GaGaS_Thess Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 ε λογικο ... με αυτή την λογικη επρεπε να υπαρχει ΜΟΝΟ Wolfstein 3D για 1st person , Diablo 1 - 2 -3 για hack & Slash Ultima Online για MMO , Tetris για puzzle , Bubble Bobble για platform .... Θα επρεπε να είχαμε μεινει στην εποχη του Spectrum και με ΜΟΝΟ αυτόν .... θα επρεπε να είχαμε τηλεοράσεις οσο ένα δωματιο και ΜΟΝΟ αυτές , θα επρεπε να είχαμε μεινει στο 1ο αυτοκινητο του 1800 faldier αν θυμαμαι καλα κ.ο.κ
aris1986 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 ε λογικο ... με αυτή την λογικη επρεπε να υπαρχει ΜΟΝΟ Wolfstein 3D για 1st person , Diablo 1 - 2 -3 για hack & Slash Ultima Online για MMO , Tetris για puzzle , Bubble Bobble για platform .... Θα επρεπε να είχαμε μεινει στην εποχη του Spectrum και με ΜΟΝΟ αυτόν .... θα επρεπε να είχαμε τηλεοράσεις οσο ένα δωματιο και ΜΟΝΟ αυτές , θα επρεπε να είχαμε μεινει στο 1ο αυτοκινητο του 1800 faldier αν θυμαμαι καλα κ.ο.κ Εσυ το πηγες στην αλλη ακρη. Ειπαμε... Μπορουσε να εξελιχθει αλλιως το D3. Εnd of offtopic.
GaGaS_Thess Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Σε ποιους αναφερεσαι σε μενα και στον greeneye που δεν μας αρεσει πια το diablo, και γενικα η blizzard πως καταντησε; Μαλλον για εσενα όχι για τον green ο green είναι μονιμος θαμώνας του τοπικ.....και γνωστος γκρινιάρης ( legendary κτλπ κτλπ )
greeneye Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 χαχαχα!!! ...που καταντησαμε. Να περιμενουμε (ποιος περιμενει αραγε?) να βγει το expansion στο οποιο ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ το ποιο fail αντικειμενο του παιχνιδιου η ΑΣΠΙΔΑ θα εξοπλιζει τον νεο χαρακτηρα τον crusader και θα κανει αλλα κολπα τοσο μαγικα που θα πρεπει να σκασουμε κανα 40αρι ευρωπουλα για να τα δουμε και να απολαυσουμε σκοτωμα τερατων στις ιδιες πιστες με ασπιδες για να παρουμε κανα legendary της προκοπης παντα τωρα ποια αλλα που ΔΕ θα μπορει να πουληθει ποια αφου θα εχει φυγει το ΑΗ!!! - αλλα και που θα μας δινει απειρο παραγκον περαν του 100 ωστε να παιζουμε συνεχως μεχρι να βγουμε στη συνταξη! ρε ΒΛΗΜΑ Βλιζαρντ μας τα εχεις κανει τσουρεκια - και δεν ειναι και Τερκενλη τουλαχιστον!
Retromaniac Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Ρε greeneye είδαμε και πάθαμε να σε πείσουμε να βγάλεις την ασπίδα από τον βάρβαρο πους μας έπρηζες τα @@, και τώρα μας το παίζεις εμπειρία και κριτής;
greeneye Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Ρε greeneye είδαμε και πάθαμε να σε πείσουμε να βγάλεις την ασπίδα από τον βάρβαρο πους μας έπρηζες τα @@, και τώρα μας το παίζεις εμπειρία και κριτής; εμ, οταν ξεκινας το παιχνιδι χωρις cheats (να ψαχνεις αρθρα, να googlaris κοινως, να βρεις builds κτλ κτλ) λογικο ειναι οταν ξεκινας να εχεις λιγο η πολυ λανθασμενη αποψη! Η μονη μαλακια με αυτο ειναι οτι χασαμε τσαμπα φραγκα στο ΑΗ γιατι χαθηκε πολυτιμος χρονος
Retromaniac Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Ναι μόνο που εσύ δεν είχες μόνο λανθασμένη άποψη αλλά παθιασμένη άποψη (για αυτό και μας τα έκανες τσουρέκια! ). Και τώρα μιλάς σαν δάσκαλος. Ε εντάξει είναι λίγο ειρωνικό το όλο σκηνικό.
paularas Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 εμ, οταν ξεκινας το παιχνιδι χωρις cheats (να ψαχνεις αρθρα, να googlaris κοινως, να βρεις builds κτλ κτλ) λογικο ειναι οταν ξεκινας να εχεις λιγο η πολυ λανθασμενη αποψη! Η μονη μαλακια με αυτο ειναι οτι χασαμε τσαμπα φραγκα στο ΑΗ γιατι χαθηκε πολυτιμος χρονος
greeneye Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Ναι μόνο που εσύ δεν είχες μόνο λανθασμένη άποψη αλλά παθιασμένη άποψη (για αυτό και μας τα έκανες τσουρέκια! ). Και τώρα μιλάς σαν δάσκαλος. Ε εντάξει είναι λίγο ειρωνικό το όλο σκηνικό. το ειχαν πολυ μπερδεμενο το συστημα στο diablo, κανενας εξαρχης δεν καταλαβε ποια αντικειμενα ηταν πραγματικα χρησιμα. Για αυτο και το ΑΗ κινηθηκε στο full και εγινε χαμος... Εκανα λαθος αρχικα ναι, ετσι πιστευα και το υποστηριξα. Αν ειχα διαβασει forums και επεμενα τοτε ΝΑΙ εκει θα ημουν λαθος. Δεν το παιζω δασκαλος αλλα λεω την πραγματικοτητα... Εσυ εχεις παει level60 και τους 5 χαρακτηρες?
Retromaniac Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 το ειχαν πολυ μπερδεμενο το συστημα στο diablo, κανενας εξαρχης δεν καταλαβε ποια αντικειμενα ηταν πραγματικα χρησιμα. Για αυτο και το ΑΗ κινηθηκε στο full και εγινε χαμος... Εκανα λαθος αρχικα ναι, ετσι πιστευα και το υποστηριξα. Αν ειχα διαβασει forums και επεμενα τοτε ΝΑΙ εκει θα ημουν λαθος. Δεν το παιζω δασκαλος αλλα λεω την πραγματικοτητα... Εσυ εχεις παει level60 και τους 5 χαρακτηρες? Η ένσταση μου δεν είναι στο ότι είχες λάθος άποψη ούτε για τον τρόπο που ήθελες να παίξεις. Η ενστασή μου είναι ότι ενώ ΗΞΕΡΕΣ ότι διαβάζαμε forum και guides κτλ και ήταν φυσικό να ήμασταν πιο ενήμεροι, εσύ επέμενες σε συμπεράσματα δικά σου, όπως για την ασπίδα και αγνοούσες όλους τους πιο "έμπειρους" παίκτες. Η όλη συζήτηση γινόταν στα όρια του trolarismatos κιόλας. Και πες καλά έκανες. ΑΛΛΑ ΡΕ ΦΙΛΕ μην βγαίνεις τώρα και γελάς με την blizzard που ανεβάζει την ασπίδα και μιλάς σαν GURU του diablo για το ότι είναι το πιο μαλακία item. Είναι σαν να κοροιδεύεις τον εαυτό σου. Όσον αφορά εμένα, είμαι casual gamer. Δεν παίζω πολύ. Κυρίως προγραμματίζω και ξελαμπικάρω με κάνενα καλό game.
paularas Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 το ειχαν πολυ μπερδεμενο το συστημα στο diablo, κανενας εξαρχης δεν καταλαβε ποια αντικειμενα ηταν πραγματικα χρησιμα. Για αυτο και το ΑΗ κινηθηκε στο full και εγινε χαμος... Εκανα λαθος αρχικα ναι, ετσι πιστευα και το υποστηριξα. Αν ειχα διαβασει forums και επεμενα τοτε ΝΑΙ εκει θα ημουν λαθος. Δεν το παιζω δασκαλος αλλα λεω την πραγματικοτητα... Εσυ εχεις παει level60 και τους 5 χαρακτηρες? εάν κατάφερες να τελειώσεις την 2α λυκείου είτε κατά λάθος έγινε αυτό, είτε με βύσμα, είτε ο δείκτης νοημοσύνης φέρνει σε τελική βέσπας ΕΑΝ σου ήταν δύσκολο να αναγνωρίσεις τα καλά και τα λάθος σε ένα ΠΑΙΧΝΙΔΙ που πάντα το μεγαλύτερο νούμερο είναι το σωστό. γιατί δεν μπορώ να καταλάβω ειδικά στο diablo 3 πως μπορεί κάποιος να μπερδευτεί (εκτός από τον μανώλη) 1
ADHD Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Οπως φαινεται στο RoS δεν θα μπορουμε να κανουμε ευκολα trade τα legendaries, θα πρεπει να εισαι σε co-op και να γινει το trade μεσα σε 2 ωρες.. Πρακτικα δεν υπαρχει trading πλεον και γινεται οπως η εκδοση για κονσολες, ποια η γνωμη σας για αυτο.?? Εγω πιστευω προσωπικά οτι χαλαει το παιχνιδι και καλυτερα να το βγαλουν τελείως παρα τις βλακειες σε co-op και μεσα σε 2 ωρες.. Πχ μου πεφτει ενα gg legendary για WD, εχω εναν WD στην friend list μου αλλα τι κριμα δεν ηταν παρων οταν επεσε οποτε ατύχησε, τωρα ειτε θα το κανω vendor ειτε θα παιξω WD...
fixxxer29 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Από τη στιγμή που θα αφαιρέσουν το ΑΗ καλά κάνουν κατά τη γνώμη μου τα legendary soulbound. Δεν είχα καμία όρεξη να επιστρέψω στο trading του Diablo 2 με spam σε chatrooms και στο d2jsp. Αρχικά 'οταν κυκλοφόρησε το Diablo 3 ήμουν πολύ χαρούμενος με την ύπαρξη του AH, μέχρι που καταλάβαμε ότι ουσιαστικά αυτό είναι όλο το παιχνίδι. Γενικά είμαι αισιόδοξος για το ROS. Μένει να το δούμε και στην πράξη πως θα δουλέψει.
pavlos0160 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Καλησπερα παιδια, μιας και εχω κανει ενα διαλειμμα απο τα online mmorpgs εδω και λιγο καιρο, σκεφτομαι να αρχισω D3, αξιζει να το αρχισω, αξιζει δηλαδη το καψιμο? Επεζε χρονια wow αλλα πλεον το βαρεθηκα και επειδη δεν εχω και τοσο ελευτερο χρονο λεω για Diablo επειδη αγοραζεις μια φορα το game και μετα μπαινεις οποτε και οταν μπορεις χωρις να χανεις τα raids με τν guild επειδη εχεις δουλεια ή να σκεφτεσαι τα λεφτα για την gamecard.
Προτεινόμενες αναρτήσεις