Tmark Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Μου λείψατε ρε, θα μπω να σας δω σήμερα! 1
Markerparts Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 ωραια θα εξηγησω το σκεπτικο μου. Το diablo ΔΕΝ ηταν αυτο που περιμενα απο αποψη gameplay δηλαδη δεν εχει βασικα στοιχεια να με κρατησει οπως π.χ μουσικη,τρομο,πιστες (περιβαλλον) κτλ! Δεν ειναι δυνατον να σερφαρο-φαρμαρω και να μην πηγαινω σε σκοτεινα κελια-υπογεια και να τρομαζω κτλ κτλ. Αυτο εδω ειναι παιδικη χαρα που βγαινω με το σκυλο βολτα! Επειτα το looting ειναι χαλια και αν δεν υπηρχε το Αη ακομα θα παιζαμε ΜΡ1 !!! Ουτε gold μπορεις να μαζεψεις πολυ. Οτι εκανα το εκανα με το ΑΗ και αυτο με κρατησε στο παιχνιδι. Εφοσον λοιπον δεν ηταν οτι ανεμενα την παλευα να συνεχισω αγοραζοντας-πουλωντας στο ΑΗ και παραλληλα κινιγωντας το paragon100 με σκεπτικο να πεσει και κανα καλο αντικειμενο να γινεται και χαβαλες που λεμε. Να διευκρινισω εδω οτι δεν περιμενα-περιμενω να γινω πλουσιος απο το diablo3 αλιμονο! Ουτε να βγαζω λεφτα γενικα... ΟΜΩΣ εφοσον το παιχνιδι σαν παιχνιδι δεν ειναι σαν το διαβλο1 και 2 που επαιξα τοτε μονο ετσι θα την παλευα! Τι κινητρο να εχω τωρα χωρις ΑΗ ?! να παρω ενα καλυτερο κρανος και κανα ακομα καλο αντικειμενο? Ωραια και μετα τι? τις πιστες τις εχω μαθει απεξω, το expansion τι θα μου δωσει? αντε να δω αλλι μια πιστα. Ο χαρακτηρας μου ειναι αδιαφορος αφου εχω αλλους 4 να παιξω αν θελω!!! Δεν αξιζει να δωσω 40-50 ευρω για να δω 1 πιστα ακομα και καλα αντικειμενα να πεφτουν σε ολους... (αν πεφτουν) χωρις ΑΗ εφοσον το gameplay δεν ειναι οτι θελω... * Οσοι εδωσαν 100 και 200 και 250 ευρω και 7500 ευρω(!) να παρουν τα καλυτερα αντικειμενα ειναι φυσικα λαλακες ετσι?! Εφοσον μας εμαθαν με το ΑΗ σε αυτο το game κακως το βγαζουν - τελος * Τ μαρκ σου οφειλω 5 Μ σε gold, οποτε με δεις μεσα να στα δωσω ! Θα απαντησω στα bold. Απλα τα πραγματα. Οσοι δωσανε τα ποσα που λες στο RMAH, βγαλαν παραπανω στα forums και στα sites. Παραδειγματα παρα πολλα... θα πω 2 ονοματα. Cro, Montoya. Φαντασου ποσοι ακομα. Εσυ εχεις δωσει τοσα? Αν οχι τι σκας? Ειμαι πολυ αντιθετος σε πολλα που ειπες σημερα, οποτε θα αντιπαραθεσω μια γνωμη, εχω το δικαιωμα. Παιζω Δ3 απ την πρωτη μερα μεχρι και πριν κανα διμηνο, οταν λεω οτι παιζω ομως, παιζω σοβαρα. 3χ100 , και αλλους δυο τρεις στα +-25. Μεταφραση : 2800 ωρες gameplay, και υποθετω αλλες τουλαχιστον 1000 στο ΑΗ. Μετανοιωνω για τις ΑΗ ωρες, ναι μεν με βοηθησαν με αυτα που πουλησα / ψωνισα, αλλα δεν υπηρχε αλλος τροπος, ετσι παιζοταν το παιχνιδι, ο εχων gold κερδιζε, και ετσι το πηγα. Δεν λυπαμαι οσουν οπως λες χασαν gold. Αυτοι που ξεραν τι να κανουν, και πιστεψε με ειναι παμπολλοι, βγηκαν κερδισμενοι. Τωρα το αν θελεις ΑΗ στο παιχνιδι, ειναι αλλου παπα ευαγγελιο. Για να το βγαζει η ΒΛΙΖ, σημαινει οτι πολλοι δεν το θελουν , και ειμαι ενας απ τους πολλους. Σπαταλησα τοσο χρονο ψαχνοντας εκει μεσα. Γιατι ? Για 1-2-10κ dps, vit, armor, cc, cd, κλπ. Stats δηλαδη, αριθμους, που τους διναν στα rolls με το σταγονομετρο, ΧΩΡΙΣ να σου δινουν το δικαιωμα να το διαχειριστεις. Η διαχειρηση μπαινει στο ROS. Οποτε μπορεις να φτασεις οτι θελεις, οπου θελεις, αναλογα με το ποσο grindαρεις. Δικαιο κατ'εμε. Θα χρειαζεσαι καποιο πλανο, χρονο να σκεφτεις πως θελεις να στησεις τον χαρακτηρα. Πως να διαχειρηστεις ενα item, κλπ. Αυτα για τον τρομο που ειπες, νταξ, τι να πω, δε χρειαζεται ... Δεν νομιζω κανεις να περιμενε τρομο, αλλα τελος παντων :Ρ Για τα χρηματα που ειπες, μικρη παρενθεση και εδω. Ειλικρινα, ποτε δεν προσπαθησα να παρω ενα game με σκοπο να κανω πισω οιοκονομικη αποσβεση. Μου ακουγεται γελοιο, εντελως. Σαν gamer, εδω και 16 περιπου χρονια, εχω δωσει ενα σκασμο λεφτα, που δεν μου περισσευαν, στερηθηκα αλλα πραγματα για να απολαυσω αυτο που μου αρεσει. Η ικανοποιηση που μου προσφεραν ηταν η ανταμοιβη μου. Λογικο και παλι καποιος να πει τι λεει ο γραφικος, δεκτο. Το Δ δεν ηταν ποτε για casual gamers. Ή μαλλον μπορει να ηταν για λιγο. Ετσι θα ξαναγινει, οπως πρεπει.
greeneye Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 δεκτη η αποψη σου! τελευταια αγορασα diablo3 kai starcraft2 και ειμαι ετοιμος για αγορα simcity και football manager 2014. Παιχνιδια αγοραζω original αρκει να αξιζουν και φυσικα χωρις σκοπο το αποσβεση-κερδος. Αλλωστε δεν υπηρχε ποτε τετοιο πραγμα! Πρωτη φορα εγινε. Απλα στο diablo με αναγκασε η εταιρεια να το δω ετσι απο τι στιγμη που το μηδενισα (level60) και περα η μαλλον για να ακριβολογω με αναγκασε να διασκεδαζω λιγο και οχι οσο θα ηθελα εδω και παραλληλα να δω για αποσβεση-κερδος εξου και τα 60 ευρω που πηρα πισω τελικα. Τωρα πιστευω δεν εχει νοημα να ριχνει αντικειμενα κτλ κτλ οποτε ουτε το loot2 θα εχει πολυ νοημα σε ιδιες πιστες και με προιστορια στο ΑΗ. Τωρα δε διορθωνεται... το πουλακι πεταξε. Τωρα χωρις ΑΗ να δεις ΠΟΣΟΙ θα το παρατησουν εντελως!!! Απο την ωρα που ανακοινωθηκε η μαλακια τους δεν εχω πουλησει ουτε 1 αντικειμενο στο gold ΑΗ !!! Οφειλω τελικα Marketparts 10 M Awake2814 10 M TMark 5 M απο σήμερα και πέρα ενημερώστε με να σας τα δώσω παιδια και το δυνατον σύντομα πριν ξοδευτουν γενικά τα gold μου. Περιμενω απαντησεις σας ποτε (κυριως βραδακια καθε μερα)
Markerparts Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 ..... Το αντιθετο θα γινει. Πλεον εχεις λογο να παιξεις ρε συ...... Παλιοτερα ακουγα ωρες γκρινια για το pay to win. Τωρα το θελετε. WTF. 3
nicoc89 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 απο τη μία το θέμα ειναι να μην γίνει απο την αρχήΔεν οφελεί κανέναν να ντυθούν όσοι ειχαν να χώσουν φράγκα χωρίς να το αξίζουν και μετά να στερίσει την δυνατότητα να το κάνουν.απο την άλλη μην κοιτάς τι θα πουν 1-2 άτομα , το θέμα ειναι τι λένε χιλιάδες
ADHD Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Υπηρχαν ατομα που το ηθελαν το AH και ατομα που δεν, απλα αυτα που δεν το ηθελαν γκρινιαζαν στα φορουμ και ακουγοταν περισσοτερο. Προσωπικα μου αρεσε το AH αλλα δεν με νοιαζει κιολας, αν πρεπει να φαρμαρω για items και να κανω trades ας ειναι ετσι, το σιγουρο ειναι οτι θα ασχοληθω ξανα στο επομενο patch με content. Αυτη τη στιγμη δεν υπαρχει κανενας απολυτως λογος να παιζει καποιος εκτος του leveling alts. Δωστε γρηγορα το loot 2.0 και μετα το expansion για να κανουμε δουλεια..
Tobajara Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Για να ξέρουμε για τι μιλάμε πάντως, ποιά είναι η τρέχουσα active userbase του Diablo 3? Πάντως παραδέχομαι πως πιο εφετζίδικη, ανακατωσούρικη, καλοοργανωμένη και προσοδοφόρα open beta δεν έχω ξαναδεί. Τώρα το παιχνίδι είναι έτοιμο για κονσόλες.
awake68 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 @ ρε, green δεν μας χεζ....με τα μύρια σου! στα δώσαμε επειδή γουστάραμε! ...τα δικά μου προσωπικά κράτα τα! έτσι κι αλλιώς εγώ σταμάτησα να παίζω D3 μέχρι να έρθει το πολυαναμενόμενο expansion!... μόνο TERA....τώρα! Υ.Γ. ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ...ΓΕΝΙΚΑ cy 2
greeneye Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 awake εγω δεν ξεχναω και επειδη ειμαι σωστος ειπα να τα γυρισω πισω. Δεν βρισκω καποιο λογο να εκφραζεσαι ετσι. Και εγω γουσταρω να τα γυρισω πισω αλλα αμα δε θελεις δεκτο. Δε μπορω με το ζορι. Ο τ-μαρκ απαντησε. Πλεον περιμενω απαντηση και απο Μαρκετparts για να κλεισω την εκρεμοτητα.
Markerparts Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Ty αλλα δεν τα χρειαζομαι. Με το κολπο σου εβγαλα αναριθμητα εκκατομυρια 2
Tmark Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 awake εγω δεν ξεχναω και επειδη ειμαι σωστος ειπα να τα γυρισω πισω. Δεν βρισκω καποιο λογο να εκφραζεσαι ετσι. Και εγω γουσταρω να τα γυρισω πισω αλλα αμα δε θελεις δεκτο. Δε μπορω με το ζορι. Ο τ-μαρκ απαντησε. Πλεον περιμενω απαντηση και απο Μαρκετparts για να κλεισω την εκρεμοτητα. Εγώ απάντησα αλλά είπα ότι δεν τα θέλω τα 5
GaGaS_Thess Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 We do not have plans to implement an offline mode. While the always-online requirement made the auction house possible, the auction house was never the driving factor in our decision to make the PC version of Diablo III require an Internet connection. The game was built from the ground up to take full advantage of Battle.net, which provides a number of important benefits, including persistent server-side character saves, a seamless PC multiplayer experience, cheat prevention, and Real ID and BattleTag social features. Αυτοι δεν ηταν που ειχαν λυσαξει οτι το always online αφορουσε το να μην υπαρχουν προβληματα με τις πωλησεις του ΑΗ ?!?!?!?!? Τωρα που δεν θα υπαρχει ΑΗ ποιος ο λογος του always on ?
BlackScorpionX Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 We do not have plans to implement an offline mode. While the always-online requirement made the auction house possible, the auction house was never the driving factor in our decision to make the PC version of Diablo III require an Internet connection. The game was built from the ground up to take full advantage of Battle.net, which provides a number of important benefits, including persistent server-side character saves, a seamless PC multiplayer experience, cheat prevention, and Real ID and BattleTag social features. Αυτοι δεν ηταν που ειχαν λυσαξει οτι το always online αφορουσε το να μην υπαρχουν προβληματα με τις πωλησεις του ΑΗ ?!?!?!?!? Τωρα που δεν θα υπαρχει ΑΗ ποιος ο λογος του always on ? Έχοντας παίξει και d1 + d2 και με τις *χακεριές* που είχαν παίξει τότε, προτιμώ το always online. Δε θυμάμαι να είπαν ποτέ ότι το always online ήταν ΜΟΝΟ για τα ΑΗ. Ακριβώς ότι λέει και η δήλωση πάνω. Μπορεί να κάνω και λάθος οπότε αν κάποιος έχει τέτοια σχετική δήλωση ας με διαψεύσει.
ADHD Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Για να ξέρουμε για τι μιλάμε πάντως, ποιά είναι η τρέχουσα active userbase του Diablo 3? Πάντως παραδέχομαι πως πιο εφετζίδικη, ανακατωσούρικη, καλοοργανωμένη και προσοδοφόρα open beta δεν έχω ξαναδεί. Τώρα το παιχνίδι είναι έτοιμο για κονσόλες. Νομιζω μεγαλυτερη απο PoE και αλλα ARPG που κυκλοφορουν αυτη τη στιγμη αν κρινω απο τα streams στο twitch.. Και το Vanilla diablo καλο ηταν ειχε τη χαρη του, η αληθεια ειναι οτι εριξαν αρκετα τους PC gamers σε σχεση με την console version, αλλα και παλι diablo με pad δεν ειναι και το καλυτερο.. Πιστευω οτι με το expansion και τις αλλαγες θα γινουν αρκετα πραγματα σωστα και θα γυρισει αρκετος κόσμος πισω. Ο μονος λογος που με χαλαει το always online ειναι οτι εχω αστατη γραμμη με λαγκ και dc, αλλα αν ειναι ο μονος τροπος να μην εχουμε cheating και τα σχετικα ας ειναι τι να κανουμε..
GaGaS_Thess Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 το θεμα ξερεις ποιο ειναι ; οτι περιμενουμε 1 1/2 χρονο μετα ακομα να φτιαξουν το παιχνιδι . Δεν λεω εχει φτιαξει αρκετα αλλα μετα απο 1 1/2 χρονο ασχολουμαστε με το να ερθει το expansion Να γινουν αρκετα πραγματα σωστα......
Προτεινόμενες αναρτήσεις