ADHD Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Και εμενα μου αρεσει το van helsing και το torchlight αλλα δεν εχει καμια σχεση με diablo και PoE, δεν εχουν οικονομια και για αυτο το λογο δεν τα παιζεις για καιρο.. Αυτο λεμε δεν ειναι και τοσο δυσκολο να το καταλαβει κανεις πια, γουσταρεις torchlight και εγω το ιδιο αλλα για διαφορετικους λογους απο το d3.. Δες και το thread εδω απλα, 844 σελιδες το diablo 30 το torchlight, δεν το λιωνει κανεις αφου το τελειώσει απλα τα πράγματα. Πρωτα ξεκινας με μια οικονομία που θα διατηρήσει το ενδιαφέρον για καιρο και μετα ανοίγεσαι σε ladders, pvp, pve, random maps η w/e αλλο content θες να βαλεις. Αν δεν εχεις οικονομια το παιχνιδι μπορει να ειναι 10αρακι στα παντα αλλα δεν θα κρατησει αν δεν παρεχεις με καποιο τροπο νεο content συνεχεια.. Αυτα και δεν εχω να πω κατι αλλο οσοι καταλαβαινουν καταλαβαινουν.. 4
pavlos0160 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Να ρωτησω κατι, αν επιλεξω πχ MP5 και μπω σε public games τι γινετε θα ισχυει το MP που επελεξα??
Tmark Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Να ρωτησω κατι, αν επιλεξω πχ MP5 και μπω σε public games τι γινετε θα ισχυει το MP που επελεξα?? Ναι.
mphxths Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 λες εσυ να παιζεις σε mp5 και οι αλλοι 3 στο ιδιο παιχνιδι σε αλλο mp ? Λιγη λογικη ρε παιδια.... 1
Fulgore1 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Και εμενα μου αρεσει το van helsing και το torchlight αλλα δεν εχει καμια σχεση με diablo και PoE, δεν εχουν οικονομια και για αυτο το λογο δεν τα παιζεις για καιρο.. Αυτο λεμε δεν ειναι και τοσο δυσκολο να το καταλαβει κανεις πια, γουσταρεις torchlight και εγω το ιδιο αλλα για διαφορετικους λογους απο το d3.. Δες και το thread εδω απλα, 844 σελιδες το diablo 30 το torchlight, δεν το λιωνει κανεις αφου το τελειώσει απλα τα πράγματα. Πρωτα ξεκινας με μια οικονομία που θα διατηρήσει το ενδιαφέρον για καιρο και μετα ανοίγεσαι σε ladders, pvp, pve, random maps η w/e αλλο content θες να βαλεις. Αν δεν εχεις οικονομια το παιχνιδι μπορει να ειναι 10αρακι στα παντα αλλα δεν θα κρατησει αν δεν παρεχεις με καποιο τροπο νεο content συνεχεια.. Αυτα και δεν εχω να πω κατι αλλο οσοι καταλαβαινουν καταλαβαινουν.. Να σου πω γιατι διαφωνω σε αυτο που λες.Γιατι παρουσιαζεις την κατασταση λες και θελουμε να παιζουμε μονο Diablo 3. Δηλαδη με τοσα πολλα παιχνιδια που εχουν βγει(βαλε emulators μεσα κλπ) πρεπει να παιζουμε συνεχεια μονο Diablo 3??? Γιατι να μην ειναι το Diablo οπως το Torchlight 2,να βγαλεις δηλαδη το παιχνιδι με ολους τους χαρακτηρες και μετα να δοκιμασεις με αυτον που σου αρεσει να παιξεις στο ανωτατο επιπεδο δυσκολιας,και οταν το βαρεθεις να παιξεις και αλλο παιχνιδι??? Δηλαδη ειναι κακο που πλεον μετα απο 50-100ευρο σταματας να παιζεις ενα παιχνιδι που το πληρωσες ακριβα??? Εγω προσωπικα εχω παιξει 42ωρες το Torchlight 2,αλλος μπορει παραπανω, και το πληρωσα 5ευρο(Steam Sales),δηλαδη τι παραπανω επρεπε να ζητησει καποιος απο ενα παιχνιδι?? Να μπορεις να παιξεις 12000 ωρες??? Δηλαδη αλλα παιχνιδια στο Pc δεν υπαρχουν να παιξεις ??Γιαυτο ''κλαίγονται''μερικοι σε διαφορα forum για το D3,το θελανε πιο Hardcore να βγαζανε συνολικα 15000 ωρες?? Το Diablo 2 κακα ειχε για μενα.Πρωτος που διεφερε τοσο η εκδοση του Pc απο αυτη των κονσολων και δευτερον που κοστιζε/κοστιζει τοσο ακριβα(τιμολογιακη πολιτικη Blizzard). Οσο για τα Moba δεν θελω να σχολιασω,τοσες βρισιες και νευρα που εχω δει απο αυτους που παιζουν σε αυτα δεν τα εχω δει σε αλλο παιχνιδι .
ADHD Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Δεν σου ειπα να το γουσταρεις το παιχνιδι και να παιξεις 15000 ωρες οτι γουσταρεις κανεις, αλλα να καταλαβαινεις τη διαφορα που κανει ενα παιχνιδι να παιζεται για καιρο.. Γιατι να μην ειναι το Diablo οπως το Torchlight 2,να βγαλεις δηλαδη το παιχνιδι με ολους τους χαρακτηρες και μετα να δοκιμασεις με αυτον που σου αρεσει να παιξεις στο ανωτατο επιπεδο δυσκολιας,και οταν το βαρεθεις να παιξεις και αλλο παιχνιδι??? Καταρχην μπορεις να παιξεις το diablo σαν torchlight, κανε ενα δυο playthrough και τελος τι σε εμποδιζει σε αυτο?? Οτι θελεις να το παρεις 5ε σε steam sale?? Ε αυτο δεν γινεται τι να κανουμε τωρα.. Εμενα απο την αλλη αν μου κανεις το d3 torchlight με αναγκαζεις αυτοματα να παιξω και εγω 42 ωρες σαν και εσενα πραγμα που δεν θελω γιατι μου αρεσουν τα arpg και θελω να παιζω για καιρο οπως παιζοταν και το d2 για 10 χρονια..
Fulgore1 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Δεν σου ειπα να το γουσταρεις το παιχνιδι και να παιξεις 15000 ωρες οτι γουσταρεις κανεις, αλλα να καταλαβαινεις τη διαφορα που κανει ενα παιχνιδι να παιζεται για καιρο.. Καταρχην μπορεις να παιξεις το diablo σαν torchlight, κανε ενα δυο playthrough και τελος τι σε εμποδιζει σε αυτο?? Οτι θελεις να το παρεις 5ε σε steam sale?? Ε αυτο δεν γινεται τι να κανουμε τωρα.. Εμενα απο την αλλη αν μου κανεις το d3 torchlight με αναγκαζεις αυτοματα να παιξω και εγω 42 ωρες σαν και εσενα πραγμα που δεν θελω γιατι μου αρεσουν τα arpg και θελω να παιζω για καιρο οπως παιζοταν και το d2 για 10 χρονια.. Μα ο λογος που σταματησα προς το παρον να παιζω Torchlight 2 ειναι γιατι εχουν αρχισει και μαζευονται παιχνιδια που δεν εχω παιξει(κυριως απο Steam Summer και Autumn Sales)και εχω και αλλα παιχνιδια για εναλλαγη. Δεν μπορω να ειμαι συνεχεια με ενα παιχνιδι. Οσο για το D2 που αναφερεις αυτο δεν μπορει να γινει γιατι πολυ απλα εχουν αλλαξει οι καιροι σε σχεση με το 2000. Πλεον τα περισσοτερα παιχνιδια των κονσολων ειναι και στο Pc και ο κοσμος εχει μια πληθώρα παιχνιδιων να παιξει.
BlackScorpionX Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Δεν νομιζω οτι εχει βαρεθει ο κοσμος, απλα ισως δεν ξερει τι θελει απο το diablo συγκεκριμενα.. Τα arpg ειναι δυσκολο genre παντως γιατι δεν θελει ο καθενας τα ιδια πραγματα.. Ακριβώς αυτό! Διαφωνώ. Ίσως δεν είναι leading είδος στη βιομηχανία, όπως τότε που βγαίνανε full price παραγωγές με το κιλό, αλλά όχι πως είναι αδιάφορο. Από τη μια το ίδιο πάνω κάτω gameplay έχει ενσωματωθεί σε μια κατηγορία PvP MMO (με όλες τις δεκτές διαφορές), και από την άλλη...έχουμε την underground επιτυχία του Path of Exile που ήρθε από τρεις τύπους στη Νέα Ζηλανδία, συν το Marvel Heroes που δεν έπιασε αλλά έχει τις αρετές του. Έχουμε τα Torchlight, όσο και αν κάποιοι δεν τα γουστάρετε (εγώ τα γουστάρω και πολύ μάλιστα), το van Helsing, τα επερχόμενα Grim Dawn και άλλες προσπάθειες, για να μην αναφερθώ σε indie roguelike. ΥΠΑΡΧΟΥΝ καλά παιχνίδια, κατά τη γνώμη μου καλύτερα και πιο διασκεδαστικά στο είδος από 5 - 7 χρόνια πριν όταν μας είχε φάει το αναμάσημα. Το ότι βγαίνουν νέοι και, το κυριότερο, πειραματικοί σε κάποιο βαθμό, τίτλοι, δείχνει και ενδιαφέρον από το κοινό. Αυτό που δεν υπάρχει είναι ΜΕΓΑΛΑ παιχνίδια από πλευράς ονόματος. Το Diablo 3 θα μπορούσε να το αλλάξει αυτό, έχουμε μιλήσει για τους λόγους που δεν το έκανε, αλλά δεν πιστεύω πως ήταν ταφόπλακα ή λόγος να θρηνούμε. Για μένα το είδος τώρα άρχισε να βγαίνει από την ανυποληψία, και με το πρώτο παιχνίδι που θα καβαλήσει το κύμα θα δούμε μπαμ και τη δημοφιλία να επανέρχεται. Όσο για τα γούστα, το αντίπαλο δέος αυτή τη στιγμή στο online δεν είναι τα MMO, που και αυτά έχουν αρχίσει να κινούνται σε μια niche λογική του "να μην ικανοποιήσουμε τους πάντες αλλά μια συγκεκριμένη μερίδα κοινού", αλλά τα arena PvP τύπου LoL. Δεν είναι κάτι συγγενές με τα action RPG, είναι απλά το mainstream αυτή τη στιγμή. Φυσικά και ΥΠΑΡΧΟΥΝ καλά παιχνίδι και γίνονται καλές προσπάθειες αλλά επί του θέματος (που αυτή τη στιγμή είναι η διάρκεια του d3 και των arpg και πώς αυτή επιτυχγάνεται) δε νομίζω ότι διαφωνούμε. Δηλάδη δεν πιστεύω ότι υπάρχει κάποιο arpg που να κρατήσει τον κόσμο όπως κράτησε το d1 και το d2 ειδικά για πολλά χρόνια, για τους λόγους που λέμε παραπάνω. Από την άλλη, όπως λέει και ο κολλητός μου average d3 player, "έδωσα ένα 40αρι και έχω παίξει τόσες ώρες και τις ευχαριστήθηκα, τι άλλο να θέλω;" Πρωτα ξεκινας με μια οικονομία που θα διατηρήσει το ενδιαφέρον για καιρο και μετα ανοίγεσαι σε ladders, pvp, pve, random maps η w/e αλλο content θες να βαλεις. Αν δεν εχεις οικονομια το παιχνιδι μπορει να ειναι 10αρακι στα παντα αλλα δεν θα κρατησει αν δεν παρεχεις με καποιο τροπο νεο content συνεχεια.. Αυτα και δεν εχω να πω κατι αλλο οσοι καταλαβαινουν καταλαβαινουν.. Αυτή η οικονομία είναι ολόκληρη επιστήμη όμως. Η σκέψη είναι απλή και λογική αλλά η υλοποίηση είναι το πρόβλημα
Fulgore1 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Ακριβώς αυτό! Φυσικά και ΥΠΑΡΧΟΥΝ καλά παιχνίδι και γίνονται καλές προσπάθειες αλλά επί του θέματος (που αυτή τη στιγμή είναι η διάρκεια του d3 και των arpg και πώς αυτή επιτυχγάνεται) δε νομίζω ότι διαφωνούμε. Δηλάδη δεν πιστεύω ότι υπάρχει κάποιο arpg που να κρατήσει τον κόσμο όπως κράτησε το d1 και το d2 ειδικά για πολλά χρόνια, για τους λόγους που λέμε παραπάνω. Από την άλλη, όπως λέει και ο κολλητός μου average d3 player, "έδωσα ένα 40αρι και έχω παίξει τόσες ώρες και τις ευχαριστήθηκα, τι άλλο να θέλω;" Αυτή η οικονομία είναι ολόκληρη επιστήμη όμως. Η σκέψη είναι απλή και λογική αλλά η υλοποίηση είναι το πρόβλημα Αυτο ακριβώς. Δεν ειναι τυχαιο που τα γνωστα παιχνιδια οπως Lol,Dota 2,CoD,BF κλπ εχουν παρει τα πανω τους,και ειναι κιολας κατα την δικια μου αποψη και ενας απο τους βασικους λογους που η Blizzard εκανε το Diablo 3 οπως το εκανε.
ADHD Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Fulgore δεν μπορω να συνεχισω την ιδια κουβεντα, μιλαμε για το end game του reaper of souls πως θελεις να παιζεις εσυ τα παιχνιδια σου και ποσα αλλα games θελεις να παιξεις εσυ, αυτο ειναι αλλο θεμα.. Παιξε λοιπον 40 ωρες και ασε εμας να παιζουμε 1500 και να σχολιαζουμε την beta του reaper με αυτο το σκεπτικό, αντι να ερχεσαι και να μας λες "υπαρχουν και αλλα παιχνιδια παιξτε αυτα.."
Fulgore1 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Fulgore δεν μπορω να συνεχισω την ιδια κουβεντα, μιλαμε για το end game του reaper of souls πως θελεις να παιζεις εσυ τα παιχνιδια σου και ποσα αλλα games θελεις να παιξεις εσυ, αυτο ειναι αλλο θεμα.. Παιξε λοιπον 40 ωρες και ασε εμας να παιζουμε 1500 και να σχολιαζουμε την beta του reaper με αυτο το σκεπτικό, αντι να ερχεσαι και να μας λες "υπαρχουν και αλλα παιχνιδια παιξτε αυτα.." Γιατι δικο σου ειναι το topic?? ή μηπως δεν θες να ακουσεις και την αλλη οψη πως ειναι??? Κατι παραλογο δεν νομιζω να εγραψα,ουτε το topic γραφει Diablo 3 RoS Only.
ADHD Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Μα δεν λες καμια αποψη απλα μας λες πως παιζεις εσυ τα παιχνιδια και οτι εχεις και αλλα παιχνιδια να παιξεις.. Πες την αποψη σου για το end game που θα επρεπε να εχει το reaper of souls για εμας που θελουμε να ασχοληθουμε καιρο και μετα χαρας θα την ακουσω και θα σχολιασω.. Constructive criticism δηλαδη..
Fulgore1 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Μα δεν λες καμια αποψη απλα μας λες πως παιζεις εσυ τα παιχνιδια και οτι εχεις και αλλα παιχνιδια να παιξεις.. Πες την αποψη σου για το end game που θα επρεπε να εχει το reaper of souls για εμας που θελουμε να ασχοληθουμε καιρο και μετα χαρας θα την ακουσω και θα σχολιασω.. Constructive criticism δηλαδη.. Αν ειχα την δυνατοτητα να παιξω στην Beta μετα χαρας να σου ελεγα την γνωμη μου,για το συγκεκριμενο αλλα απο την στιγμη που δεν την εχω αυτη την δυνατοτητα και μιας και δεν ξερουμε και ακριβη ημερομηνια/τι αλλαγες μπορει να γινουν μεχρι τοτε. Για αυτο που μπορω να σου πω, ειναι για το κλεισιμο του AH στις 18Μαρτιου(αποοτι διαβαζω σε μερικα forum),που και εγω το θεωρω μεγα λαθος,καθως ειναι της αποψης του οτι ή δεν το βαζεις καθολου στο παιχνιδι ή κοιτας να το φτιαξεις στις αρχες του παιχνιδιου που υπαρχει και το μεγαλυτερο ενδιαφερον για το παιχνιδι,για να κρατησει τον κοσμο. Και για αυτο που εγραψα παραπανω το Diablo 3 το ξεκινησα λογω παρεας και πιστεψε με θα ηθελα να παιξω πολυ παραπανω απο οσο επαιξα. Αλλα οταν αρχισαν μετα τους 2-3μηνες οι πιο πολλοι γνωστοι της παρεας μου να το βαριουνται και στο τελος εφτασα σε σημειο να παιζω μονος μου.(παλι καλα που επαιζα με account φιλου γιατι αλλιως αν το ειχα αγορασει θα ειχα ξενερωσει ασχημα).Και αυτα που λεω τα βλεπω οχι μονο απο την παρεα μου αλλα γενικα τι επικρατει,στην Ελλαδα παντα,και απο σχολη που ημουν και απο σχολη φιλου στο θεμα παιχνιδιων. Ολο το ενδιαφερον πλεον ειναι στα Pro/Fifa/Nba απο αθληματα και στα αλλα σε Lol/Dota 2/CoD/BF.
paularas Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 πήγες 60 έστω? it's something... ps1: έτσι όπως πάει αυτό το topic θα είναι η συζήτηση για τα πρώτα 10 lvl και το πόσο φοβερά εφέ έχει αντί να το πάμε λίγο πιο end game... πάλι καλά που δεν έχουμε εποχή diablo 2 με το γαμάτο τότε ladder να τρέχουν δάκρυα από το topic (γιατί τότε μιλούσαμε για πραγματικά ΑΛΛΑ πράγματα end game που ελάχιστοι εδώ μέσα ίσως να μπορούσαν να ακολουθήσουν [perfect runewords / perfect runes / builds etc etc). ps2: κρίμα που με /played 200-300h και 5k elites όλοι έχουν άποψη... πάλι καλά που σηκώσαμε και κανα world 2 αντικείμενο στο diablo 3 αλλιώς δεν θα μπορούσαμε να μιλήσουμε κιόλας ps3: και κρίμα που 2-3-4 άτομα που βοηθήσαμε το μισό ελληνικό d3 community να πάει μπροστά δεχόμαστε τόσο κόντρα ενώ προσπαθούμε να βοηθήσουμε... έστω λιώστε το πρώτα να δείτε πως είναι και μετά κράξτε μας ps4: το post αυτό δεν ξέρω πόση ώρα θα μείνει up μιας και τα report φεύγουν με ρυθμό σφαίρας... έστω ξέρω ότι τα έχω πει αυτά που θέλω σε πολύ γενικές γραμμές
Προτεινόμενες αναρτήσεις