Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

αν το offline μπορούσε να διασφαλίσει ότι θα έχω τον ίδιο χαρακτήρα και στο online και ότι δεν υπάρχει περίπτωση να εμφανιστεί ο υπερτούμπανος με *χακαρισμένα* αντικείμενα, no problem αλλά επειδή αυτό δε νομίζω να είναι τόσο εύκολο, δεν το βλέπω να το κάνουν offline.

Από την άλλη βέβαια δεν περίμενα να βγάλουν το AH οπότε, ό,τι και να λέμε...

blizzcon... θα μας λυθούν οι απορίες :D

και ? υπάρχει κανένα pvp season tournament όπως στο wow πχ ? η κάτι σοβαρό απο θέμα pvp ?

οποιος θέλει ας το κάνει , αυτός θα βαρεθεί το game σε μια ώρα 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λογικα θα παιξει κατι σαν "mark for sale".
Το item θα ειναι στο stash, και παραλληλα σε μια trade list. Οποιος θελει να το αγορασει θα κανει προσφορες, και ετσι θα γινονται οι συναλλαγες. Να το θυμαστε, θα παιξει τεραστιο dupewave τις πρωτες μερες του loot 2.0 . Ειναι τοσο εμφανες...

Επεξ/σία από Markerparts
  • Like 2
Δημοσ.

δε θα αγοραζεις με gold? αν οχι τοτε το gold τι ρολο θα παιζει? αν ναι τοτε θα περιμενεις να μαζεψεις απο κατω? τριχες

εκτος αν αυξηθει θεαματικα... ενω με το ΑΗ σε χρονο dt μαζεψα 1/2 Βιλιον και αγορασα κατι,εκανα διαμαντια, και ακομα ψαχνω π.χ 1-H καλο. Τωρα θα σκοτωθουν και οι τιμες γιατι ΟΛΟΙ θα θελουν να τα διωξουν...

* Ηρθε η ωρα να δωσω τα φραγκα πισω. 2 ατομα μου ειχαν δωσει απο 10 Μ και ενας 5 Μ

εχω σημειωσεις θα τα δω το βραδακι και θα τα δωσω μολις ειναι Ον-λινε. :-)

Τ-Μαρκ νομιζω 5 Μ ησουν ε?

Δημοσ.

κριμα... δεν ηθελα να βγει το ΑΗ. Αυτο ισως με κανει να ΜΗΝ αγορασω το expansion αφου δεν προκειται να βγουν τα χρηματα του! Δε νομιζω οτι θα δωσω 50 ευρω χωρις να μπορω να τα παρω πισω για να δω

λιγες αλλαγες απλα και 1 νεο χαρακτηρα... μαλλον κανανε ΜΑΛΑΚΙΑ και ο μισος κοσμος ΔΕ θα

παρει το expansion!!!

Δηλαδη δεν θα παρεις ενα game επειδη δεν θα παρεις πισω τα λεφτα που θα δωσεις; Wtf δηλαδη..

Ο νεος game director δειχνει οτι το εχει το αθλημα, η αποφαση ειναι πολυ δυσκολη και πιστευω θα κερδισει πισω μεγαλη μεριδα ξενερωμενων σε συνδυασμο και με το Loot 2.0 και τις υπολοιπες αλλαγες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ενα game πες που σε εχει πληρωσει greeneye. Ειλικρινα θα ντρεπομουν να το γραψω αυτο, οτι αφου δε βγαζω το κοστος δεν το παιρνω.

Επεξ/σία από Markerparts
  • Like 2
Δημοσ.

ωραια θα εξηγησω το σκεπτικο μου. Το diablo ΔΕΝ ηταν αυτο που περιμενα απο αποψη gameplay δηλαδη δεν εχει βασικα

στοιχεια να με κρατησει οπως π.χ μουσικη,τρομο,πιστες (περιβαλλον) κτλ! Δεν ειναι δυνατον να σερφαρο-φαρμαρω

και να μην πηγαινω σε σκοτεινα κελια-υπογεια και να τρομαζω κτλ κτλ. Αυτο εδω ειναι παιδικη χαρα που βγαινω με το σκυλο βολτα!

Επειτα το looting ειναι χαλια και αν δεν υπηρχε το Αη ακομα θα παιζαμε ΜΡ1 !!! Ουτε gold μπορεις να μαζεψεις πολυ.

Οτι εκανα το εκανα με το ΑΗ και αυτο με κρατησε στο παιχνιδι.

Εφοσον λοιπον δεν ηταν οτι ανεμενα την παλευα να συνεχισω αγοραζοντας-πουλωντας στο ΑΗ και παραλληλα κινιγωντας το paragon100 με σκεπτικο να πεσει και κανα καλο αντικειμενο να γινεται και χαβαλες που λεμε. Να διευκρινισω εδω οτι δεν περιμενα-περιμενω να γινω πλουσιος απο το diablo3 αλιμονο! Ουτε να βγαζω λεφτα γενικα... ΟΜΩΣ εφοσον το παιχνιδι σαν παιχνιδι δεν ειναι σαν το διαβλο1 και 2 που επαιξα τοτε μονο ετσι θα την παλευα! Τι κινητρο να εχω τωρα χωρις ΑΗ ?! να παρω ενα καλυτερο κρανος και κανα ακομα καλο αντικειμενο?

Ωραια και μετα τι? τις πιστες τις εχω μαθει απεξω, το expansion τι θα μου δωσει? αντε να δω αλλι μια πιστα. Ο χαρακτηρας μου ειναι αδιαφορος αφου εχω αλλους 4 να παιξω αν θελω!!! Δεν αξιζει να δωσω 40-50 ευρω για να δω 1 πιστα ακομα και καλα αντικειμενα να πεφτουν σε ολους... (αν πεφτουν)

χωρις ΑΗ εφοσον το gameplay δεν ειναι οτι θελω...

* Οσοι εδωσαν 100 και 200 και 250 ευρω και 7500 ευρω(!) να παρουν τα καλυτερα αντικειμενα ειναι φυσικα

λαλακες ετσι?! Εφοσον μας εμαθαν με το ΑΗ σε αυτο το game κακως το βγαζουν - τελος

* Τ μαρκ σου οφειλω 5 Μ σε gold, οποτε με δεις μεσα να στα δωσω !

Δημοσ.

ωραια θα εξηγησω το σκεπτικο μου. Το diablo ΔΕΝ ηταν αυτο που περιμενα απο αποψη gameplay δηλαδη δεν εχει βασικα

στοιχεια να με κρατησει οπως π.χ μουσικη,τρομο,πιστες (περιβαλλον) κτλ! Δεν ειναι δυνατον να σερφαρο-φαρμαρω

και να μην πηγαινω σε σκοτεινα κελια-υπογεια και να τρομαζω κτλ κτλ. Αυτο εδω ειναι παιδικη χαρα που βγαινω με το σκυλο βολτα!

Επειτα το looting ειναι χαλια και αν δεν υπηρχε το Αη ακομα θα παιζαμε ΜΡ1 !!! Ουτε gold μπορεις να μαζεψεις πολυ.

Οτι εκανα το εκανα με το ΑΗ και αυτο με κρατησε στο παιχνιδι.

Εφοσον λοιπον δεν ηταν οτι ανεμενα την παλευα να συνεχισω αγοραζοντας-πουλωντας στο ΑΗ και παραλληλα κινιγωντας το paragon100 με σκεπτικο να πεσει και κανα καλο αντικειμενο να γινεται και χαβαλες που λεμε. Να διευκρινισω εδω οτι δεν περιμενα-περιμενω να γινω πλουσιος απο το diablo3 αλιμονο! Ουτε να βγαζω λεφτα γενικα... ΟΜΩΣ εφοσον το παιχνιδι σαν παιχνιδι δεν ειναι σαν το διαβλο1 και 2 που επαιξα τοτε μονο ετσι θα την παλευα! Τι κινητρο να εχω τωρα χωρις ΑΗ ?! να παρω ενα καλυτερο κρανος και κανα ακομα καλο αντικειμενο?

Ωραια και μετα τι? τις πιστες τις εχω μαθει απεξω, το εχπανσιον ti ua moy dvsei? αντε να δω αλλι μια πιστα. Ο χαρακτηρας μου ειναι

αδιαφορος αφου εχω αλλους 4 να παιξω αν θελω!!! Δεν αξιζει να δωσω 40-50 ευρω για να δω 1 πιστα ακομα και καλα αντικειμενα

χωρις ΑΗ εφοσον το gameplay δεν ειναι οτι θελω...

* Τ μαρκ σου οφειλω 5 Μ σε gold, οποτε με δεις μεσα να στα δωσω !

απο την μια το κραζεις , απο την αλλη ελιωσες να πας παραγκον 100 :) ξεροντας πολυ καλα οτι το λοοτ δεν θαναι καλυτερο..απλα..περισσοτερο :)

τι κινητρο θα χεις χωρις ΑΗ?το απειρο παραγκον ισως ? :) το "διορθωμενο" λοοτ ισως? :)

Ελα παραδεξου το..θες να βγαλεις λεφτα απο το Diablo...δεν μιλας σε παιδακια :)

• Like 3
Δημοσ.

Η βασική ιδέα από ότι καταλαβαίνω, είναι ότι με το loot 1.0 ήταν απαραίτητο το auction house.Η ύπαρξη του ενός καθιστούσε απαραίτητη την ύπαρξη του αλλού και το αντίθετο.

Με το loot 2.0 μάλλον δεν θα είναι απαραίτητη η ύπαρξη auction house, επομένως έχουν σκεφτεί και άλλο.

Τα παραπάνω καθαρά άλλο άποψη gameplay...

• Like 1
Δημοσ.

Γιατί μου οφείλεις 5m βρε?

εχω σπιτι ενα χαρτακι με τα παιδια που μου εδωσαν 25 Μ. Οι 2 απο 10 Μ και ο ενας 5 Μ τοτε που σας ειπα το κολπο

με τα legendary. Θελω να τα επιστρεψω πισω. Θα δω το βραδυ στα σιγουρα τις σημειωσεις μου να τα δωσω. Νομιζω εσυ ειχες

δωσει 5 Μ παντως δωρο!

Δημοσ.

οκ εγω θα ρωτησω ολους παντως και δεχομαι και τοκο!

Παντως αυτο που καταλαβα ειναι το εξης... το loot2 που φτιαξανε-φτιαχνουνε και καλα για το pc δεν το φτιαχνουνε!

Ειναι ετοιμο και ειναι το λεγομενο loot1 που παιζει στις κονσολες!!!!! Το φτιαξανε για εκει και θα το χωσουν και στο pc

βαπτιζοντας το lοοτ2 !!!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...