεφτά τα βγάλανε με το auction house και τα αρχικά 40 για αυτά τα 2 χρόνια και μπορεί να βγάλανε και δις ευρό με λαμογιές (θεωρίες για πώληση χρυσού απο την blizz και αντικειμένων) αν όντως το έκανε αυτό.

το παιχνίδι δεν σταμάτησαν να το δουλέυουν ,υπήρχαν πάρα πολλά Patch ,και το ros το δουλέυουν αρκετό καιρό,μπορεί να είναι ένα act αλλα θα είναι μεγάλο,και οι αλλαγές που προσθέτουν είναι σημαντικές,

όποιος αγοράσει το ros για 1-2 χρόνια θα παίζει,και χωρίς ah κάπως πρέπει να συντηρηθούν οι σερβερ, μέχρι και αυτοί που δεν θα πάρουν το ρος μπορούν να συνεχίζουν να παίζουν.

τώρα για την τιμή, ούτε εγώ δικαιολογώ τα 40ε είναι πάρα πολλά για expansion,όσο μικρό ή μεγάλο αν το θεωρεί κανεις, τώρα αν το σκεφτεί κάποιος σαν value for entertainment hours σίγουρα τα λεφτά του τα βγάζει καθώς κάποιος θα παίξει πάνω απο 100ώρες, αλλα με τα Ελληνικά δεδομένα(ακόμα και με τα παγκόσμια σε κάποιο επίπεδο)είναι πολλά τα 40ε, δεν θυμάμαι πόσο έκαναν τα wow expansions νομίζω 30ε ,είναι μια τιμή η οποία δικαιολογείται πιο έυκολα, έστω το digital key/Upgrade θα έπρεπε να έχει 30 και κάτω,αλλα εκεί στην Blizzard ξέρουν καλύτερα πόσα λεφτά είναι διαθετημένος ο κόσμος να δώσει, 

προσωπικά αν έχω λεφτά την περίοδο εκείνη θα το πάρω,γιατί θέλω να δω την ιστορία παρακάτω,άσχετα με το πόσες ώρες παίξω,όπως και με το d3 θέλω να δω την ιστορία (παίζοντας)

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά να ρωτήσω κατι η cdmedia δεν ειναι πλεον επίσημος αντιπρόσωπος τις blizzard στην ελλάδα ? , κατι τετοιο μου ειπε ενας φίλος οχι τιποτα αλλο αλλα θέλω να ξέρω για την συλλεκτική

Δημοσ.

Υπάρχει κανένας (δυνατός) εθελοντής (monk-WD κατά προτίμηση) να σπρώξουμε φίλο τοξότη από 96 στα 100 σήμερα το απόγευμα ή αύριο; Εγώ είμαι με archon wizard 460k buffed dps (pre-archon).

Δημοσ.

δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα,δεν θέλω να κάνω τον δικηγόρο της blizzard ειδικά με τα λεφτά που βγάζει αλλα πρέπει να της δώσουμε και ελαφρυντικά όπως:

το παιχνίδι είναι online σε server και buy once play it all you want, οι σέρβερ πρέπει να κρατηθούν, σίγουρα τα λεφτά τα βγάλανε με το auction house και τα αρχικά 40 για αυτά τα 2 χρόνια και μπορεί να βγάλανε και δις ευρό με λαμογιές (θεωρίες για πώληση χρυσού απο την blizz και αντικειμένων) αν όντως το έκανε αυτό.

το παιχνίδι δεν σταμάτησαν να το δουλέυουν ,υπήρχαν πάρα πολλά Patch ,και το ros το δουλέυουν αρκετό καιρό,μπορεί να είναι ένα act αλλα θα είναι μεγάλο,και οι αλλαγές που προσθέτουν είναι σημαντικές,

όποιος αγοράσει το ros για 1-2 χρόνια θα παίζει,και χωρίς ah κάπως πρέπει να συντηρηθούν οι σερβερ, μέχρι και αυτοί που δεν θα πάρουν το ρος μπορούν να συνεχίζουν να παίζουν.

τώρα για την τιμή, ούτε εγώ δικαιολογώ τα 40ε είναι πάρα πολλά για expansion,όσο μικρό ή μεγάλο αν το θεωρεί κανεις, τώρα αν το σκεφτεί κάποιος σαν value for entertainment hours σίγουρα τα λεφτά του τα βγάζει καθώς κάποιος θα παίξει πάνω απο 100ώρες, αλλα με τα Ελληνικά δεδομένα(ακόμα και με τα παγκόσμια σε κάποιο επίπεδο)είναι πολλά τα 40ε, δεν θυμάμαι πόσο έκαναν τα wow expansions νομίζω 30ε ,είναι μια τιμή η οποία δικαιολογείται πιο έυκολα, έστω το digital key/Upgrade θα έπρεπε να έχει 30 και κάτω,αλλα εκεί στην Blizzard ξέρουν καλύτερα πόσα λεφτά είναι διαθετημένος ο κόσμος να δώσει, 

προσωπικά αν έχω λεφτά την περίοδο εκείνη θα το πάρω,γιατί θέλω να δω την ιστορία παρακάτω,άσχετα με το πόσες ώρες παίξω,όπως και με το d3 θέλω να δω την ιστορία (παίζοντας)

συμφωνω απολυτα εκτος από το σημειο που αναφέρεις ότι εχει σερβερ που πρεπει να συντηρηθουν . αυτό είναι πρόβλημα τους . Το παιχνιδι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΜΟ και το always ON ηταν κατι που μπηκε με το ετσι θελω

Δημοσ.

το always online σηκώνει κουβέντα πάντως... οι περισσότεροι στο d2 έπαιζαν στο battle.net, για να μην πω όλοι. Το offline εδώ που τα λέμε δεν έχει νόημα, ειδικά αν μπορείς να βρεις " trainers" κλπ που το κάνουν γελοίο.

α... και θυμάστε τι έγινε στις κονσόλες που δεν έχει online, που βγήκε σχεδόν αμέσως αντικείμενο με τεράστιο dmg.

Κατά τη γνώμη μου όμως θα έπρεπε να υπάρχει και η offline επιλογη, απλά εγώ δε θα έπαιζα ποτέ offline d3.

Δημοσ.

Δεν μπορώ να καταλάβω τι πειράζουν τα hacks cheats κλπ. Δεν είναι esport δεν έχει κάποια ladder δεν πας για world firsts ή κάτι παρόμοιο. Μακάρι να έβαζαν offline mode και ας παίξει ο καθένας όπως του αρέσει.

Το online στο Diablo 3 πέραν του rmah/ah δεν είχε καμία θέση. Επειδή το loot system ήταν εντελώς κατεστραμμένο και αστείο σε ώθησε στην AH ωστόσο αυτό υποτίθεται πως φτιάχνεται με το patch πριν το νέο expansion, επομένως το online mode δεν έχει καμία απολύτως λογική πια πλην του ελέγχου κατά της πειρατείας.

Αν το νέο loot system είναι όπως λένε μπορείς κάλλιστα να το παίξεις σαν αυστηρά single player game χωρίς ποτέ να μπεις online και να γλιτώσεις όλα τα ενοχλητικά lag, dc's, maintenance κλπ που κατέστρεψαν την launch του αρχικού παιχνιδιού.

Προσωπικά σε κάθε περίπτωση δεν θα το αγοράσω στα 40 ευρώ. Το θεωρώ κακό παιχνίδι ούτως ή άλλως και δεν πληρώνω πάνω από 10-15 ευρώ για το glorified DLC που λανσάρουν ως expannsion αλλά περί ορέξεως... Μακάρι όσοι το πάρουν να το απολαύσουν αλλά το θεωρώ λάθος να επιβραβεύεις αεριτζίδικες πρακτικές.

Επιπλέον τόσε παιχνιδάρες βγαίνουν τη νέα χρονιά νέο witcher, wow expansion dark souls νέο κλπ. Καλύτερα να τα δώσω εκεί τα λεφτά μου.

• Super Moderators
Δημοσ.

όπως το D3 έκανε 60$ και κάποιοι το πήραμε 40 euro, έτσι και το EXP θα το βρούμε φτηνότερα, απορώ γιατί έχετε φάει τέτοιο κόλλημα...

• Like 1
Δημοσ.

Επιπλέον τόσε παιχνιδάρες βγαίνουν τη νέα χρονιά νέο witcher, wow expansion dark souls νέο κλπ. Καλύτερα να τα δώσω εκεί τα λεφτά μου.

Το τελευταιο που ειπες ειναι πολυ σωστο (οχι οτι στα υπολοιπα δεν συμφωνω). Το ιδιο μηνα με το expansion βγαινουν titanfall & dark souls 2 στα ιδια λεφτα περιπου. Παιχνιδια που ναι μεν ειναι αλλο ειδος απο το d3 αλλα εχουν πολυ μεγαλο hype. 

Προσωπικα δεν θα το παρω παρα μονο οταν πεσει στα 15-20€. 

• Like 1
Δημοσ.

ειπα να μπω λιγο στο PTR . το παιχνιδι ξαφνικα μου φενεται παρα πολύ βαρυ ; ή ειανι ιδεα μου κατι ετρεχε από πισω και δε ντο πηρα χαμπαρι ; επισης με το που εκανα copy τους χαρακτήρες επρεπε να μου εμφανισει ΟΛΑ τα achievement Και να βαραει 100 χρονια earned ?!?!?!? ΕΛΕΟΣ !!!
Ασε που με το που μπαινω σε game τρωω d/c για καποιο λογο !!!

Δημοσ.

το παιχνίδι είναι πιο ελαφρύ, όχι πιο βαρύ βασικά. αυτό φαίνεται και από τα loading times έως τα σκαλώματα που έτρωγε και δεν τρώει 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...