Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το διατυπωσα λαθος το θεμα του αν συμφερει αλλα ενταξει πηρα την απαντηση μου.

Ευχαριστω πολυ!

Δημοσ.

ναι κανονικότατα ... τωρα τους ξηλωσα και τους ξανα περναω από την αρχη....

Όλα οκ drivers ηταν ... κατι δεν παει καλα με το συστημα μου .... μια δεν εκατσαν καλα τα 8.1 εκανα φορματ .. μια τωρα δεν εκατσε καλα η καρτα γραφικων..... τι σκατα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

τι τα θες τα 8.1 αγορι μου αφου τα 7 φυσανε!!! εγω εχω τα 64 bit και δεν τα αλλαζω για κανενα windows8!!!

Ουτε 1 μπλε οθονη με πολυ βαρια χρηση και ταυτοχρονες δουλειες.

Επεξ/σία από greeneye
Δημοσ.

οι μπλε οθονες δεν σκανε απο την βαρια χρηση και ταυτοχρονες δουλειες :)

η μπλε οθονη θα σκασει αμεσως οταν πεσει το πρωτο αντικειμενο αξιας στο diablo :rolleyes: 

Δημοσ.

Green εχω 8 απο day 1 και ειχα 7 αρια απο day 1 και πιστεψε με κανω πολυ βαρια χρηση ειτε dreamweaver ειτε photoshop ειτε premiere. Απλα τα 8 αρια δεν τα αλλαζω με τιποτα. Πανε ταχυτατα και ο χρονος ειναι πολυτιμος :)

Δημοσ.

ποιο dreamwer εχεις? egv εχω to 8 apo to 2004 kai λεω na to φορτωσω στα win7 θα φορτωσει λες? εχω 2 βιβλια

και θελω να τα ξεσκονισω.

sorry για το οφ τοπικ

Δημοσ.

ΕΣΥ που πηρες τηλεφωνο από αποκρυψη και ετρεχα να βρω το ασυρματο ενώ νομιζα ότι ειχα πατησει esc αλλα τελικα δεν ειχα πατησει και ΨΟΦΗΣΑ έναν demon hunter 16 lvl γιατι ειμουν στην μεση του πουθενα και τελικα μου εστελνες φιλακια ευχομαι το βραδυ στον υπνο σου να σου ερθει ο diablo ο ιδιος να σου δωσει κανα 2-3-4-5-6-7 φιλακια..... Ο*&^$@&*)$^&)@#^$&)*#@%^*&)#@%$&)#@%$^@#$)(#@%$^)#@&^$)#@&^$%#@

• Like 3
Δημοσ.

hardcore παιζουμε ως εξής:

1-60 lvl όποτε ναναι. Και να ψοφήσει σιγά...

από 60 και πάνω που αρχίζουμε τα paragon παίζουμε βράδυ αργάμιση με κλειστά κινητά - σταθερά κλπ, πάντα με ενσύρματη σύνδεση, ΠΟΤΕ ασύρματη, όσο καλή και να είναι η σύνδεση.

Ανοιχτά όσο το δυνατόν λιγότερα στον υπολογιστή (κυρίως για να μην κρασάρει κανένα άλλο πρόγραμμα και πάρει μπάλα το d3)

και αυτά σας τα λέει ένας άνθρωπας που δεν έχει παίξει ποτέ του hardcore (ξέρω ότι δε θα αντέξω την απώλεια)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...