Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειχα δωσει 6, με την αλλαγη της τιμης.

Αναμονη τωρα, μονο gear εχω αυτη τη στιγμη, και αυτο μετριο.

Ετσι κ αλλιως δεν υπαρχει νομιζω λογος να παιξω αυτο τον καιρο :)

• Απαντ. 17,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλά respect από εμένα, θέλει @@ να τα βάλεις με την μισή μερίδα των παικτών που υποστήριζαν το AH(εγώ προσωπικά δεν είχα πρόβλημα με την ύπαρξή του αλλά νταξ Diablo 2 γαρ ήξερα να παίζω και χωρίς αυτό :P

Επίσης αρκετοί έλεγαν πως η Blizzard το έβαλε αρχικά το RmAH για να "milk the cow". 

Τώρα που θα το αφαιρέσει λίγο πριν το Expansion τι λέτε? Ίσως την πιο επικερδή περίοδο που θα μπορούσαν να το έχουν ανοιχτό....

Τέλος πάντων αν μη τι άλλο δείχνουν να έχουν διάθεση για δυνατές αλλαγές και μου αρέσει.

Δημοσ.

btw για κάποιον λόγο ανεβαίνει το gold αρκετά στο rmah, άρα όποιος θέλει να σπρώξει ας το κάνει track down

μπορεί να έκανα μαλακία που βιάστηκα να τα βάλω τόσο γρήγορα... είδομεν

ps1: σκατά είχα δίκιο, έκανε ένα peak και το gold price πέφτει στα τάρταρα

Δημοσ.

είδα το trailer του expansion αλλα δεν μου κέντρισε το ενδιαφέρον γιατι τα τέρατα που δίχνει πχ είναι ίδια με κάποια , λες και άλλαξαν κάποια skins
το game θέλει αρκετά πράγματα για να κινήσει το ενδιαφέρον του κόσμου που το παράτησε
μακάρι να μην το είχαν μαλακίσει και να συνέχιζε ακόμα ο χαμός του πρώτου καιρού
τέσπα θα δούμε
για να με κάνει να το ξαναπάρω+expansion θα πρέπει να δω αρκετά πράγματα πάντως ...

1ον να φτιάξουν τα drops
2oν να προσθέσουν πράγμα και όχι απλά μερικά bosses και περιοχές

πάντως μου δίνουν την εντύπωση οτι κρατήσανε κάποιες δυνατότητες (weapon enchanting πχ) ή κάποια άλλα πραγματα που πετσόκοψαν απο αυτό που υποτίθεται οτι θα είχαμε αγοράζοντας το d3 και θα μας τα σερβίρουν σαν expansion

μακάρι να κάνω λάθος

Δημοσ.

Respect και *χτύπημα γροθιάς στο στήθος*

Αν και εγώ το χρησιμοποίησα και έβγαλα κάτι λίγα, η αλήθεια είναι ότι η ύπαρξη του AH είναι κάπως προβληματική.

Ελπίζω να εισάγουν ένα σύστημα ανταλλαγής αντικειμένων τουλάχιστον σε φάση:

Έχω X item 200 str και το ανταλλάσσω με X item 200 int ή κάτι τέτοιο, το οποίο ούτως ή άλλως θα γίνεται μέσω forums, τουλάχιστον να γίνεται online με ασφάλεια. Δεν ξέρω βέβαια αν αυτό επιβαρύνει τους servers  της blizz.

Anyway, φαίνεται ότι αυτοί οι 2 έχουν καλύτερη αντίληψη για το παιχνίδι.

ps δε με χαλάει καθόλου που θα χαλάσουν τα imba // standard builds, κι ας έχω archon wizard.

Δημοσ.

μου κάνει εντύπωση πάντως που δεν έβαλαν 2 classes paladin + necro πχ να γίνει χαμός
ιδικά necro

Δημοσ.

κριμα... δεν ηθελα να βγει το ΑΗ. Αυτο ισως με κανει να ΜΗΝ αγορασω το expansion αφου δεν προκειται να βγουν τα χρηματα του! Δε νομιζω οτι θα δωσω 50 ευρω χωρις να μπορω να τα παρω πισω για να δω

λιγες αλλαγες απλα και 1 νεο χαρακτηρα... μαλλον κανανε ΜΑΛΑΚΙΑ και ο μισος κοσμος ΔΕ θα

παρει το expansion!!!

to gold θα κατρακλυσει αποτομα για 1 μηνα θα φτασει πατο και μετα θα παρει ανιουσα και καποιοι

θα βγαλουν πολυ χρημα!!! Μη βιαστειτε να το διωξετε... φαντασου να αλλαξουν γνωμη παρακατω και να μεινει το ΑΗ !!! Ισως το κανουν εσκεμενα και να πουν μετα το θελει ΟΛΟΣ ο κοσμος και να μεινει!!! Εγω δεν εχω

καμια εμπιστοσυνη... δεν εχω πολυ Μπιλιον και τετοια αλλα δεν πουλαω τιποτα...

Δημοσ.
φαντασου να αλλαξουν γνωμη παρακατω και να μεινει το ΑΗ !!! Ισως το κανουν εσκεμενα και να πουν μετα το θελει ΟΛΟΣ ο κοσμος και να μεινει!!! Εγω δεν εχω

καμια εμπιστοσυνη... δεν εχω πολυ Μπιλιον και τετοια αλλα δεν πουλαω τιποτα...

ουτε μια στο εκατομμύριο

Δημοσ.

μαλλον κανανε ΜΑΛΑΚΙΑ και ο μισος κοσμος ΔΕ θα

παρει το expansion!!!

Αλήθεια, το πιστεύεις αυτό? Ίσα - Ίσα που κέρδισε πολλά "like" σήμερα η blizzard.

Προσωπικά , αν και το Auction House στο D3 ήταν η ρίζα πολλών κακών για το παιχνίδι, παραμένω σκεπτικός όσον αφορά για το πια θα είναι η εναλακτική λύση. 

Παμε δέκα χρόνια πίσω σε εποχές D2jsp και Europe trading channel spam? Θέλω να ελπίζω πως όχι.

Ίδωμεν...

Δημοσ.

εγω δε μπορω ακομα να καταλαβω πως γινεται να βγαλει κατι off (το ΑΗ) δηλαδη - κατι που της δινει λεφτα συνεχως!!!

Εκτος και αν επεσε τοσο πολυ (οτι εβγαλε εβγαλε δηλαδη) και ειπαν ενταξει φτανει, ας φτιαξουμε λιγο το game και τελος...

Δημοσ.

Η απλά δεν το είχαν βάλει για τον λόγο που όλοι έκραζαν, είδαν πως γάμησε το game και τώρα ο Game Director ονομάτι Josh "Big Cojones" Mosqueira πήρε την απόφαση να το σουτάρει.

Δημοσ.

φιλε το χρημα μιλαει παντα...

Αληθεια τωρα που θα φυγει το ΑΗ και θα πεφτει βροχη απο καλα αντικειμενα ποιο το νοημα?! ολοι σε χρονο DT θα φτιαξουν

ενα δυνατο χαρακτηρα για ΜΡ10 και τελος... δε θα εχεις κινητρο να παιξεις. Εγω ηδη ΔΕΝ εχω κινητρο να παρω το expansion

και να το θυμαστε αυτο!!!

Δημοσ.

Μπορουσαν να βγαλουν το RMAH μονο, μπορει να θελεις ενα αντικειμενο μονο και μονο επειδη εχει ωραιο design, τωρα θα πρεπει να μπλεκεις με φορουμ trades/scams και τα σχετικα. Δε μου αρεσει καθολου αυτη η αλλαγη, στην ουσια θα περιμενουμε το Μαρτιο για να παιξουμε το console game..

Φανταζομαι τωρα δεν υπαρχει και λογος για always online ετσι?? 

Δημοσ.

αν το offline μπορούσε να διασφαλίσει ότι θα έχω τον ίδιο χαρακτήρα και στο online και ότι δεν υπάρχει περίπτωση να εμφανιστεί ο υπερτούμπανος με *χακαρισμένα* αντικείμενα, no problem αλλά επειδή αυτό δε νομίζω να είναι τόσο εύκολο, δεν το βλέπω να το κάνουν offline.

Από την άλλη βέβαια δεν περίμενα να βγάλουν το AH οπότε, ό,τι και να λέμε...

blizzcon... θα μας λυθούν οι απορίες :D

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...