Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οκ εδω ειμαστε και θα το δεις!!! Γιατι να το παρω, για να παιξω 1 πιστα παραπανω? kai 1 χαρακτηρα παραπανω?! Εδω ακομα παιζω το δευτερο το μαγο και τους αλλους 3 δεν τους εχω αγγιξει καθολου!!! δεν εχει νοημα, και αντε και μου πεσανε

καλα αντικειμενα και εφτιαξα καλο χαρακτηρα, so what?! χωρις ΑΗ δεν εχει κανενα νοημα!

Κατσε να δουμε και τις τιμες... αμα το εχουν 40-50 ευρω θα γελασουν και τα τσιμεντα!

πρασινομάτη σε έφτιαξα για τα υπόλοιπα 10 χρόνια. Από 2 χρόνια το καθένα.

http://mashable.com/2010/10/22/stock-market-games/

Δημοσ.

Φίλος, παιξε κανα χρηματιστήριο γιατι εχεις μπερδευτεί. 

Και εσύ έχεις μπερδευτεί φίλε μου διότι στο χρηματιστήριο δεν "παίζουν".

Επενδύουν.

Δημοσ.

οτι και να κανουν... τα λεφτα θα τα επενδυσω αλλου! p.x BF4, simcity 2013 ktl, call of duty ktl!

Οντως το ενα καλυτερο απο το αλλο  :P

• Like 1
Δημοσ.

και 100 νεους χαρακτηρες να βαλουν και 100 νεες πιστες δεν αλλαζει τιποτα...!!!

Το μονο που θα κανω ειναι να φτιαξω και τους 5 χαρακτηρες level60 γεματους με ολα τα αντικειμενα χωρις να ειναι

απαραιτητα μεγαλου ΜΡ , ας ειναι και ΜΡ1, ο βαρβαρος μου ειναι 291 Κ ειμαι οκ να παιζω κανα 20 λεπτο για fun που λεμε...

Εφυγε το ΑΗ το game πλεον δεν αξιζει για το σκοπο που βγηκε και με την ιστορια που εχει...

Αμα ηταν απο την αρχη χωρις ΑΗ και ειχε καποια πραγματα διαφορετικα τοτε θα λεγαμε ολοι ΟΚ ειναι καλο.

Ειδα μερικα στιγμιοτυπα απο το video... so what? θα σκοτωσεις λιγα τερατα ακομα σε 1 νεα πιστα

- θα εχεις 1 ακομα class (siga mhn επαιξες τα αλλα 5 ολα!) θα σου δινει και μερικα αντικειμενα αφου δε θα εχει το ΑΗ και κατι εγινε... τωρα ειναι ΑΡΓΑ!

Δημοσ.

Χωρίς παρεξήγηση αλλα δεν νομίζω πως μας νοιάζει τι θα κάνεις προσωπικά εσύ για να το ποστάρεις συνέχεια.

• Like 8
Δημοσ.

ναι αλλα δεν καταλαβες, το λεω οχι για να πω τι θα κανω εγω, αλλα δινω ενα βασικο επιχειρημα γιατι μαλλον δεν αξιζει

να το παιξει παραπανω κανεις και να αγορασει το expansion! Εσυ αμα το expansion το εχουν 40 ευρω θα το αγορασεις?

Αν ναι για ποιο λογο? πραγματικα θα ηθελα να ξερω...  και ερωτω, διασκεδαζεις τοσο πολυ παιζοντας?

θελεις να βρεις καλυτερα οπλα και να φτιαξεις τον τελειο χαρακτηρα για παρτυ σου? Τελειωσες τα 5 classes και θες

να παιξεις τον crusader? θελεις να παιξεις αλλο 1 νεο ΑΚΤ ? - κατι αλλΟ? Σοβαρα ρωταω παντος και χωρις παρεξηγηση, φιλικα :)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...