Fulgore1 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Εγω προσωπικα αν το RoS βγει τελευταίους μηνες του 2014,λογω στρατου και Wow expansion του Wow ,ισως καθυστερήσω την αγορα του Ros. Θα ειναι δηλαδη αποφαση/αγορα της τελευταιας στιγμης για μενα
greeneye Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 λαλανις ασε το τρολαρισμα!!! Αμα δεν τρολαρεις παντως... lalanis ειπαμε οχι! Εκτος αν εχει παρα πολυ φτηνα κανα 10ευρω ας πουμε. Η εκτος αν γινει κανα μαγικο και αφησουν AH η βαλουν κατι παρομοιο και εχει νοημα το farming. Αλλωστε εχουμε το FM2014 και το battlefield4 Σημερα μου ηρθαν τα πραγματα και αναβαθμιζω το pc με ι7 και με gtx760 με χρονισμους της 770. 8 γιγα ram ddr3 Θα γινει χαμος...! Ποιο diablo μετα ?! Επισης σκοπευω να αγορασω το simcity οποτε μαλλον και no time...
Markerparts Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Εγω αν ειχα τετοιο RIG μονο lemmings θα ελιωνα! Μεγεια!
mphxths Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 μονο 8γιγα ραμ ρε greeneye? στο φορητο μου εχω περισσοτερη .... οπως ειπε και ο απο πανω... lemmings και κανα mame...δεν θα σηκωνει τιποτα αλλο.
lalanis Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Με τέτοιο μηχάνημα, όχι να μπουτάρει Windows δεν μπορεί.....Ούτε κρασί Μπουτάρη δεν μπορεί να σηκώσει... Α ρε lalani χιουμορiστα...
gozzar07 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Με τέτοιο μηχάνημα, όχι να μπουτάρει Windows δεν μπορεί.....Ούτε κρασί Μπουτάρη δεν μπορεί να σηκώσει... Α ρε lalani χιουμορiστα... Α να χαθείς σατανά.. 12 κοιλιακούς έκανα απο το γέλιο!
gozzar07 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Που σαι μωρή Gozzarina?? Ουουυυ! Battlefield 4.. Lootάρω εκεί μέχρι να αλλάξουν τα drops στο Diablo! ps: το Gozzarina δεν μου πολυ άρεσε.. 1
greeneye Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 ξεχασα να αναφερω οτι πηρα και ssd δισκο korsair 160 giga φυσαει λεμε! τις μνημες τις ειχα... ενοειται οτι ειμαι με 64 bit win7 με κρασια δεν ασχολειται το μηχανημα μου, μονο σαμπανιες ανοιγει κακιασμενα
nevermore Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Ουουυυ! Battlefield 4.. Lootάρω εκεί μέχρι να αλλάξουν τα drops στο Diablo! ps: το Gozzarina δεν μου πολυ άρεσε.. Άντε να μαζευόμαστε σιγά σιγά εδιτ : ούτε εμένα μου άρεσε προτιμώ το μαύρος 1
paularas Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 i'm here also, και φέρνω και improved κάρβουνα...
Tmark Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Ουουυυ! Battlefield 4.. Lootάρω εκεί μέχρι να αλλάξουν τα drops στο Diablo! ps: το Gozzarina δεν μου πολυ άρεσε.. Χαιδευτικό ήταν, μην μου αγχώνεσαι. Δεν υπαινίσσομαι κάτι!
BlackScorpionX Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 i'm here also, και φέρνω και improved κάρβουνα... Άστα αυτά! Πας και παίζεις HS παλιονέρντουλα και άφησες τους χαρακτήρες σου στους παγωμένους σέρβερ της blizzard! Έχεις να μπεις τόσο καιρό που άμα log-άρεις, δε θα σε γνωρίσουν οι χαρακτήρες σου!!! (καλά και εγώ αν βρω χρόνο dota 2 - sc2 λιώνω ... ) ps τα improved κάρβουνα, τι είναι;
paularas Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 είναι κάρβουνα με + 50% duration... έδωσα ένα 200άρικο πίσω στην μαμά bliz με το hs και χάρηκα 1 - 2 μήνες παιχνίδι. τώρα περιμένω hots + ros για να καώ παρέα. όσο για τους ήρωες, ναι Νίκο έχεις δίκιο απλά βοηθούσα και κάτι άλλους φίλους να πάνε 0-100 σε 6 μέρες και όταν πήγαινα να μπω με εμένα αηδίαζα λίγο :/ αλλά τώρα it's party time
Προτεινόμενες αναρτήσεις