paularas Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 ο μοναδικός λόγος να μην πάρω θα είναι να νομίζουν ότι botara που πήγα 0-100 pre nerf σε 27 μέρες. κατά τα άλλα έχω τις 4αψήφιες ώρες μου με το κιλό. tbh δεν βιάζομαι μιας και ξέρω ότι θα το κάψω μετά το wipe στην early beta. αλλά ναι, θα ήταν καλά να είμαι μέσα για παρέα
nevermore Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 πωωω εγώ που το είχα παρατήσει τώρα τελευταία (το τελευταίο τρίμηνο) μάλλον μπάλες θα πάρω αλλά επειδή ακόμη δεν μπορώ να ανοίξω το mail μου αφού είμαι στην δουλειά ελπίζω!
Markerparts Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Παντα σιχαινομουν το maintenance ..... Σημερα το σιχαινομαι ακομα πιο πολυ.... Και σαν να μην εφτανε αυτο, πηρε και παραταση....
lalanis Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Στο Twitter έγραψαν ότι όσοι ήταν να πάρουν, πήραν... Μη ζαχαρώνετε λοιπόν....(Μαζί κι εγώ)
Markerparts Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Στον αμερικανικο server το χω ηδη , αλλα λεω να περιμενω να το κατεβασω απ τον EU, μην παιξει καμια μαλαγανια. EDIT: Λογγαρα στο EU, ξεκινησε το dl . EDITx2
Markerparts Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Περισσοτερα το βραδυ, δυστυχως δουλευω.... Να εχει κατεβει και ολοκληρο, θα ειναι βραδυ full of sauce
greeneye Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Μου ηρθε e-mail απο την Βλιζαρντ... υπομονη θα κανω edit ! xi xi
Stavrakas13 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Όταν δοκιμάσεις κάνα Nephalem Rift πες εντυπώσεις.
Markerparts Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 το βραδυ θα δοκιμασω τα παντα, εφυγα προς το παρον, οτι νεοτερο μετα τα μεσανυχτα...
xaralas Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Ρε παιδια λυστε μου μια απορια, εχουν βγαλει τα 4 difficulties απο το game; Δηλαδη με ενα walkthrough τερματιζεις πλεον;
Tmark Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Όταν δοκιμάσεις κάνα Nephalem Rift πες εντυπώσεις. What's that?
Stavrakas13 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Ρε παιδια λυστε μου μια απορια, εχουν βγαλει τα 4 difficulties απο το game; Δηλαδη με ενα walkthrough τερματιζεις πλεον; Δεν τα έβγαλαν ακριβώς. Απλά δεν είναι αναγκαίo να περάσεις αναγκαστικά από 3 ακόμα difficulties για να παίξεις adventure mode πχ @Tmark Αν έχεις δει τα maps από το PoE, κάτι τέτοιο αλλά τελείως random 1
xaralas Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Δεν τα έβγαλαν ακριβώς. Απλά δεν είναι αναγκαίo να περάσεις αναγκαστικά από 3 ακόμα difficulties για να παίξεις adventure mode πχ @Tmark Αν έχεις δει τα maps από το PoE, κάτι τέτοιο αλλά τελείως random Ωραια, γιατι με εχει κουρασει να κανω replay το campaign για να ανεβασω ενα char. Τουλαχιστον τωρα εχεις επιλογες! Βλεπω ενα stream τωρα και ηδη λατρεψα τον crusader. Εnchants, gambling, rifts, bounties, νεα items..μ'αρεσουν αυτα που βλεπω..
Προτεινόμενες αναρτήσεις