Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαρηκα ελαφρως με το xpansion, αλλα μεχρι τοτε, 1-2 ρανακια την βδομαδα. Δεν εχει να κανω τιποτα το παιχνιδι. Κανενα νοημα.

Gold? Γιατι? Αφου θα εχει καλα drops, λενε. Το dps των οπλων που δειξανε , ειναι διαστημικο, γιατι να παρω αλλο τωρα?

Να ανεβασω κι αλλο char? Με τιποτα. Πολλοι ειναι στη θεση μου εδω και καιρο.

Διακοπες απ το Δ3. Longterm.

Οταν βγει με το καλο, 10 lvls και μετα endless dungeons marathonς/

Δημοσ.

να ρωτησω κατι. οταν κανω identify ενα item παιζει ρολο το magic find που εχω εκεινη την στιγμη? ετσι ωστε να βγει καλο η χαζο item.?

Δημοσ.

ειναι σιγουρο αυτο? γιατι ενας φιλος μου λεει αλλα. οτι παιζει το mf. 

και κατι ακομα. οταν πεφτει πχ ενα legendary item εκεινη την στιγμη που πεφτει ξερει το συστημα τι θα εχει μεσα η οταν το κανουμε identify?

Δημοσ.

ξερει ηδη το συστημα εχει παρει το roll του!

Αμα ισχυε το παραπανω που λες τοτε ολοι θα περιμενανε να εχουν 1000% mf που λεει ο λογος και μεσα σε γρουπ με 4

ατομα και εκει να κανουν identify! δεν υπαρχει καμια περιπτωση λοιπον!

Με το πεσιμο εχει ηδη το ρολλ kai esy απλα ξετυλιγεις την κορδελα απο την kinder εκπληξη.

Το mf παιζει ρολο στο τι ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ θα ριξει δηλαδη μπλε κιτρινο η καφε πρασινο.

Υπαρχει και αλλη λυση για να γινει ξανα ενδιαφερον το game. Reset σε ΟΛΑ και ολοι απο το μηδεν! :P

Δημοσ.

Ωραίο τρέιλερ αλλά δεν προκειται να δώσω αλλα λεφτά για το diablo, θα αρκεστώ σε yt videos για να μαθω την εξελιξη του παιχνιδιου.

Δημοσ.

Ρε παιδιά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το έκραξε έτσι ο κόσμος.Το παιχνίδι είναι πολύ καλό απλά είναι hardcore ακόμα και στο softcore δηλ απαιτεί ώρες πολλές ακόμα και μελέτη του AH.Από εκεί και πέρα το μόνο κακό είναι το pvp για μένα που είχαν υποσχεθεί και ακόμα δεν έχουν ανακοινώσει τίποτα.Το expansion φαίνεται να διορθώνει τις περισσότερες ατέλειες του παιχνιδιού.

Δημοσ.

Για μενα το κυριοτερο λαθος του παιχνιδιου ειναι η ατμοσφαιρα. Μηδεν μουσικη εντος και φυσικα μηδεν τρομος. Νομιζεις

οτι βγαζεις βολτα το σκυλο σου εχμμμ το χαρακτηρα σου ηθελα να πω στα λειβαδια να βοσκησει!!! Λιγο τρομο ρε παιδι μου

λιγο σκοταδι!  Λιγη καλη μουσικη να σε κρατησει! κατι! Γενικα πλεον δεν ειναι κακο αλλα λειπουν πραγματα βασικα.

Το παιχνιδι σχεδιαστηκε για να δουλεψει εις μακραν διαρκεια το ΑΗ και να βγει χρημα. - Εξου και η μπερδεψουρα η αρχικη

που αγοραζαμε αλλα των αλλων!!!

Δημοσ.

Ρε παιδιά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το έκραξε έτσι ο κόσμος.Το παιχνίδι είναι πολύ καλό απλά είναι hardcore ακόμα και στο softcore δηλ απαιτεί ώρες πολλές ακόμα και μελέτη του AH.Από εκεί και πέρα το μόνο κακό είναι το pvp για μένα που είχαν υποσχεθεί και ακόμα δεν έχουν ανακοινώσει τίποτα.Το expansion φαίνεται να διορθώνει τις περισσότερες ατέλειες του παιχνιδιού.

Για δυο λογους το κραζανε σε σχεση με τα παλια,για το auction house και για το always online.

Και γιαυτο και οι πιο πολλοι τιμησαν το torchlight 2.Εγω επισης θα κραξω και την κυριολεκτικα απαραδεκτη τιμη του παιχνιδιου.1χρονο μετα και η τιμη ακομα η ιδια με τοτε που πρωτοβγηκε.Απλα ελεος.

Δημοσ.

Για δυο λογους το κραζανε σε σχεση με τα παλια,για το auction house και για το always online.

Και γιαυτο και οι πιο πολλοι τιμησαν το torchlight 2.Εγω επισης θα κραξω και την κυριολεκτικα απαραδεκτη τιμη του παιχνιδιου.1χρονο μετα και η τιμη ακομα η ιδια με τοτε που πρωτοβγηκε.Απλα ελεος.

http://en.wikipedia.org/wiki/Diablo_III

... Diablo III set a new record for fastest-selling PC game by selling over 3.5 million copies in the first 24 hours of its release,[6] and was the best selling PC game of 2012, selling more than 12 million copies during the year.[7]...

... As of May 2013 Diablo III had been played by 14.5 million unique players, according to Blizzard's released statistics...

Με 12 μύρια πωλήσεις τουλάχιστον ΜΟΝΟ σε pc (+ τις κονσόλες που έρχονται)  (το 14.5 million unique players να υποθέσω ότι είναι ξεχωριστά accounts ακόμα και τα trials ? ) σιγά μη ρίξουν την τιμή. Άσε που δε ρίχνουν τις τιμές έτσι απλά γιατί απαξιώνεται το προϊόν. Η τιμή θα πέσει, λογικά πριν το expansion και όταν υπάρχει λόγος (προσφορά σε περίοδο εορτών κλπ).

Άλλωστε αν ρίξουν την τιμή στα pc, με ποια λογική θα το πουλήσουν ακριβότερα στις κονσόλες;

Θα έρθει ο κονσολάς και θα σου πει, γιατί ρε φίλε σε μένα 40-50 (όσο τελοσπάντων) και στο pc 10-20?

Δε λέω ότι αυτό είναι σωστό, απλά λέω πώς έχει η κατάσταση. 

Δημοσ.

http://www.metacritic.com/game/pc/diablo-iii

vs

http://www.metacritic.com/game/pc/torchlight-ii

και μιλαω σε User score μιας και τα πιο πολλα reviews απο site σταματανε το game αφου φανε και το τελευταιο boss.

Οπως και να εχει αναμενουμε και την εκδοση για τις κονσολες να δουμε και εκει τι θα κανει.Και εγω αρκετα σκεφτομαι για το ποσο κλασικα θα κοστιζει το expansion και αν θα αξιζει οντως τα λεφτα μετα το κανονικο diablo 3

Σωστο αυτο που λες παραπανω για την τιμη του pc και της κονσολας αλλα ο κονσολας θα μπορει να παιξει και offline και σε splitscreen.Επισης μην ξεχνας οτι περιμενουμε και https://www.skroutz.gr/s/3155950/Diablo-III-PS4.html?from=catspan

η οποια θα ειναι ιδια με αυτη στις κονσολες αλλα και παλι θα την ακριβοπληρωσουμε.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...