paularas Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 άρα λογικά θα παίζει νεράκι ακόμα και σε hd5000 που έχω το air. μπορεί να έφυγε το ls αλλά θα ανεβάζεις μετά avoidance λογικά και κάπως έτσι θα έρχεται στα ίσια του
foukas Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Βάλε κανένα screenshot achievements. Πιο πολύ με ενδιαφέρει το τι έχουν κάνει με αυτά που λένε "Σκότωσε το diablo στο inferno κλπ". Δες το hardware section.
Markerparts Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Κανω φιλοτιμη προσπαθεια να streamαρω. Αν μπορει καποιος αν μου δωσει λιγο feedback Thnx http://www.twitch.tv/nofx84 πρεπει να ειναι φρικτο αυτο που συμβαινει
Markerparts Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Τιγκα τοτε, αυτο μπορω να δωσω ολο κ ολο. Δεν ξερω να ρυθμισω ηχους κλπ, αν καποιος 8ελει να δει το οτιδηποτε ας στειλει εκει και το βλεπω μπας και μπορω να δειχνω επιτοπου. Θα ειμαι μεσα καμια ωρα ακομα λογικα ¨ have fun
kdami4 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Έχει πόνο και κλάμα με το update ή μου φαίνεται?! Τα posts κατηγοριας "Μου έφαγαν το μπιφτέκι μου...!!!" θα πάνε σύννεφο!!! Που πάμε χωρίς life steal!!! Lalanis ξέχνα τον σάπιο σου, θα επιστρέψει στο χώμα εκεί που πραγματικά ανήκει!!!
Markerparts Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 @kdami Μην τον στελνεις στο χωμα ακομα... Ειμαι απο τους λιγους στη beta που συνεχιζει με μη-crusader χαχα. Δyσβατος δρομος προς το παρον οπως ειδαν και μερικοι απο εδω χθες.... Χαροπαλη τρελη σε μερικα packs, μερικα αλλα φευγουν ακλαφτα. Θελει πολυ toughness.... Μιλαμε για νουμερο πανω απο 10m, 15-20 θελω να πιστευω πως θα ειναι το ιδανικο για torment6, σε συνδιασμο με dps 2m πανω κατω. Ξερω, εξωφρενικα νουμερα, αλλα αν προβλεπω σωστα , καπου εκει θα φτασουν τα νουμερα. Επαιξα με μερικα κανονια dh χθες, που ειδα στην πραξη πανω απο 2m base dps. ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΨΩΜΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΛΛΑΓΗ ΑΚΟΜΑ ΤΟ GAME. Στον εξοπλισμο μου εχω βεβαια μερικα παρτς lvl 60, που ελπιζω να αντικατασταθουν συντομα με λιγη τυχη.... Ο wd παραμενει βιωσιμος με firebats σε συνδιασμο με loh αυτη τη φορα.... Πολυ loh ομως.... Aυριο αν βρω χρονο θα ανοιξω κ παλι το stream, μπας και μπορεσω να σας δωσω ακομα λιγο εικονα απ τον wd.
Stavrakas13 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Στο μεταξύ υπάρχει Cow Level έτσι? Το έβαλα spoilers μπας και θέλετε να είναι surprise, δεν έχει σχέση με story
Markerparts Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Yup. Παρεμφερι μεν αλλα ναι. Το στρημαρα χθες, ετυχε σε ενα ριφτ μου χιχι
lalanis Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Έχει πόνο και κλάμα με το update ή μου φαίνεται?! Τα posts κατηγοριας "Μου έφαγαν το μπιφτέκι μου...!!!" θα πάνε σύννεφο!!! Που πάμε χωρίς life steal!!! Lalanis ξέχνα τον σάπιο σου, θα επιστρέψει στο χώμα εκεί που πραγματικά ανήκει!!!Ρε μιλάς κι εσύ με τη Βαρβάρα από τα Μπολσόι; Που έμπαινε και έκανες το Καρουζέλ;Από αυτά που βλέπω μέχρι στιγμής ο Palladin είναι op και δυστυχώς όλο το gear είναι άχρηστο.... Κρίμα που τον χτίζαμε τόσο καιρό το γιατρό...Δεν πειράζει fresh start...
Tmark Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΨΩΜΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΛΛΑΓΗ ΑΚΟΜΑ ΤΟ GAME. Γιατί το λες αυτό?
Markerparts Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Δεν στεκει να γινει release με τον crusader τοσo op. Το balance ειναι τραγικο. 30 lvl τον εχω και ηδη βρωμαει faceroll. Η δυσκολια των mobs θα μειωθει σιγουρα, οπως και μερικα affixes, αυτο με τον ηλεκτρισμο πχ, θα φανε νερφακι. Ταπεινη μου αποψη : θα καουμε για καλα. Επισης πολυ γκρινια για τα account bound. Κατι θα αλλαξουν κ εκει. 1
ADHD Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Gold μπορεις να κανεις transfer? γιατι κατι ακουω οτι δεν.. Τα bind of account item ειναι καλα για αυτους που ηθελαν να παιξουν torchlight στυλ αλλα για εμενα πρεπει να κανουν κατι για αυτο γιατι θα νεκρωσει το παιχνιδι στους 3 μηνες το πολυ. Θα παιξουν αυτοι που γκρινιαζαν για το trading καμια 50αρια ωρες και αυτο ηταν τελος, μολις βρουν "τοιχο" στα upgrades ειτε θα το αφησουν ειτε θα αρχισουν παλι την γκρινια, diablo χωρις trading δεν υπαρχει για εμενα και πιστευω οτι κανει τραγικο λαθος η blizzard αν μεινουν τα πραγματα ως εχουν..
greeneye Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 η Βλιζαρντ ας (ξανα)κανει λαθος... εγω να ΜΗΝ κανω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις