kdami4 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Κανείς δε φαντάζεται ότι από 60 σε 70 θα είναι εύκολα! Όσοι έχουν παίξει LINEAGE ξέρουν από κάψιμο!! Αλλά πιστέυετε ότι το 100αρακι που έχετε για paragon, θα σας περιμένει να πάτε 70? Χλωμό το κόβω! Για έναρξη από το μηδέν μας βλέπω!!!
BlackScorpionX Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Ορίστε για να μας λύνονται οι απορίες. Άρα λοιπόν όχι 0 αλλά ανάλογα με το experience που έχει ο καθένας σε paragon. Paragon 2.0 The Paragon system has had a huge overhaul. It is no longer per-character, but account wide Instead of the current bonuses your account gains 1 Paragon Point per level to spend on different stats No longer has a cap Stats are separated into Core (Str, Dex, Int, Vit), Attack (Crit Chance, Crit Damage, Attack Speed, Cooldown Reduction), Defense (Health %, Resist All, Armor, Dodge %, Block Chance %) and Utility (Run Speed, Magic Find, Gold Pickup Radius) Paragon Points can be respecced Each Paragon Point adds one point to all your characters. Not just one Retroactively Paragon Points will be determined by your overall experience gained so far, not the sum of your Paragon level number for your characters Paragon levels are separate for Normal and Hardcore modes Dying in Hardcore does not take away from your earned Paragon Points Πηγή: http://www.diablofans.com
mphxths Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 δηλ θα λιωνεις να παρεις το paragon lvl για να σου δωσει μονο 1 ποντο? που θα τον χρησιμοποιεις σε 200 διαφορετικα στατς... θα μου πεις επρεπε να σενιαρουν το stat allocation με το no paragon lvl cap αλλα κατανταει δουλεία ...οχι παιχνιδι....ελπιζω να μειωσουν το xp που απαιτειται για τα παραγκον..γιατι το να λιωνεις ....και να παιρνεις 1 ποντο μονο ειναι κοροιδια
greeneye Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 δηλαδη αμα παιρνεις ποντους συνεχως καποια στιγμη θα γινεις ατρωτος σε ΜΡ10?
mphxths Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 θα παιρνεις ΕΝΑΝ ποντο με καθε παραγκον ...και δες την 4η τελιτσα ποσα διαφορετικα stats θα υπαρχουν για να ξοδεψεις αυτον τον ΕΝΑΝ ποντο... οταν φτασεις 400 παραγκον κατι θα φτουρας/φτουραμε σε μπ10
BlackScorpionX Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 mphxths δεν είμαι σίγουρος ότι αυτός ο πόντος δε θα αντιστοιχεί στις 4 υποενότητες (core / attack / defense / utility ) ώστε για κάθε πόντο που θα δίνεις στο core θα παίρνεις κάποιους πόντους str / dex / intel /vit ή όταν θα δίνεις πόντο στο defense θα ανεβαίνουν τα αντίστοιχα. Δηλαδή αυτό θα μου φαινόταν πιο λογικό από το κάθε paragon πόντος να πηγαίνει σε καθένα από τα επιμέρους. Υπομονή, θα τα μάθουμε όλα σύντομα
mphxths Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 εγω οπως το διαβαζω καταλαβαινω αυτο που εγραψα προηγουμενως ενας ποντο για καθε παραγκον..και τον ξοδευεις στα stats...της 4ης τελιτσας...δεν θα δινεις τους ποντους στο core ή στο attack για παραδειγμα..αυτα θαναι απλα ονομασιες απο τις κατηγοριες που θα τα χουν χωρισει.. ο ποντος θα πηγαινει σε ενα απο τα stats που ειναι στις παρενθεσεις....ενας ποντος...ενα στατ....κοροιδια μου ακουγεται αν τα xp για να παρεις παραγκον θα παραμεινουν τα ιδια αν οχι..το συζηταμε
greeneye Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 οπως και να εχει μαλακια θα ειναι αφου καποια στιγμη αμα εχεις και καλο χαρακτηρα θα γινεις ατρωτος σχετικα η εντελως!!! Εκτος αν οπως ειπες και εσυ θες 100 ωρες για να παρεις ενα παραγκον level. εγω πανως πιστευω οτι καθε παραγκον θα θελει περιπου 100-120 Μυρια γυρω στο 1/3 δηλαδη απο το μεγιστο παραγκον100
mphxths Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 ε καλα μπορει να λενε οτι δεν θα χει ορια το παραγκον αλλα απο ενα σημειο και επειτα θα θες μηνες για να παρεις εστω και ενα αλλιως θα βλεπουμε παραγκον 2000 , 5000 και θα σπερνουν....οποτε θα υπαρχει ανισορροπια σκεψου να ξερεις οτι βγαζεις ανετα μπ10...οποτε να ριχνεις ολους τους ποντους που θα παιρνεις απο τα παραγκον στο magic find.. θα χεις κανα 1000% και θα περπατας και θα φυτρωνουν legendaries
greeneye Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 θα περπατας και θα εισαι με τετοιο MF και τοσο legendary που θα νιωθεις τη μποχα του βοθρου να σε διαπερνα απο την αξια των legendary αφου ποιο σκ*ατα δε γινεται
Stavrakas13 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Ο Greeneye κάνει μία διαφορετική εικασία για το Loot 2.0 και το Paragon 2.0 ανα 10 λεπτά. Κάτσε ρε παλικάρι μου να δούμε στην Blizzcon καμια επεξήγηση, μην φαγώνεσαι τόσο
lalanis Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Κανείς δε φαντάζεται ότι από 60 σε 70 θα είναι εύκολα! Όσοι έχουν παίξει LINEAGE ξέρουν από κάψιμο!! Αλλά πιστέυετε ότι το 100αρακι που έχετε για paragon, θα σας περιμένει να πάτε 70? Χλωμό το κόβω! Για έναρξη από το μηδέν μας βλέπω!!! Κάνε κανά μπάνιο ρε και άσε τα paragon.... Α, ανεβάζω wiz θέλω power leveling.....
SomnusRX Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Ο Cain απο ποιον θα φαει scroll of resurrection? απο Malthael ?
mphxths Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 δεν μας ενδιαφερει ιδιαιτερα..εχουμε το βιβλιο του που κανει identify....ας μεινει πεθαμενος
Προτεινόμενες αναρτήσεις