lalanis Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Και εμένα μου φάνηκε περίεργο, αλλά απ ότι κατάλαβα δεν είναι ποιοτικό το θέμα, είναι ποιοτικό. Το είδος των stats του mempo δεν το έχει άλλο helm (κυρίως attack spd + crit + all res). Κάποιος που είναι σε beta, ας πει μια άποψη...
Markerparts Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Ειναι επενδυση. Ακομα και τα Andariels δεν εχουν ias πανω. Οποτε ενα καλο mempo, Θελει μονο ενα reroll στο main stat και αυτοματα ειναι πιο ΟΡ απο τα νεα. Ενα 9%/5.5cc θα το παιρνα αν ειχα gold , εστω και για τεστινγκ απλα. Roll στο main , για να μπορουν να το φορεσουν και ολοι οι χαρακτηρες. Το μονο μειον ειναι οτι ισως για καποιο build να χρειαζεσαι καποιο αλλο helm me legendary affix. Αναμονη λιγο ακομα, αλλαξαν πολλα σημερα, ακομα δεν δωσαν το patch to kainoyrio, Νεα set items, neo tal rasha.... neo wd OTA set και αλλα πολλλα, εχω σκασει !
paularas Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 ξέρετε ότι είναι blizzard αυτή... σας πετάει 1 θέση την υποδιαστολή στο max lvl και χάνετε τα πάντα από το item... γι αυτό μέχρι τελευταίας στιγμής ΙΜΟ να είστε τρομερά προσεκτικοί στις αγορές σας
Markerparts Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Ως τωρα παντως παιδια, δεν υπαρχει κανενα helm με attack speed. Το τι θα γινει στο μελλον, κανεις δε το ξερει, ακομα και σε αυτο το betapatch που ερχεται , οι αλλαγες ειναι απο τεραστιες, εως γιγαντικες. Και ολα αυτα ενα μηνα κουτσα στραβα μετα την πρωτη closed beta. Μεχρι το release φαναταστειτε τι αλλαγες θα γινουν.... ΦΗΜΗ: Κατι ακουσα για νεο betawave, τσεκαρετε τα μειλ σας . Επεξ/σία 12 Δεκεμβρίου 2013 από Markerparts
Stavrakas13 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 RoS Closed Beta http://www.diablofans.com/news/47884-reaper-of-souls-closed-beta-now-available-diablo Και PTR now available http://us.battle.net/d3/en/blog/11954349/patch-201-ptr-now-available-12-12-2013
ADHD Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Δεν μπορω να το κανω install εχει buggarei μαλλον ο battlenet client..
Markerparts Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Χθες μεσος χρονος αναμονης για δημιουργια lobby στο PTR : 20 λεπτα
nevermore Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 μακάρι αλλά αν είχε πάρει κάποιος άλλος Invite πιστεύω θα το είχαμε μάθει
greeneye Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 ουτε εγω invite? κριμα τον πολεμο που του εκανα... επρεπε να μου το δωσουν για να δω το λαθος μου
ADHD Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Δεν πειραζει παιξτε ptr 2.01 για παρηγοριά..
ADHD Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Ναι, δεν εχω παιξει ακομα γιατι κατεβαζει additional content εδω και 30 λεπτα.. Σε τρολλάρει ωραια το PTR παντως μπες και θα δεις..
nevermore Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 nice θα μπω το βραδάκι στο ptr γιατί μπήκα προχθές να παίξω λιγάκι και δεν την πάλεψα μία ξέροντας ότι θα έρθουν τόσες αλλαγές με το ros
ADHD Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Εκανα ενα run ολο το act 1, μαπα τρελη μου φανηκε.. Την DH την κατεστρεψαν χωρις life leech, τα drops ειναι ενα rare για καθε elite που σκοτωνεις και ειναι απογοητευτικα με την πρωτη ματια, κατι level 57-59 αχρηστα μου επεφταν.Μου επεσε και ενα καινουργιο legendary για barb μαπα και αυτο, εντωμεταξυ εχω κατι amulets που ειχα κανει craft και δεν μπορω να τα βαλω γιατι ειναι level 61 wtf..
Προτεινόμενες αναρτήσεις