Fulgore1 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 πήγες 60 έστω? it's something... ps1: έτσι όπως πάει αυτό το topic θα είναι η συζήτηση για τα πρώτα 10 lvl και το πόσο φοβερά εφέ έχει αντί να το πάμε λίγο πιο end game... πάλι καλά που δεν έχουμε εποχή diablo 2 με το γαμάτο τότε ladder να τρέχουν δάκρυα από το topic (γιατί τότε μιλούσαμε για πραγματικά ΑΛΛΑ πράγματα end game που ελάχιστοι εδώ μέσα ίσως να μπορούσαν να ακολουθήσουν [perfect runewords / perfect runes / builds etc etc). ps2: κρίμα που με /played 200-300h και 5k elites όλοι έχουν άποψη... πάλι καλά που σηκώσαμε και κανα world 2 αντικείμενο στο diablo 3 αλλιώς δεν θα μπορούσαμε να μιλήσουμε κιόλας ps3: και κρίμα που 2-3-4 άτομα που βοηθήσαμε το μισό ελληνικό d3 community να πάει μπροστά δεχόμαστε τόσο κόντρα ενώ προσπαθούμε να βοηθήσουμε... έστω λιώστε το πρώτα να δείτε πως είναι και μετά κράξτε μας ps4: το post αυτό δεν ξέρω πόση ώρα θα μείνει up μιας και τα report φεύγουν με ρυθμό σφαίρας... έστω ξέρω ότι τα έχω πει αυτά που θέλω σε πολύ γενικές γραμμές ps2 ?? ps3 ?? Γιατι δεν γινεσαι πιο συγκεκριμενος και μιλας απλα γενικα??? Και γιατι να σου κανουν report το post που εκανες???
ADHD Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Fulgore κοιταξε να δεις τι γινεται κατα την αποψη μου.. (Καταρχην ουτε και εγω εγω RoS beta key δυστυχως αλλα εχω δει τα παντα απο streams etc..) Υπαρχουν καποια ατομα σαν εσενα πχ(ετσι μου εχεις δωσει να καταλαβω..) που θελουν να παιξουν το παιχνιδι 50-60 ωρες και να το χαρουν με καλα drops/no AH και ιστοριες με trading και τα σχετικα. Υπαρχει και μια κατηγορια παιχτων οπως ο paularas πχ που θελει να λιωσει το παιχνιδι 1000 ωρες να παρει το καλυτερο gear που μπορει και γενικα να εχει ενα στοχο και πραγματα να ασχοληθει μετα το τελος του game. Σεβομαι την επιλογη σου να θελεις να παιξεις το παιχνιδι πιο casual και δεν υπονοω οτι αυτο σε κανει "χειροτερο" gamer απο εναν αλλο αλλα με το να λες οτι δεν χρειαζεται end-game/καλυτερα να κραταει λιγο, τοτε εσυ δεν σεβεσαι την δικη μου επιλογη θελοντας να γινει μονο το δικο σου. Επειδη λοιπον μιλαμε για την blizzard και για το diablo και οχι για ενα random arpg απο μια random εταιρεια θελουμε να βρει ενα τροπο να μας ικανοποιησει ολους, να κανει το παιχνιδι φιλικο και για τον casual και για τον hardcore.. Υπαρχουν παιχνιδια με προσεγγιση στον hardcore περισσοτερο(PoE) και υπαρχουν παιχνιδια για τον casual(Torchlight) το diablo πρεπει να καταφερει να προσφερει content στον hardcore και ταυτοχρονα να κανει το game enjoyable και για αυτον που θελει να παιξει 50 ωρες και να το αφησει. Με λιγα λογια να ικανοποιήσει και τις 2 κατηγοριες.. Με το να λενε καποιοι οτι ειναι καλυτερα χωρις end-game και οτι δεν χρειαζεται κανουν κακο σε αυτους που θελουν να παιξουν το game οπως ειπα παραπανω. Το αναποδο δεν γινεται ομως, κανεις δεν ειπε να το κανουν πιο πολυπλοκο η να μεινει το AH η οτιδηποτε, λεμε ναι στις αλλαγες αλλα βαλτε και end-game για τους υπολοιπους. Η blizzard αυτη τη στιγμη διαλεγει την ευκολη λυση να ικανοποιησει τους casual κατα τη γνωμη μου και για αυτο ολο το rant που κανω τελευταια.. Συγνωμη μπορει να ακουγομαι elitist για καποιους (και noob για αλλους που παιζουν πολυ περισσοτερο απο εμενα) αλλα δεν ειναι ετσι, σεβομαι οτι θες να παιξεις με ενα συγκεκριμενο τροπο και θελω να σου το δωσει αυτο η blizzard αλλα θελω να δωσει και σε εμενα αυτο που περιμενω απο το diablo, μπορει να ειναι δυσκολο/αδυνατο ισως αλλα για αυτο υπαρχει η κριτικη και το feedback της beta..
paularas Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 γιατί δεν θέλω να έχουμε στεναχώριες πάλι στο topic και να βγαίνουμε off, γι αυτό και γενικά δεν μιλάω άλλο. απλά περιμένω να πάρω την beta invitation μου, να το παίξω, να βοηθήσω όσο μπορώ τα 5-10 άτομα που θα με ακούσουν και καταλάβουν και τέλος 1
xaralas Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Παντως σε ενα θα συμφωνησετε ολοι, τα φορουμ του diablo ειναι πιο απολαυστικα απο το game Απο τα λιγα που εχω δει απο το ROS πιστευω οτι ειναι σε καλο δρομο το game. Για το AH αδιαφορω προσωπικα. Περιμενουμε να δουμε πως θα υλοποιηθουν τα ladders/pvp εκτος αν εχουν πει και το εχασα.
zeke Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Δηλάδη δεν πιστεύω ότι υπάρχει κάποιο arpg που να κρατήσει τον κόσμο όπως κράτησε το d1 και το d2 ειδικά για πολλά χρόνια, για τους λόγους που λέμε παραπάνω. Το Path of Exile. Εμενα απο την αλλη αν μου κανεις το d3 torchlight με αναγκαζεις αυτοματα να παιξω και εγω 42 ωρες σαν και εσενα πραγμα που δεν θελω γιατι μου αρεσουν τα arpg και θελω να παιζω για καιρο οπως παιζοταν και το d2 για 10 χρονια.. Το Path of Exile. Οσο για το D2 που αναφερεις αυτο δεν μπορει να γινει γιατι πολυ απλα εχουν αλλαξει οι καιροι σε σχεση με το 2000. Ξανά το Path of Exile. Επειδη λοιπον μιλαμε για την blizzard και για το diablo και οχι για ενα random arpg απο μια random εταιρεια θελουμε να βρει ενα τροπο να μας ικανοποιησει ολους, να κανει το παιχνιδι φιλικο και για τον casual και για τον hardcore.. Υπαρχουν παιχνιδια με προσεγγιση στον hardcore περισσοτερο(PoE) και υπαρχουν παιχνιδια για τον casual(Torchlight) το diablo πρεπει να καταφερει να προσφερει content στον hardcore και ταυτοχρονα να κανει το game enjoyable και για αυτον που θελει να παιξει 50 ωρες και να το αφησει. Με λιγα λογια να ικανοποιήσει και τις 2 κατηγοριες.. Ναι..μάλιστα! Τα games της activision απευθύνονται σε casual/mainstream κοινό και δεν υπάρχει περίπτωση να αλλάξει ποτέ αυτό από την στιγμη που πέθανε η North. Αυτή την στιγμή αν είναι να συγκρίνω torchlight 2 (ανευ add-ons κλπ) σε σχέση με ότι έχω δεί απο RoS (που έγινε faceroll σε 3-4 μέρες) μιλάμε για το απόλυτο noob-friendly game όλων των εποχών. Και εννοείτε ότι αυτός είναι ο σκοπός τους! Να προσεγγίσουν όσο το δυνατόν περισσότερα άτομα (από μικρής ηλικίας), να ρίχνει τα τέλεια drops και τα OP legendary items γιατί έτσι πιστεύουν ότι θα είναι πιο fun για το κοινό που θέλουν να αγοράσουν το expansion. (και συμφωνώ απόλυτα σε αυτό) Δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα από κάποιον που θέλει να παίξει μια ώρα και να ρίξει τις παναγιάς τα μάτια! Loot 2.0 , paragon 2 κτλ θα καλύψουν πολλές ώρες σε αυτούς που θα το αγοράσουν και εννοείτε ότι θα είναι καλύτερο από τον προκάτοχό του! Όσο για τα ladder...ίσως reset να γίνονται στα paragon μόνο...αλλά hard resets ανά 4-6 μήνες σε ένα arcade/casual game όπως το d3 ακούγετε απίθανο!
Fulgore1 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Fulgore κοιταξε να δεις τι γινεται κατα την αποψη μου.. (Καταρχην ουτε και εγω εγω RoS beta key δυστυχως αλλα εχω δει τα παντα απο streams etc..) Υπαρχουν καποια ατομα σαν εσενα πχ(ετσι μου εχεις δωσει να καταλαβω..) που θελουν να παιξουν το παιχνιδι 50-60 ωρες και να το χαρουν με καλα drops/no AH και ιστοριες με trading και τα σχετικα. Υπαρχει και μια κατηγορια παιχτων οπως ο paularas πχ που θελει να λιωσει το παιχνιδι 1000 ωρες να παρει το καλυτερο gear που μπορει και γενικα να εχει ενα στοχο και πραγματα να ασχοληθει μετα το τελος του game. Σεβομαι την επιλογη σου να θελεις να παιξεις το παιχνιδι πιο casual και δεν υπονοω οτι αυτο σε κανει "χειροτερο" gamer απο εναν αλλο αλλα με το να λες οτι δεν χρειαζεται end-game/καλυτερα να κραταει λιγο, τοτε εσυ δεν σεβεσαι την δικη μου επιλογη θελοντας να γινει μονο το δικο σου. Επειδη λοιπον μιλαμε για την blizzard και για το diablo και οχι για ενα random arpg απο μια random εταιρεια θελουμε να βρει ενα τροπο να μας ικανοποιησει ολους, να κανει το παιχνιδι φιλικο και για τον casual και για τον hardcore.. Υπαρχουν παιχνιδια με προσεγγιση στον hardcore περισσοτερο(PoE) και υπαρχουν παιχνιδια για τον casual(Torchlight) το diablo πρεπει να καταφερει να προσφερει content στον hardcore και ταυτοχρονα να κανει το game enjoyable και για αυτον που θελει να παιξει 50 ωρες και να το αφησει. Με λιγα λογια να ικανοποιήσει και τις 2 κατηγοριες.. Με το να λενε καποιοι οτι ειναι καλυτερα χωρις end-game και οτι δεν χρειαζεται κανουν κακο σε αυτους που θελουν να παιξουν το game οπως ειπα παραπανω. Το αναποδο δεν γινεται ομως, κανεις δεν ειπε να το κανουν πιο πολυπλοκο η να μεινει το AH η οτιδηποτε, λεμε ναι στις αλλαγες αλλα βαλτε και end-game για τους υπολοιπους. Η blizzard αυτη τη στιγμη διαλεγει την ευκολη λυση να ικανοποιησει τους casual κατα τη γνωμη μου και για αυτο ολο το rant που κανω τελευταια.. Συγνωμη μπορει να ακουγομαι elitist για καποιους (και noob για αλλους που παιζουν πολυ περισσοτερο απο εμενα) αλλα δεν ειναι ετσι, σεβομαι οτι θες να παιξεις με ενα συγκεκριμενο τροπο και θελω να σου το δωσει αυτο η blizzard αλλα θελω να δωσει και σε εμενα αυτο που περιμενω απο το diablo, μπορει να ειναι δυσκολο/αδυνατο ισως αλλα για αυτο υπαρχει η κριτικη και το feedback της beta.. Μαλλον δεν διαβασες τι εγραψα παραπανω. Το Diablo/torchlight/Path Of Exile ειναι παιχνιδια που θα τα ελιωνα ακριβως οπως λες αν και η παρεα μου ειχε την ιδια ορεξη. Το ιδιο αλλωστε εκανα και στο wow που κοιταζα παντα για Hardcore guilds 25man για Hc progress. Το προβλημα με το Diablo 3 που ανεφερα παραπανω ειναι οτι δεν μπορει να με τραβηξει παραπανω οταν παιζω μονος μου. Ειναι αληθεια οτι αρκετα απο τα ατομα που επαιζα ειχαν λιωσει το D2 και ακριβως γιαυτο το λογο πιστευα οτι θα γινοταν στο περιπου και στο D3,αλλα ειδα οτι ξενερωσαν/βαρεθηκαν/δεν ξερω και γω τι και το παρατησαν σχετικα γρηγορα(σε σχεση με D2). Με καλη παρεα/διαθεση ναι να κατσω να λιωσω ενα παιχνιδι(οσο τουλαχιστον δεν εχω ακομα καποιες βαριες υποχρεωσεις)αλλα δυστηχως οχι μονος μου. Στο Wow βεβαια δεν ειχα αυτο το θεμα λογω guild αλλα στο D3 εγω προσωπικα το βλεπω αλλιως. Γιαυτο και εγραφα τα προηγουμενα οχι οτι οποιος καθεται και λιωνει ενα παιχνιδι ειναι ταδε,αλλωστε ο καθενας παιζει οσο θελει,αλλα γιατι ειχα αυτη την προσωπικη εμπειρια με το παιχνιδι(απο αποψη γνωστων δηλαδη).Εγω το σιγουρο ειναι οτι θα το παιξω το RoS γιατι μου αρεσε απο τα διαφορα stream που ειδα.
ADHD Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Εμεις εδω παντως παιζαμε αρκετο καιρο, μπορουσες να παιξεις μαζι μας, το community ηταν ενεργο για αρκετο καιρο και υπαρχουν και αλλοι Ελληνες που παιζουν ακομα(δεν ηταν οτι ηθελες να βρεις party και δεν μπορουσες), εκτος αν θες μονο irl φιλους, εκει τι να κανουμε δεν φταιει το d3 για αυτο.. Το Path of Exile. Χεχε περιμενα τετοια απαντηση απο φανς του poe.. 2
Markerparts Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Ανοιγω στρημ για κανα 2 ωριτσες. http://www.twitch.tv/nofx84
Stavrakas13 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/10715921655#18 Από ότι φαίνεται θα πάρουμε PTR στο D3 για να δοκιμάσουμε το patch 2.0.1 2
nevermore Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Να μας δώσει μωρέ ένα έξτρα κίνητρο να παίξουμε μέχρι να έρθει το RoS άντε να δούμε 1
Tmark Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Μέχρι να έρθει το RoS θα έχουν βάλει ήδη στο game engine το Loot 2.0 όπως και το Paragon 2.0 οπότε θα υπαρχει το κίνητρο 1
greeneye Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 οτι βαλουν πριν απο το ros καλο ειναι γιατι ειμαστε και εμεις που δεν θα τσιμπισουμε...
lalanis Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 οτι βαλουν πριν απο το ros καλο ειναι γιατι ειμαστε και εμεις που δεν θα τσιμπισουμε... Ρε συ Greeneye, μιας και το φερε η κουβέντα, επειδή δεν μας έχεις πει τόσο καιρό....Το ROS θα το αγοράσεις; 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις