greeneye Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 ρε παιδια οταν φυγουν τα ΑΗ το gold που μαζευουμε τι θα το κανουμε?!
Stavrakas13 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Θα δείξει, crafting, enchanting και ότι άλλο βάλουν στο game ως gold sink
ADHD Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 ρε παιδια οταν φυγουν τα ΑΗ το gold που μαζευουμε τι θα το κανουμε?! Το κοστος των gems και μονο ειναι αρκετο νομιζω.. Εγω σκεφτομαι να στακαρω κανα δυο bills τουλαχιστον πριν το shutdown γιατι ποτε δεν ξερεις που μπορει να χρειαστουν..
greeneye Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 εγω παλι σκεφτομαι να ρευστοποιησω οτι εχω και δεν εχω xaxa πιστευω τελευταια στιγμη επειδη ολοι θα θελουν να πουλησουν το gold προβλεπω να πηγαινει 50 Μ στα 0,25 ευρω!!! αμα παει εκει θα αγορασω πραγματικα!
Retromaniac Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Το κοστος των gems και μονο ειναι αρκετο νομιζω.. Εγω σκεφτομαι να στακαρω κανα δυο bills τουλαχιστον πριν το shutdown γιατι ποτε δεν ξερεις που μπορει να χρειαστουν.. εγω παλι σκεφτομαι να ρευστοποιησω οτι εχω και δεν εχω xaxa πιστευω τελευταια στιγμη επειδη ολοι θα θελουν να πουλησουν το gold προβλεπω να πηγαινει 50 Μ στα 0,25 ευρω!!! αμα παει εκει θα αγορασω πραγματικα! Άμα πέσουν όλοι να αγοράσουν πριν κλείσει όχι 0,25 θα έχει, αλλά 25.
greeneye Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Ακου το σκεπτικο μου. Τον τελευταιο μηνα επειδη ολοι θα θελουν να διωξουν το gold ολοι θα πουλανε το δυνατον χαμηλοτερα για να φυγει πριν κλεισει το ΑΗ. Αρα το gold θα ξεφτιλιστει !!! Ποιος θα παει να αγορασει ακριβο gold τελευταια στιγμη, να το κανει τι?! Κανεις δε θα θελει να του μεινει ειδικα αυτοι που εχουν πολυ. Αρα παει για αποτομη πτωση με την αλλαγη του χρονου σιγα σιγα... εγω μεχρι τωρα που τα μετρησα εβγαλα 71,50 ευρω. Μεσα σε αυτα ΔΕΝ ειναι η αρχικη αγορα του παιχνιδιου.
ADHD Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Οποιος θελει να συνεχισει να παιζει σε υψηλο επιπεδο θα χρειαστει gold για in game, εκτος αν κανει καμια πατάτα η blizz και ριξει τα fees για craft-gems η πεφτει πολυ περισσοτερο gold.. Σημερα βγαζεις gold με το να πουλας αντικειμενα αν λοιπον δεν βγαινει ετσι πια ο μονος τροπος θα ειναι να μαζευεις απο κατω και κατα πασα πιθανοτητα δεν θα σου φτανει για πολλα πραγματα. Οποτε στακάρεις τωρα οσο μπορεις και αν μεινουν τα πραγματα οπως εχουν (crafting costs κτλπ.) θα το μοσχοπουλησεις αργοτερα σε 3rd parties η θα εισαι ανετος με ολα τα in game costs για οσο θες..
greeneye Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 δεν υπολογισες κατι... απο την ωρα που θα φυγουν τα ΑΗ δεν ξερω ποσο gold θα πεφτει ΑΛΛΑ τα καλα αντικειμενα θα πεφτουν ΒΡΟΧΗ και δε θα εχεις καμια αναγκη το gold be sure. Δε θα εχει λογο η Βληζαρ να τα ριχνει με μετρο και σπανια οπως τωρα!!!
Retromaniac Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Μπορεί να συνεχίσουν να είναι σπάνια, γιατί μπορεί να μην θέλει η blizzard να πουν ότι τόσο καιρό δεν έριχνε λόγω ah και όχι λόγω gameplay και μπούρδες.
ADHD Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Μια χαρα το υπολογισα, τα gems και τα crafts δεν πεφτουν απο drops... Δεν ξερω ποσο gold θα χρειαζεται να εχεις για να εισαι ανετος αλλα νομιζω αν εισαι στο 0 θα εχεις θεμα να δοκιμαζεις crafts κτλπ.. Επισης να στακάρεις gems ειναι μια καλη ιδεα γιατι αν περιμενεις απο αυτα που μαζευεις.. Ολα αυτα speculation ειναι, μπορει να βγαλει κατι η blizz και να κανει αχρηστο το gold εντελως, αυτη τη στιγμη οπως εχει το παιχνιδι και τα drops να φτιαξουν και να φυγει το AH το gold χρειαζεται. Εδω θες 20mill για να κανεις marquise και 5mill για unsocket τα gems, αν εχεις σκοπο να δοκιμαζεις builds και να κανεις πειραματα(που σιγουρα θα θες να κανεις) θα θες αρκετο gold οπως και να χει..
BlackScorpionX Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Μια χαρα το υπολογισα, τα gems και τα crafts δεν πεφτουν απο drops... Δεν ξερω ποσο gold θα χρειαζεται να εχεις για να εισαι ανετος αλλα νομιζω αν εισαι στο 0 θα εχεις θεμα να δοκιμαζεις crafts κτλπ.. Επισης να στακάρεις gems ειναι μια καλη ιδεα γιατι αν περιμενεις απο αυτα που μαζευεις.. Ολα αυτα speculation ειναι, μπορει να βγαλει κατι η blizz και να κανει αχρηστο το gold εντελως, αυτη τη στιγμη οπως εχει το παιχνιδι και τα drops να φτιαξουν και να φυγει το AH το gold χρειαζεται. Εδω θες 20mill για να κανεις marquise και 5mill για unsocket τα gems, αν εχεις σκοπο να δοκιμαζεις builds και να κανεις πειραματα(που σιγουρα θα θες να κανεις) θα θες αρκετο gold οπως και να χει.. δεν κάνεις πειράματα με marquise gems!
ballin95 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Χαίρεται παίδες , πουλαει κανείς σας gold με real money? Ενδιαφέρομαι για 2.5b Στείλτε pm please
spaka279 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Παιδια καλησπερα. Ειμαι ασχετος με το game οποτε μην κραξετε. Κατεβασε ο αδερφος μου στο ps3 το demo του diablo 3. ψιλολιωσαμε κανα τετραωρο παιζοντας 2πλο μεχρι που τελειωσρ το στορυ. Θελω να ρωτησω τωρα... Συμφερει να το νοικιασει να το λιωσει κανα 10ημερο και να τελεισει το στορυ οπως αλλα game? Πρεπει να το αγορασει για να μπορει να παιξει online? Το online ειναι κατι σαν lineage , mu κτλ? Το βρηκαμε στο skroutz περιπου 47ευρω αλλα δεν ηξερα αν αξιζει. Παντως πολυ ωραιο game. Ευχαριστω!
BlackScorpionX Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Παιδια καλησπερα. Ειμαι ασχετος με το game οποτε μην κραξετε. Κατεβασε ο αδερφος μου στο ps3 το demo του diablo 3. ψιλολιωσαμε κανα τετραωρο παιζοντας 2πλο μεχρι που τελειωσρ το στορυ. Θελω να ρωτησω τωρα... Συμφερει να το νοικιασει να το λιωσει κανα 10ημερο και να τελεισει το στορυ οπως αλλα game? Πρεπει να το αγορασει για να μπορει να παιξει online? Το online ειναι κατι σαν lineage , mu κτλ? Το βρηκαμε στο skroutz περιπου 47ευρω αλλα δεν ηξερα αν αξιζει. Παντως πολυ ωραιο game. Ευχαριστω! Τι θα πει "συμφέρει"; Άμα σας άρεσε και το ευχαριστηθήκατε, αγοράστε το! Αυτό που είδατε, αυτό είναι το παιχνίδι σε γενικές γραμμές. Υπάρχει κι άλλο story αλλά ακόμα και όταν τελειώσει, μετά ανεβαίνει επίπεδο δυσκολίας κλπ online παίζεις είτε μόνος σου είτε με άλλους άσχετους ή φίλους μέχρι 4 παίκτες ανά game αν δεν κάνω λάθος (για τις κονσόλες).
Προτεινόμενες αναρτήσεις