Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και στα ιδια να ηταν δεν νομιζω να υπηρχε θεμα αν σκεφτεις οτι αρκετοι αγορασανε το torchlight 2 στο steam sumer sales για 5 ευρο αλλα και 20 που ηταν η αρχικη τιμη ειναι καλυτερα απο 45-60 που αγορασανε το diablo 3 και μετα απογοητευτικανε.Ειδικα τωρα που ερχεται και στις κονσολες με offline δυνατοτητα και χωρις ah.

• Απαντ. 17,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν μιλάω για την βαθμολογία, αλλά για το πόσος κόσμος ασχολείτε με το κάθε game. 

Ακόμα και στις ψήφους ο αριθμός είναι 8πλάσιος.

Όσο κακό και να είναι το Diablo 3 για πολλούς(και για εμένα πλέον),και δικαιολογημένα μιας και δεν υπάρχει end-game,το Torchlight 2 το βαρέθηκα απίστευτα γρήγορα + το γεγονός πως δεν υπάρχουν closed server για το game. 

Δημοσ.

Προσωπικά εμενα παντως μου αρέσει ποιο πολύ το torchlight 2 ως πως διαχειρίζεται το ολο gameplay του παιχνιδιού + οτι σου δίνει σχετικά συνέχεια και ικανοποιητικά loot να τα κανεις upgrade να τα αλλάξεις να κανεις συνδιασμούς κτλπ ωστε το παιχνίδι να εχει μια ένοια να προχωράει να βρίσκεις ενδιαφέρον και στην τελική να ειναι διασκεδαστικό για αυτο και ειναι και παιχνίδι.

Δημοσ.

Καλά συζητάτε ακόμη για το αν ήταν ο πιο fail τιτλος της Blizzard, το diablo 3? Υπάρχει άτομο που πιστευει στην ανωτερώτητα του diablo 3 έναντι του LOD? Παμε παρακάτω..

Δημοσ.

εγω νομιζω οτι κανετε ολοι ενα φοβερο λαθος οταν αναφερεστε στην 50αρα για το diablo3

Ολοι απο εμας η εστω το 90% απο εμας εβγαλε τουλαχιστον 50 ευρω απο το ΑΗ οποτε το παιχνιδι δε μας κοστισε

τιποτα. Παιζουμε τσαμπα αυτη ειναι η πραγματικοτητα. Ισως μαλιστα αρκετοι εβγαλαν και καλο κερδος.

Εγω αν διαβαζα tutorials και οτι ξερω τωρα το ηξερα εξαρχης μπορει να ειχα βγαλει τουλαχιστον 5000 ευρω...

Δημοσ.

εγω νομιζω οτι κανετε ολοι ενα φοβερο λαθος οταν αναφερεστε στην 50αρα για το diablo3

Ολοι απο εμας η εστω το 90% απο εμας εβγαλε τουλαχιστον 50 ευρω απο το ΑΗ οποτε το παιχνιδι δε μας κοστισε

τιποτα. Παιζουμε τσαμπα αυτη ειναι η πραγματικοτητα. Ισως μαλιστα αρκετοι εβγαλαν και καλο κερδος.

Εγω αν διαβαζα tutorials και οτι ξερω τωρα το ηξερα εξαρχης μπορει να ειχα βγαλει τουλαχιστον 5000 ευρω...

το παραχεσες :)

• Like 1
Δημοσ.

Να ρωτήσω κάτι εγώ? Μετά την αύξηση στο level cap και τις αλλαγές που ανακοινώθηκαν στο paragon level συνεπάγεται ότι πάμε για reroll στο ήδη υπάρχον paragon level? Μετά τις αλλαγές ξεκινάμε όλοι με 60 level - 0 paragon? Σωστά?

Δημοσ.

δε νομιζω. Ξεκιναμε ολοι level60 (αν εχεις τερματισει ενα χαρακτηρα στο 60(0) η και στο 60(100) δεν ξερω) και παραγκον οσο εχεις και περα και θα ανεβαινει απλα δε θα τερματιζει. (και δε θα αφορα νουμερα δηλ 100, 101 κτλ). Οτι καναμε εως τωρα φυσικα δε θα παει χαμενο. Γενικα ειναι νωρις να πουμε οτιδηποτε γιατι μπορει να λεμε και λαλακιες. Ουτε αυτοι δεν ξερουν 100% πως θα ειναι μαλλον! Αν καποιος καταλαβε ακριβως πως θα γινει

ας γραψει...

Δημοσ.

εγω καταλαβα οτι τα παραγκον θα ναι κοινα για ολους τους χαρακτηρες (που εχουν 60αρισει προφανως)..δεν θα αφορανε μονο τον χαρακτηρα που ανεβηκε paragon level..θα παιζεις π.χ. με τον μονκ θα παιρνει το paragon level και θα ανεβαινει κατα ενα σε ολους τους χαρακτηρες που χεις

κατι τετοιο εχω καταλαβει με την εννοια του "account wide"

Δημοσ.

Δηλαδή θα είσαι 60 lvl paragon 100 και θα πας 61 lvl paragon 100? Περίεργο μου φαίνεται, αφου το paragon ξεκίναγε όταν έπιανες το level cap. Το paragon θα είναι τελείως διαφορετιικό από ότι ξέρουμε μέχρι τώρα. Μου φαίνεται πιο λογικό να μηδενίσει και να αρχίσουμε από την αρχή. Αλλιώς πρέπει να πας από 60 σε 70 και μετά σου πεί έχεις και 100 πάραγκον κάβα!

Δημοσ.

Πιστευω πρωτα θα πας level70 απο level60 ανεξαρτητως paragkon και μετα θα αυξανεις το paragkon. οχι με νουμερα

αλλα με το συστημα που λενε αυτοι. Αυτο που θελω να τονισω ειναι το εξης. Περνατε πολυ ευκολα το 60 -> 70

Να ειστε σιγουροι οτι θα ξεπατωσουμε το ποντικι για να φτασουμε το 70. :rolleyes:

Δημοσ.

Πιστευω πρωτα θα πας level70 απο level60 ανεξαρτητως paragkon και μετα θα αυξανεις το paragkon. οχι με νουμερα

αλλα με το συστημα που λενε αυτοι. Αυτο που θελω να τονισω ειναι το εξης. Περνατε πολυ ευκολα το 60 -> 70

Να ειστε σιγουροι οτι θα ξεπατωσουμε το ποντικι για να φτασουμε το 70. :rolleyes:

Θα είχε πλάκα να είναι το 60->70 όσο το paragon 90-100 αλλά δεν το βλέπω. Πιστεύω ότι το 60->70 θα είναι δουλειά 2-3 μέρες για το μέσο παίκτη που θα ασχοληθεί λιγάκι. Για να το πω σε ώρες... άντε να είναι κάνα 10ωρο. Φυσικά ό,τι λέμε είναι απλά υποθέσεις.

Πιστεύω ότι το paragon θα είναι ανεξάρτητο από το lvl του εκάστοτε χαρακτήρα (κάπου δεν είπαν ότι και lvl 1 χαρακτήρα να κάνεις, θα έχει τα paragon αφού θα είναι account wide?) Θα μπορούσε δηλαδή το paragon lvl να ανεβαίνει παράλληλα με το 60->70 ή ακόμα και με το 1->70

Το θέμα είναι να δούμε ΤΙ ακριβώς θα μπορείς να αλλάξεις με κάθε paragon lvl και μέχρι σε ποιο σημείο, αφού θα δίνουν points που θα τοποθετούνται όπως θέλει ο καθένας. Δηλαδή θα μπορώ να αυξάνω speed όσο ανεβαίνω paragon; Ή intelligence ή resistances ή για καθένα από αυτά θα υπάρχει ένα ανώτατο όριο και μετά μόνο main stat?

Το άπειρο paragon πάντως μου φαίνεται από τη μία υπερβολικό έως και τρομακτικό αλλά από την άλλη μια τέτοια πρωτοποριακή (;) κίνηση θα έχει ενδιαφέρον ως προς την υλοποίησή της in game.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...