Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για οσους ειναι ξυπνιοι αυτη την ωρα.... δωρακι

8mMggWm.jpg

Το HP το θεωρω πολυ λιγο..... ΔΕΝ ειμαι στο torment difficulty. Και με σκοτονουν τα παντα....

(σνικπικ απ τα νεα gems/crafting materials)

Η μπλε σφαιρα ειναι στην ουσια το κλειδι για τα rifts.

pPJkrNI.jpg

Kαι μερικα screenshots .... random. Μολις καταλαβω μερικα πραγματακια ακομα θα τα πω ολα αναλυτικα.

zqF8IBg.jpgPso56ge.jpgKnUl0o0.jpgr00nep1.jpgpjYXdZY.jpg

• Like 2
  • Απαντ. 17,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αντε, μεγιες στους testers. Τόσο ωραίο όσο φαίνεται; 

Δημοσ.

Δεν ημουν φαν των melee ποτε.... Μου μοιαζει λιγο βαρετο, αλλα εννοειται πως θα ξεκινησω crusader. Εχω μαθει οτι ειναι εντελως OP. Εχω την εντυπωση οτι ολοι με crusader θα ασχοληθουν.... Σημερα λογικα θα ξεκινησω για lvl up, δεν νομιζω να ειναι χρονοβορο πλεον. Η δυσκολια ειναι τεραστια στο game, αλλα παιζει να φταιει απλα η αλλαγη τροπου στησιματος του χαρακτηρα.

Εκανα μια δοκιμη να παιξω tormernt 1. 300k hp και 300 καπου dps. 2m toughness. Μονοχιτος στο fields of misery. Δεν εχω στακαρει πολυ loh kai lod, και δεν εχω βρει αλλο τροπο να παιρνω life απο καπου.... Απελπισια σκετη. Επισης θελω να δω ποσο end game gearθα μπορεσω να βρω...

Το gold θα χρειαζεται αρκετα. Η myriam τα χρεωνει ακριβα τα rerolls στα legendary... 1.5m περιπου... Δεν ειχα gold να δοκιμασω σε legendary/set item αλλα σε απλο ιτεμ με 50κ το καθε ρολ ειναι απλα επενδυση.

Το unsocket ακομα κανει 5m..... Νομιζω θα το αλλαξουν, δε στεκει. Full repair απο κοκκινο gear, παει περιπου 10-12κ.

Το adventure mode ομορφο και καθολου βαρετο. Ευκολο και παλι δεν το λες, αλλα εχει challenge και πολλες εναλλαγες περιβαλοντος και mobs... Παρομοιο ειναι και το rift, το οποιο το ενεργοποιεις με μια σφαιρα που πεφτει απο quest στο ιδιο mode. Reward τωρα.. Ενα πουγκι τιγκα στα ιτεμς, δινεται στο τελος του καθε dungeon.

Μεσημερακι θα μπω να συνεχισω. Αν καποιος θελει να κοιταξω κατι συγκεκριμενο που τον ενδιαφερει, ας το αναφερει εδω και ενημερωνω με την πρωτη ευκαιρια.

Σορυ αν δεν τα περιγραφω τελεια, απλα προσπαθω να σας δωσω μια γενικη εικονα, χωρις να σποιλαρω τα παντα.

Δημοσ.

Τι παίζει με τα achievements? Τα έχουν αλλάξει; Έχουν βάλει άλλα; Είχε κάποια που ανέφεραν Nightmare, Hell κλπ. τι έγινε με αυτά;

Ευχαριστούμε για τις πληροφορίες!

Δημοσ.

Ναι, πολλα achievents που ηταν bugged δουλευουν κανονικα πλεον, και ναι, προστεθηκαν και αλλα :) Αν σας ενδιαφερει, βγαζω screenshots και σας δινω την full list.

Πολλα πραγματα ειναι να αλλαξουν ακομα, η μεταβαση ειναι δυσκολη για τους devs, αλλαζει ολο το game 100%. Ακομα και η γραμματοσειρα εχει αλλαξει.

@fernandes:

Ναι, ειναι αρκετα ωραιο και ενδιαφερον.

Το θεμα ειναι να μπορεσουν να κρατησουν τους hardcorαδες. Σε τετοιο κοσμο απευθυνονται για long term gaming.

Δεν ξερω ακομα. Εχω ενθουσιαστει απ τη μια, αλλα πρεπει να ξεπερασω το d3 που ηξερα, μιλαμε για αλλο παιχνιδι. Το survivability ειναι σοβαρο θεμα. Κατι πηρε το ματι μου για splash dmg, που νομιζω πως αυτο ειναι το κλειδι.

Δημοσ.

Εγώ θα ήθελα να μάθω αν κρίνεις πως αξίζουν τα rifts για farm μιας και είδα μικρο density σε κάποια σε σχέση με τις γνωστές περιοχές

Δημοσ.

αδερφε λεει 70 lvl και μεσα σε παρενθεση (207) . Το paragon ειναι αυτο ; Ποσο εισουν στο 60 ? ειχες φτασει 100 ; Πως πηγε 207 ; Μετρηθηκαν τα paragon απο ολους τους χαρακτηρες σου ; 

Δημοσ.

@stavrakas

Η εννοια farm εχει αλλαξει. Τα drops ειναι ΕΛΑΧΙΣΤΑ. Οπως το λεω. Απλα ειναι πολυ καλυτερα τα rolls. Και με rerolls φτανεις το ιτεμ εκει πιυ θελεις, σχετικα ευκολα. Δεν εχω καταλαβει ακομα τι ακριβως ψαχνω στον wd. Αλλο game εντελως. Τα rewards στο rift σε ανταμειβουν ικανοποιητικα και δεν ειναι χρονοβορα. Επισης το xp που δινουν σε καλυπτει απολυτα. Βεβαια, ως το release πολλα θα αλλαξουν, αλλα προχωρανε σε καλο δρομο. Το feedback που θα παρουν στη blizz θα τους κανει να αλλαξουν διαφορα πραγματα και παλι.

@stavrakas

3x100 paragon, και μερικους ακομα σε range απο 1-30. Ναι, μετραει σε ολους, ολοι μου οι χαρακτηρες εχουν το ιδιο paragon. Και τα στατς τα μοιραζεις σε ολους. 207 για καθε χαρακτηρα, ακομα και lvl 1 να φτιαξεις, εχεις αμεσως 207 ( στην περιπτωση μου ), και ανεβαζεις το στατ που θελεις. Τα paragons μοιραζονται ισοτιμα σε 4 κατηγοριες, νομιζω οχι εχω καποιο screenshot που εχω επισυναψει που φαινεται ο τροπος μοιρασματος.

Δημοσ.

@tmark

Δεν ειναι συνολο. Δεν καταλαβα τι ειναι.

Δεν ασχοληθηκα να δω πως βγαινει, εδωσα προτεραιοτητα στο gameplay :P

@Παυλαρα, δεν εχω την παραμικρη ιδεα....

Για του λογου το αληθες

http://eu.battle.net/d3/en/profile/NOFX-2852/

Χαρατσι στα paragon, p00tana blizz.

Δημοσ.

άρα λογικα εγώ θα είμαι κανά 120-150 max max max. klain... ωραίο να είναι να το χαρούμε και μακάρι να είναι λιγότερο noob friendly με περισσότερο challenge

Δημοσ.

Δινει χωρο για build diversity.Δεν ντυνεσαι και κοβεις, ως τωρα τουλαχιστον. Ολοι παντως κλαινε με την καταργηση του life steal. Μαζι και εγω. Δεν ξερω βεβαια τι γινεται με το gloom του dh και με το passive του βαρβαρου.... Οπως επισης και με το tickrate και το proc του loh στα overtime... Θελει ψαχτουρι.

Και κατι γενικο. Το παιχνιδι τρεχει πιο smooth απ οτι ο προκατοχος. Τα frames ειναι περιπου 8-10% πανω. Rubberbanding δεν ειδα ακομα, αν και το ping μου ειναι μονιμα πανω απο 250 ( λογω us servers ).

Ειδα ομως αναμονη στους σερβερς ακομα και για να ανοιξουν solo slot, περιπου 30_sec με 1 λεπτο.. Μαλλον το βραδυ ηταν τιγκα φορτωμενοι.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...