Rockavlon Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Οσους ξερω παιζαν λογω rmah μπας και βγαλουν κανα φραγκο και ειναι λογικο αφου το παιχνιδι ειναι αθλιο.
greeneye Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 εγω τα λεω αλλα... κατσε να δεις ποσοι θα σταματησουν!!!
Xorxhs! Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Πολύ καλή κίνηση η κατάργηση του AH! Ρε λες η Blizz να μας εκλπλήξει και με άλλες αλλαγές? Άντε να ανακοινώσει και runewords όπου μαζί με το loot 2.0 θα μιλάμε για ένα 'αλλο' παιχνίδι. Δε είναι δα και nuclear science...copy-paste LOD and you are done. Όσο για τους υποστηρικτές του AH/RMAH, υπάρχουν αρκετά καλά browsing games εκει εξω...
nikosggg3 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 στα browsing games μονο αγοραζεις δεν πουλας. απο οτι ξερω
GaGaS_Thess Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 https://us.battle.net/d3/en/blog/10942109 ειναι ΤΡΕΛΟΣ ..........
greeneye Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 αυτος παντως το 50αρικο το αποσβεσε με το 1000αρι... τελικα εχει πολλους παλαβους σε αυτο τον κοσμο!
LRoi Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Μεγάλη μέρα η σημερινή. Απέτυχε το RMAH παταγωδώς και ευτυχώς δεν θα ξαναδούμε αυτό το έκτρωμα σε παιχνίδι της Blizzard, το προσεχές διάστημα τουλάχιστον. Ελπίζω να απολύθηκε και αυτός που το επέβαλλε. 1
GaGaS_Thess Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Εγω κραταω τις επιφυλαξεις μου για το ΑΗ .... Το βγαζει ναι ΟΚ .. μηπως εχει σκοπο να βαλει κατι σαν αντικαταστατη ομως ;
LRoi Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν με ενοχλεί τόσο το AH προσωπικά. Το RMAH ήταν που με έκανε να το σιχαθώ από την πρώτη στιγμή. Ένα run με Monk, τερματισμός και τέλος. Τα πιο πεταμένα 50 ευρώ της ζωής μου.
Fulgore1 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Βασικα υπαρχει και η πιο φτηνη λυση της ενοικιασης του παιχνιδιου για κονσολα για ενα Σαββατοκυριακο για αυτους που δεν το εχουν παιξει καθολου.
ADHD Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν με ενοχλεί τόσο το AH προσωπικά. Το RMAH ήταν που με έκανε να το σιχαθώ από την πρώτη στιγμή. Ένα run με Monk, τερματισμός και τέλος. Τα πιο πεταμένα 50 ευρώ της ζωής μου. Σε αναγκασε κανεις να μπεις RMAH?? Υπαρχουν πολλοι που επαιζαν με self-found και γουσταραν. Το ΑΗ ηταν το end-game για πολλους απο εμας καλως η κακως αν ηθελες τοπ items ενας τροπος υπηρχε, τωρα δεν ειμαι σιγουρος οτι με ατελειωτο grinding για ενα item θα φτιαξουν ολα στο diablo, ισα ισα δεν νομιζω οτι θα παει μακρια ετσι.
LRoi Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Ναι, με ανάγκασε η λογική του παιχνιδιού, ότι δηλαδή είτε θα πρέπει να καώ για να ανέβω, είτε θα πρέπει να τα στάξω για να πάρω τα top items. Και φυσικά όταν μιλάμε για παιχνίδι της Blizzard, μιλάμε για end game, μην κοροϊδευόμαστε. Το RMAH δημιουργούσε ανισότητες στο παιχνίδι και εύλογα ΙΜΗΟ το έκοψε η Blizzard. 1
paularas Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 αυτά να τα πείτε στο hearthstone που θα είναι το καθαρά pay 2 win
ADHD Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν ειναι competitive game το diablo για να πρεπει να εχεις τα καλυτερα items, μπορεις να παιξεις και να διασκεδασεις μια χαρα και με μετριο gear. τωρα αν εσυ θες οπωσδηποτε τα top tier τοτε ναι επρεπε να λιωσεις ΑΗ η να αγορασεις.. Και τωρα που εφυγε το ΑΗ τι θα γινει νομιζεις?? Θα λιωνεις στο grinding και παλι μετρια θα εχεις σε σχεση με αυτους που θα τα προμηθευονται απο 3rd party sites οπως το d3jsp. Απλα πλεον δεν θα εχεις την επιλογη να κανεις καλα trades και να ανεβεις, ειτε θα λιωνεις και θα ελπιζεις ειτε θα τα σταξεις σε 3rd parties με επιπλεον κινδυνους.
Stavrakas13 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Ναι, με ανάγκασε η λογική του παιχνιδιού, ότι δηλαδή είτε θα πρέπει να καώ για να ανέβω, είτε θα πρέπει να τα στάξω για να πάρω τα top items. Και φυσικά όταν μιλάμε για παιχνίδι της Blizzard, μιλάμε για end game, μην κοροϊδευόμαστε. Το RMAH δημιουργούσε ανισότητες στο παιχνίδι και εύλογα ΙΜΗΟ το έκοψε η Blizzard. Ναι ρε συ, αλλα και χωρίς το RmAH υπήρχε πάντα η επιλογή να αγοράζεις από 3rd party, δηλαδή το όλο κόλλημα ήταν πως το έκανε official η Blizzard?
Προτεινόμενες αναρτήσεις