dante14023 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Αν περάσουν οι αλλαγές που είδα στα skills του barbarian στο RoS kiss WW build goodbye. και "καταστρεφεται" και το life steal ή ειναι ιδεα μου?? shadow power, rend κτλ γινονται αχρηστα για leeching....
lalanis Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Πωωω πωωω, νερφάρουνε τους βάρβαρους...Αίσχος....
Stavrakas13 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 και "καταστρεφεται" και το life steal ή ειναι ιδεα μου?? shadow power, rend κτλ γινονται αχρηστα για leeching.... Γενικά όποιο με όποιο skill έιχε κόλλημα ο κόσμος φαίνεται να έχει φάει αλλαγή, αλλά εντάξει work in progress όλα αυτά...
dante14023 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Γενικά όποιο με όποιο skill έιχε κόλλημα ο κόσμος φαίνεται να έχει φάει αλλαγή, αλλά εντάξει work in progress όλα αυτά... παντως (εαν μεινουν ετσι) οι αλλαγες, μου φαινεται οτι περισσοτερο σαν στοχο εχουν να ξεκολλησουν το auction house μεσω "αναγκαστικης" αλλαγης σε αλλο built, παρα να Nerfαρουν η να boostαρουν καποιον char.... βεβαια πρεπει να δουμε και πως θα λειτουργησει το νεο loot system για να κανουμε καθαρη συγκριση και αν θα ειναι καλυτερα η χειροτερα απο πριν.... τεσπα.... αναμενουμε....
Stavrakas13 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Για να μπαίνουμε στο κλίμαα http://www.youtube.com/watch?list=PLBXxOvpK9Fsolj8_6q6p2jS170yvZXewg&v=1rGdOwRwX7E&feature=player_detailpage 1
ADHD Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Καλα ριχνουν και αλλα nerf στον Demon Hunter πανε καλα?? Ας το κανουν delete το class και ας βαλουν κανενα αλλο να τελειωνουμε...
greeneye Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 να τη χεσ* εγω τη μουσικη του repaer και τα soundtracks αφου δεν αξιωθηκαν να βαλουν μια μουσικη (τρομακτικη) εντος game και το αφησαν με κατι ομιλιες του κ*λου! Βγαζουμε τους χαρακτηρες για farming και ειναι σα να βγαζουμε το σκυλο μας βολτα στην παιδικη χαρα
Stavrakas13 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Σατανική Blizzard με τα Always Online DRM σου στο PC, γιατί να μην έχουμε offline mode όπως οι κονσόλες? Ε να γιατί... Όταν τα λέγαμε πως στο D2 αυτό γινόταν δεν άκουγε κανείς, είμασταν fanboys που επιδεικνύαμε ηλεκτρονικά πουλιά.... Hackaran item και το πέρασαν στο Online (Αντε γιατί αντε, έπρεπε να το βγάλω από μέσα μου ) 4
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 impossibru... ...oh wait
greeneye Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 πλακα κανετε ετσι? να χακαρουν και το gold και να πουλανε αερα! αστυνομος σαινης... εμπρος καλα μου ΒΑΝ
Kapws Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Άααααντε μπράβο ρε παλίκαρε !! btw 5 lege στο ίδιο group... είσαι τρελός;; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις