Stavrakas13 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Παίκτης φυσικά(τώρα αν κάνει μπινιές η Blizzard και πουλάει κ αυτή δεν θα πάρω όρκο ) 1
BlackScorpionX Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Επίσημα τα δίνει παίκτης... τώρα ανεπίσημα............................ αν ήμουν blizzard θα έκανα μερικά δικά μου bot accounts να πουλάνε Από την άλλη μπορεί ειλικρινά να μην έχει ανάγκη να το κάνει αυτό. Μάλλον δε θα μάθουμε ποτέ αν κάνει τέτοιες μπινιές αν και φαίνεται εξαιρετικά έυκολο να γίνει και *λογικό*.
mpratisn Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 εχουμε κανενα νεο παιδια απ το exp περι pvp? αν θα βαλουν κατι και πως θα ειναι περιπου;
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν έχει pvp φίλε, ούτε στο expansion σύμφωνα με τους τύπους απο interviews @ gamecon. το γράφει και κάπου σε αυτό το σεντόνι. http://www.diablofans.com/news/1984-the-massive-expansion-recap-everything-we-know-so-far/
greeneye Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 το αφησε τοτε εντεχνα να αιορειται και εγω πλεον τωρα πιστευω οτι δε θα το κανει ποτε. και καλυτερα... δε θα ειχε νοημα μαλλον εκτοσ απο λιγο fun. Παικτες πουλανε τα gold... και εγω πιστευω οτι δεν εχει αναγκη να το κανει η εταιρεια. και μαλλον δεν το κανει... Αν το κανει παντως τα λεφτα που θα βγαλει ειναι απειρως περισσοτερα!!! Φαντασου, πουλας αερα για λεφτα πραγματικα! ειναι πειρασμος... Αν το κανει παντως το κανει σε μικρο βαθμο...
mphxths Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 καλα και να το εκανε, θαμασταν οι τελευταιοι που θα το μαθαιναμε
Kapws Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 στο παρα ενα... Έχεις λιώσει το κορμί σου... Άντε με το καλό να ξεμπερδεύεις!!!!
greeneye Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 πραγματικα με κουρασε στο τελος σχετικα αλλα ενταξει τωρα φαγαμε το γαιδαρο εμεινε η ουρα... Να τελιωνω να ανεβασω μαγο στο level60...
nikosggg3 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 να ρωτησω κατι. οταν ο wizard χρησιμοποιει το skil archon. κανει και critical?. γιατι δεν βλεπω κιτρινα νουμερα.
Fulgore1 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Ετσι ας καθησουμε εμεις που το χρυσοπληρωσαμε το παιχνιδι να παιζουμε με τις μερες για να δουμε κανα Legendary και να τρωμε στην μαπα τα bots/farmers/AH και οι αλλοι στις κονσολες να απολαμβανουν το παιχνιδι και τα drop rates. http://uk.ign.com/wikis/diablo-3/Legendary_Gear το σχετικο αρθρο.
BlackScorpionX Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 να ρωτησω κατι. οταν ο wizard χρησιμοποιει το skil archon. κανει και critical?. γιατι δεν βλεπω κιτρινα νουμερα. Ναι, κάνει critical.
Προτεινόμενες αναρτήσεις