Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Η Blizzard προ(σ)καλει τους παιχτες να αφησουν μουσι και να το ξυρισουν μονο οταν βγει το Diablo III.

Source

Νόμιζα ότι αυτό το συνηθίζουν οι Αμερικανοί όταν σκοτώνεται ένας επικηρυγμένος (και καλά...)

Μήπως το ηθικό δίδαγμα είναι ότι κάποιοι το σκότωσαν το παιχνίδι ; :P

Δημοσ.

περιμενοντας diablo 3 beta, με τι να ασχοληθω σε diablo clone? Loki? Torchlight? Titan quest?

το torchlight ειναι μαπα. titan quest η loki.. με προτιμηση στο πρώτο

Δημοσ.

+100 για Titan Quest. Το Torchlight ούτε εμένα μου άρεσε. Μετά από μια ώρα έφαγε uninstall με συνοπτικές διαδικασίες.

Εναλλακτική το επικό Deathspank!

Δημοσ.

Η πιο σοβαρή εναλλακτική τα τελευταία χρόνια είναι το Titan Quest (μαζί με το εξαιρετικό expansion του)...

Το torchlight αναφέρεται τις πιο πολλές φορές γιατί ένα παιχνίδι με πολύ μικρό development cycle, 600mb και 19$ πέτυχε τόσα πολλά, μαζί με το να επηρεάσει ακόμα και το ίδιο το D3...

Το torchlight 2 θα δείξει ...

/offtopic

Δημοσ.

Torchlight: απλό, μικρό (σε ποικιλία χώρων και τύπου quests), πλούσιο σε features. Ο,τι πρέπει για μισάωρα (άντε δίωρα) διαλείματα.

Loki: το'βαλα-το'βγαλα, κάτι δε μου'κατσε καλά... τα γραφικά του? οι μάχες ήταν κάπως... unbalanced? δεν θυμάμαι...

Titan Quest+Expansion: συμφωνώ, η πιο σοβαρή πρόταση. Λιώσιμο με αξιώσεις. Quality of production. Art direction A+ :wub:

Deathspank: το έπαιξα μόνο 1 ώρα... Ήταν αρκετή για να καταλάβω ότι αυτό το παιχνίδι ΠΡΕΠΕΙ να το παίξει κανείς, με την ησυχία του, για να το απολαύσει!!! Παίζει μόνο του στη δική του κατηγορία! Παίξτο, είναι εμπειρία που φεύγει από τα τετριμένα.

Και κάτι που ξεχάστηκε (???): το Mythos!

Είναι ΜΜΟ (τύπου... σαν το torchlight βασικά), είναι free, είναι απλό και αρκετά εθιστικό. Βασικά ο μόνος λόγος να προτιμήσει κάποιος το Mythos έναντι του Torchlight είναι ότι το 2ο δεν έχει multi ή έστω coop :((

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...