Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και εμένα δε με χάλαγε το auction house...

Όντως έχεις δίκιο, πρέπει να βρεθεί φόρμουλα να κρατηθεί λίγο το ενδιαφέρον...

• Like 1
Δημοσ.

Δεν εχω βρει τοιχο στα upgrades.

Ακριβως το αντιθετο, οσο ανεβαινει δυσκολια, τοσο ανταμοιβεσαι.

Τριτη θα ξανανοιξω stream, εχω αλλαξει μερικα κομματια gear. 

Ο wd με εχει τρελανει, σηκωσα μια οπλαρα και στεκομαι αξιοπρεπως στο Torment 4 , χωρις ιδιαιτερη δυσκολια. \

Συνεχιζω γερα, προς το παρον εχω εναν απ τους πιο σοβαρους wd στη beta.

Στοχος ο εξευτελισμος του Torment 6.

Σε 2 λεπτακια σηκωνω screenshot απο δυο ομορφα drops.

Eπισης , αρχισα να στακαρω elemental dmg.... κανει θαυματα.

KcDhjio.jpgYFeiDFW.jpgTAOIOUc.jpg

Δημοσ.

Άρα θα γίνει το αντίθετο, θα βρίσκουμε gear τόσο γρήγορα που δεν θα έχει νόημα να παίξεις παραπάνω απο 1-2 μήνες

Δημοσ.

Πιθανον, αλλα ειμαστε ακομα σε πολυ πρωιμο επιπεδο.... κανεις δεν ξερει τι θα γινει στο release :)

zY7WSRM.jpg

Ενοιςσα καπως μ αυτο... Αρκετα και καλα drops sto torment 4 ως τωρα. Η δυσκολια σεβαστη.

Δημοσ.

Δεν εχω βρει τοιχο στα upgrades.

Ακριβως το αντιθετο, οσο ανεβαινει δυσκολια, τοσο ανταμοιβεσαι.

Πως να βρεις αφου παιζεις ποσο? 2-3 μερες?? :P

Εγω μιλησα για 3 μηνες και αυτοι οπως βλεπω απο το feedback με μεγαλη αισιοδοξία πρεπει να ειναι.. :P Στην αρχη καμια αμφιβολια θα εχεις αυτη την ωραια αισθηση του upgrade αλλα μετα τι θα γινει? Να σου πω εγω θα grindareis παλι με την ελπιδα να σου πεσει ξερω γω το μονο item που σου λειπει για το set και μετα δεν υπαρχει κανενας απολυτως λογος να παιξεις.. Το μονο που μπορει να κανει η blizz ειναι να βαζει νεα items συνεχεια πραγμα που δεν το βλεπω και πολυ πιθανο..

Θελω να βρισκω upgrades μονος μου θελω ομως να μπορω να κανω και trading, δεν καταλαβαινω γιατι το ενα πρεπει να αποκλείει το αλλο..

Δημοσ.

ενας ενας θα ερθετε στα λογια μου... τα 40 ευρωπουλα θα πανε ακλαφτα...!!! Οποτε παμε στο ρητο

εχει και αλλου πορτοκαλιες που κανουν...

ΝΕΑ GAMES :lol:

Δημοσ.

Τα είδαμε τα "καλά" του trading και του Auction house. Όλο το παιχνίδι ήταν το να κάθεσαι στο AH (και στο Diablo 2 στο d2jsp) και να ψάχνεις καλά deals για να τα πουλήσεις μετά πιο ακριβά. Είχες ότι upgrade ήθελες στα πόδια σου μετά. Είχε νόημα αυτό δηλαδή?

Αφήστε να δούμε το παιχνίδι και κάπως αλλιώς. Ας παίξουμε και λίγο έτσι για αλλαγή.

• Like 2
Δημοσ.

Ναι ειναι ενα μερος του diablo και αυτο και το μερος που το κανει να αντεχει τοσο στο χρονο, πιστευω σε ενα 3μηνο οταν θα ερημωσει παλι θα δουμε developer journal του στυλ "We feel that trading is essential to the diablo franchise" :P  

Αλλο να βγει το ΑΗ και να φτιαξουν τα drops και αλλο να χαλασουν εντελως το trading..

Δημοσ.

Το λεω απο τωρα που ειναι νωρις και σημειωστε το... το reaper of souls ειναι μια ΑΡΠΑΧΤΗ της εταιρειας.

Μολις παιξουν ολοι (οσοι τσιμπισουν) 1-2 μηνες θα εχουν βαρεθει και μετα θα βγει η εταιρεια και θα πει...

"ετοιμαζουμε Diablo4" ! και ξαφνικα ολοι θα ξεχασουν τα παντα και θα ελπιζουν στο καλυτερο game ολων των εποχων...

τα ψαρια θελουν πασμο να ερθουν...!

Δημοσ.

Το λεω απο τωρα που ειναι νωρις και σημειωστε το... το reaper of souls ειναι μια ΑΡΠΑΧΤΗ της εταιρειας.

Μολις παιξουν ολοι (οσοι τσιμπισουν) 1-2 μηνες θα εχουν βαρεθει και μετα θα βγει η εταιρεια και θα πει...

"ετοιμαζουμε Diablo4" ! και ξαφνικα ολοι θα ξεχασουν τα παντα και θα ελπιζουν στο καλυτερο game ολων των εποχων...

Το ολο Diablo 3 ειναι αρπαχτη ναι το γνωριζουν ολοι αυτο,δες αλλωστε και ποσες εκδοσεις εχουν βγει http://www.skroutz.gr/search?keyphrase=diablo+3.Δεν ειναι τυχαιο αλλωστε που μετα απο ολο το κραξιμο οι τιμες στην Pc εκδοση δεν εχουν πεσει καθολου 1.5χρονο τωρα. Αλλα αυτο ειναι πλεον παρελθον(αλλωστε οι πιο πολλοι ασχολουνται τωρα με PoE αλλα αυτο ειναι για αλλο topic :P)
  • Like 1
Δημοσ.

δεν υπαρχει καμμια περιπτωση να αναφερθεί τιποτα για D4 ...αν κατι στο ΜΑΚΡΙΝΟ μελλον εχει τον αριθμο 4 αυτό θα είναι το Warcraft 4 ......αρπαχτες η blizzard δεν εκανε ΠΟΤΕ ακομα και το D3 αρπαχτη ειπαν πολλοι ότι εκανε αλλα ΠΟΤΕ δεν αφησε παραπονεμενο κοσμο . Ακουσε τους χρηστες εβγαλε patch διορθωσε τα λαθη της και καθημερινα παλευει να φτιαξει το παιχνιδι . Αρπαχτη είναι κατι Pro που στο ονομα τους και μονο πατανε να κανουν πωλήσεις και είναι unplayable στο πρωτο λεπτο ( τυχαιο παράδειγμα το Pro ) . Η blizzard ΠΑΝΤΑ ειχε από πισω της support σε όλα της τα παιχνίδια . Εδώ ακομα βγαζει Patch για το Diablo 2 13 χρονια μετα......

Υ.Γ Ασχετο αλλα εβλεπα τωρα στο twitch έναν crusader.....τι παιζει ? εχουν MOUNT ?!??!?!?!?! μονο αυτοι ; οι ολοι ;

Δημοσ.

Ετσι ειναι οι τιμες στα παιχνιδια της Blizzard δεν λεει τιποτα απολύτως αυτο, και δεν ειναι αρπαχτη το diablo ειναι το καλυτερο arpg απο αποψη gameplay ευκολα και με μονο αντιπαλο στα υπόλοιπα το PoE..

Δημοσ.

Ετσι ειναι οι τιμες στα παιχνιδια της Blizzard δεν λεει τιποτα απολύτως αυτο, και δεν ειναι αρπαχτη το diablo ειναι το καλυτερο arpg απο αποψη gameplay ευκολα και με μονο αντιπαλο στα υπόλοιπα το PoE..

Ουτε λογος για Torchlight 2??:D

• Like 1
Δημοσ.

μα το D3 μόνο με το TL2 συγκρίνεται..άντε και κάνα Grim Dawn.. το Path παίζει σε μια κατηγορία μόνο του

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...