Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν περάσουν οι αλλαγές που είδα στα skills του barbarian στο RoS kiss WW build goodbye.

και "καταστρεφεται" και το life steal ή ειναι ιδεα μου?? shadow power, rend κτλ γινονται αχρηστα για leeching....

• Απαντ. 17,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

και "καταστρεφεται" και το life steal ή ειναι ιδεα μου?? shadow power, rend κτλ γινονται αχρηστα για leeching....

Γενικά όποιο με όποιο skill έιχε κόλλημα ο κόσμος φαίνεται να έχει φάει αλλαγή, αλλά εντάξει work in progress όλα αυτά...

Δημοσ.

Γενικά όποιο με όποιο skill έιχε κόλλημα ο κόσμος φαίνεται να έχει φάει αλλαγή, αλλά εντάξει work in progress όλα αυτά...

παντως (εαν μεινουν ετσι) οι αλλαγες, μου φαινεται οτι περισσοτερο σαν στοχο εχουν να ξεκολλησουν το auction house μεσω "αναγκαστικης" αλλαγης σε αλλο built, παρα να Nerfαρουν η να boostαρουν καποιον char.... βεβαια πρεπει να δουμε και πως θα λειτουργησει το νεο loot system για να κανουμε καθαρη συγκριση και αν θα ειναι καλυτερα η χειροτερα απο πριν.... τεσπα.... αναμενουμε....

Δημοσ.

Καλα ριχνουν και αλλα nerf στον Demon Hunter πανε καλα?? :P Ας το κανουν delete το class και ας βαλουν κανενα αλλο να τελειωνουμε... :P

Δημοσ.

να τη χεσ* εγω τη μουσικη του repaer και τα soundtracks αφου δεν αξιωθηκαν να βαλουν μια μουσικη (τρομακτικη) εντος game και το αφησαν με κατι ομιλιες του κ*λου!

Βγαζουμε τους χαρακτηρες για farming και ειναι σα να βγαζουμε το σκυλο μας βολτα στην παιδικη χαρα

Δημοσ.

Σατανική Blizzard με τα Always Online DRM σου στο PC, γιατί να μην έχουμε offline mode όπως οι κονσόλες? 

Ε να γιατί... Όταν τα λέγαμε πως στο D2 αυτό γινόταν δεν άκουγε κανείς, είμασταν fanboys που επιδεικνύαμε ηλεκτρονικά πουλιά....

Hackaran item και το πέρασαν στο Online

(Αντε γιατί αντε, έπρεπε να το βγάλω από μέσα μου :P )
Apn85D1.jpg

• Like 4
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...