Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

οπως και να εχει μαλακια θα ειναι αφου καποια στιγμη αμα εχεις και καλο χαρακτηρα θα γινεις ατρωτος σχετικα η εντελως!!!

Εκτος αν οπως ειπες και εσυ θες 100 ωρες για να παρεις ενα παραγκον level.

εγω πανως πιστευω οτι καθε παραγκον θα θελει περιπου 100-120 Μυρια γυρω στο 1/3 δηλαδη απο το μεγιστο παραγκον100

Η κλίμακα είναι λογαριθμική. Αυτό σημαίνει ότι θα είναι πρακτικά αδύνατο να ανέβεις από ένα σημείο και πάνω.

Δημοσ.

εάν έχεις bots να τρέχουν και έχεις κανα 100b ναι 

δε μαζευονται 100Β με καμια Παναγια. Βασικα απο κατω ποσο gold να μαζεψεις?! Μονο με αγορες πωλησεις μπορεις να κανεις gold. και τωρα οχι και τοσο πολυ αφου πολλοι εχουν ηδη αρκετα καλα αντικειμενα. Αμα κανεις flipping κατι γινεται αλλα οχι να μαζεψεις

τοσα πολλα.

Δημοσ.

μην κοροιδευομαστε...για να φτασεις τετοια ποσα... πρεπει να σου χει ανοιξει λιγο...και απο θεμα drops και απο θεμα πωλησεων...

Δημοσ.

Για να βγάλεις 100 δις μέσα από το παιχνίδι, πρέπει να δουλεύει το Diablo 8ωρο κάθε μέρα, με ασφαλιστικές εισφορές, συνταξιοδοτικό κτλ...

Και να είσαι και τυχερός εννοείται....

Δημοσ.

εγω πιστευω θα τα βγαλω... το DIABLO το εχω ηδη αποσβεσει...

Η αποσβεση ενος game δεν εχει να κανει με τα χρηματα που διεθεσες για να το αποκτησεις, αλλά με την ικανοποίηση και τη ψυχαγωγία που σου προσφέρει. Οπότε μάλλον μέσα μπήκες αν σκεφτείς οτι θα έχεις playtime καποιες μέρες 'βγάζοντας' μόνο 50 ευρω..

• Like 2
Δημοσ.

Α ρε xorxh, η ψυχή της παρέας είσαι! Πάντα ευδιάθετος βλέποντας τη θετική πλευρά των πραγμάτων, πάντα με τον καλό το λόγο! :P

Αν υπάρχει ένας άνθρωπος που πραγματικά έχει κάνει απόσβεση το παιχνίδι λόγω ευχαρίστησης, αυτός είναι ο greeneye.

Μη μασάς ρε greeneye, μια χαρά απόσβεση θα κάνουμε! Θα κάνουμε και τα run μας, την πλάκα μας, θα πουλήσουμε και τίποτα στο AH, όλα καλά! Εγώ μαζί σου! 

Δημοσ.

Βεβαια το θεμα ειναι οτι με την κυκλοφορια του diablo 3 στις τωρινες και νεες κονσολες που δεν εχουν AH και μιας και το expansion θα βγει και εκει δεν ξερω τι κοσμο τελικα θα μαζεψει η εκδοση του Pc,σε σχεση με τις κονσολες.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...