Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στο topic εδω πριν βγει το Diablo 3 αν πας σε πιο παλια posts το αναφερανε αρκετοι οτι το ειχε το Game Explorers 43ευρο λιγες μερες πριν βγει το game. Επισης να πουμε οτι πλεον το Diablo 3 για Ps3 και 360 που βγηκε τον Σεπτεμβριο ειναι αυτη την στιγμη φθηνοτερο απο την εκδοση του PC που ειναι στην αγορα 1.5χρονο.

http://www.skroutz.gr/s/3304059/Diablo-III-PS3.html?from=catspan

http://www.skroutz.gr/s/3568448/Diablo-III-XBOX-360.html?from=catspan

http://www.skroutz.gr/s/317701/Diablo-III-PC.html?from=catspan

Και βεβαια υπαρχει και η εκδοση για Ps4 που το μονο που προσφερει ειναι 1080p σε τιμη κυριολεκτικα αστεια http://www.skroutz.gr/s/3155950/Diablo-III-PS4.html?from=catspan

• Απαντ. 17,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

25ε εχει αυτη τη στιγμη το diablo 3 σε digital.

Εγω λεω να παω για digital deluxe, ειναι ωραια τα καλουδια που δινει.. :P Τιμη full price game βεβαια αλλα νομιζω θα με κρατησει κανα δυο μηνες τουλαχιστον να γινει αποσβεση.. :P

Δημοσ.

Προπαραγγελια απο το zavvi  ενα χρονο πριν κυκλοφορήσει το D3. Σκαλωσα λιγο με τις τιμες που λετε και ειπα να ψαξω τα παλια μου e-mail...

Quantity Title Estimated Delivery Time Price Each 1 Diablo 3 3-5 days* €31.95

Οποιος εδωσε 60 ευρω για το D3 ας ψαχτει λιγο παραπανω με τα ξενα site. Κριμα τα λεφτα δλδ....

Δημοσ.

οταν εκραξα εγω την τιμη καποιοι πεσανε να με φανε... για να δω τωρα κοσμακι να το αγοραζει και 35 και 40 και

να λεει και στη Βλιζαρντ ευχαριστω!!!

Καποια παιδια παραπανω ανεφεραν το εξης σωστο και εδω πρεπει να σταθουμε

1) Οταν το κυριο παιχνιδι οταν βγηκε εκανε περιπου 40 ευρω τελικη (καπου εκει το πηρα και εγω)

2) Οταν το κυριο παιχνιδι ειχε ΑΗ που εβγαζες και φραγκα εστω λιγα (εγω εβγαλα 71,5 ευρω)

3) Οταν το κυριο παιχνιδι ειχε 4 ΑΚΤ

4) Οταν το κυριο παιχνιδι ειχε 5 χαρακτηρες

Δε μπορεις κυρια μου να με θεωρεις τοσο ιλ*θιο και να παρω για 1 ΑΚΤ, 1 νεο χαρακτηρα (και αφαιρεση ΑΗ) το expansion

με 40 ευρω!!!!!!!!! Εγω νομιζω οτι επρεπε να παιζει 15 ευρω μεγιστο και να το παρουν ΟΛΟΙ. Ουτε καν 20.

Δημοσ.

Να πουμε και την αληθεια και σε πιο παλια Post Που ειχα διαβασει εδω οταν ηταν να βγει το D3,ενω σε καταστηματα κοστιζε με κουτι 40-43ευρο,καποιοι για να μην περιμενουν ουτε μια μερα(ασχετως αν την πατησαν με τα πρωτα Error στο Launch :P)και να μπουν κατευθειαν αγορασαν το παιχνιδια στα 60ευρο απο Blizzard store.

Δεν θα κραξω καποιον αν δωσει 40ευρο για το expansion,ο καθενας οτι θελει κανει τα χρηματα του αλλωστε. Εγω ομως προσωπικα θα το παρω αν ειναι αργοτερα που θα εχει πεσει καπως η τιμη του σε 20-25ευρο,μιας και προτιμαω την διαφορα αυτη να την δωσω καπου αλλου πχ σε παιχνιδια στο Steam,σε καφεδες/τσιγαρα κλπ και οχι στην Blizzard. Τωρα για το AH που αναφερει παραπανω ο GreenEye δεν με ενδιεφερε ουτως ή αλλως το AH για να βγαλω φραγκα.Το παιχνιδι το χάρηκα και αυτο ειναι που μου αρκει,οσο και αν το κραζανε παρα πολλοι,λες και περιμενανε να ειναι το τελικο παιχνιδι D3+TL2+PoE. Αλλωστε και το CoD που το κραζουνε συνεχεια ολοι παγκοσμίως πουλαει εκ. κομματια καθε χρονο

Δημοσ.

Καλά το ότι το κράξαμε, το κάναμε γιατί χωρίς αυτό η Blizzard δεν θα είχε κανένα λόγο να βελτιώσει το game. Άλλα μας έταξε και άλλα μας έδωσε ( εξαιρώ τις προσδοκίες του καθενός αλλά και της δικιάς μου που θα ήθελα ένα LOD 2014).

Δημοσ.

Ναι μεν η τιμη ειναι καπως, αλλα οκ.

Το παιχνιδι ειναι εντελως αλλο απ οτι ξερετε. Ναι , 40ε... Ενας χαρακτηρας, ενα ακτ. Λες και εχουν παιξει ολοι ολους τους χαρακτηρες. Και λες και εχουν φαρμαρει ολοι χιλαδες ωρες το καθε ακτ. Το παιχνιδι θα δικαιωσει οσους το παρουν νομιζω. Ολα τα build αλλαξαν, ολα τα skills ,ολο το synergy, τα παντα... Ακομα και ο τροπος που παιζαμε. Εγω θα το προπαραγγειλω με την πρωτη ευκαιρια. Παιζω καθημερινα την beta, και πραγματικα νοιωθω πως παιζω αλλο game. Αυτα ξερωγω.

Δημοσ.

Ναι μεν η τιμη ειναι καπως, αλλα οκ.

Το παιχνιδι ειναι εντελως αλλο απ οτι ξερετε. Ναι , 40ε... Ενας χαρακτηρας, ενα ακτ. Λες και εχουν παιξει ολοι ολους τους χαρακτηρες. Και λες και εχουν φαρμαρει ολοι χιλαδες ωρες το καθε ακτ. Το παιχνιδι θα δικαιωσει οσους το παρουν νομιζω. Ολα τα build αλλαξαν, ολα τα skills ,ολο το synergy, τα παντα... Ακομα και ο τροπος που παιζαμε. Εγω θα το προπαραγγειλω με την πρωτη ευκαιρια. Παιζω καθημερινα την beta, και πραγματικα νοιωθω πως παιζω αλλο game. Αυτα ξερωγω.

Προβλημα τους. Αν καποιος αγορασε το Diablo 3 επαιξε με ενα χαρακτηρα για να βγαλει το ''Story'' mode του παιχνιδιου και το παρατησε προβλημα του πραγματικα. Οσο για τις ωρες που λες αν βγαλεις πανω απο 30-40 ωρες στο D3,ηδη εχει βγαλει τα λεφτα του,και αναφερω τοσες λιγες ωρες σαν παραδειγμα δεδομενου των περισσοτερων παιχνιδιων που ειναι στην αγορα. 

Το ξαναλεω για μενα,προσωπικα παντα, το expansion πραγματικα αξιζει να το παρει καποιον,αλλα οχι πανω απο 20ευρο. Τωρα οποιος θελει να το αγορασει day One ή την deluxe edition των 60ευρο δικαιωμα του φυσικα.Εγω προσωπικα δεν προκειται να τον κραξω οπως μπορει να κανουν καποιοι αλλοι.

Απλα οπως ανεφερα παραπανω θεωρω πιο λογικο να αγορασω το expansion αργοτερα σε χαμηλη τιμη και αν αγορασω και μερικα παιχνιδια απο τις προσφορες του Steam παρα να τα δωσω στην Blizzard. Γνωμη μου παντα.

Αλλωστε η τιμη του αυτη μου θυμιζει αρκετα αυτο που κανει και η EA με το BF4 http://www.skroutz.gr/s/4022907/Battlefield-4-Premium-Service-PC.html

Δημοσ.

Σεβαστες ολες οι γνωμες παντα.

Προσωπικα, ειμαι dedicated σε οτι ασχολουμαι. Οποτε με ενθουσιαζει η ιδεα να παιξω το game που ασχολουμαι day1. Αν εχει καποιος κατι καλυτερο να ασχοληθει και δεν τον καιει, ας το παρει αργοτερα, καλα θα κανει εννοειται.

Για αναλογια τιμης παιχνιδιου/χρονου gameplay και αν αξιζει, καλυτερα να μην το συζητησουμε. Ολοι ξερουμε την απαντηση.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...