greeneye Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 ναι ενοιτε θα τα βρεις στην πορεια ολα και θα σου αρεσει! τερματισε τον να εισαι ετοιμος. αξιζει
BlackScorpionX Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Εχω να παίξω diablo άπειρο καιρό . έχω έναν barbarian γύρω στα 40lvl . Αξίζει να ξανα ασχοληθώ ? Εννοώ το παιχνίδι έχει αλλάξει αρκετά? Κάτι θυμάμαι διάβαζα για nerfs στο as,ls και τέτοια. Και αν συνεχίσω αυτόν και δεν κάνω new char, θα την παλέψω με τις αλλαγές-nerfs, που έχουν γίνει? Γιατί δεν έχω ιδέα για τα changelogs . Θα κάνω την πρόταση έκπληξη! Είσαι έτοιμος;! Προτείνω να παίξεις λιγάκι και να δεις αν σου αρέσει έτσι όπως είναι ή οχι! Τι λες;! Που ξέρεις, μπορεί να ανακαλύψεις και κάτι διαφορετικό από αυτά που θα διαβάσεις εδώ μέσα... Τζάμπα είναι... ομορφαίνει, δεν παχαίνει Πέρα από την πλάκα, ακόμα και αν διάβαζες "είναι πολύ καλό παίξε" ή "είναι χάλια μην παίζεις" ή ένα κατεβατό - ανάλυση για την πορεία του παιχνιδιού και κάθε changelog θα σου ήταν αρκετό; Γιατί, προσωπικά, αν ήμουν στη θέση σου, ό,τι και να διάβαζα, πάλι θα έπαιζα για να σχηματίσω άποψη από προσωπική εμπειρία. Εγώ πάντως λέω να παίξεις και μετά να μας γράψεις τις εντυπώσεις σου!
Zarathustra88 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Επιτέλους τώρα θα βγεί το κανονικό παιχνίδι τόσο καιρό παίζαμε την beta. 1
Fulgore1 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Εχω να παίξω diablo άπειρο καιρό . έχω έναν barbarian γύρω στα 40lvl . Αξίζει να ξανα ασχοληθώ ? Εννοώ το παιχνίδι έχει αλλάξει αρκετά? Κάτι θυμάμαι διάβαζα για nerfs στο as,ls και τέτοια. Και αν συνεχίσω αυτόν και δεν κάνω new char, θα την παλέψω με τις αλλαγές-nerfs, που έχουν γίνει? Γιατί δεν έχω ιδέα για τα changelogs . Και εγω θα συμφωνησω να παιξεις το game και αν δεν σου αρεσει γενικα και δεν θες ουτε να το βλεπεις μπροστα σου τοτε μπορεις να το πουλησεις το game .Οπως και να εχει χαμενος δεν θα βγεις
greeneye Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 θα το παιξει το παιδι δεν ειναι κακο! Ουτε κακο ειναι μεχρι να καταλαβει τι εγινε να τσιμπαει και καμια σαβουρα απο το ΑΗ
Xero1991 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Με πείσατε βρε! Εξεταστική vs Diablo σημειώσατε 2πλο .
Xorxhs! Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Με πείσατε βρε! Εξεταστική vs Diablo σημειώσατε 2πλο . Ε οχι να χασεις την εξεταστική ΓΙΑΥΤΟ το εκτρωμα του Diablo!! Πηγαινε περασε κανα μαθημα και περίμενε το expansion για το ΑΝ θα πρεπει να ασχοληθείς μαζί του... Καλή η πλάκα αλλά κάποια πράγματα είναι αδιαπραγμάτευτα. 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Super Moderators Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 και το τελειότερο να ήταν πάλι δεν άξιζε να χάσει εξεταστική... 2
BlackScorpionX Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 ααααπ! Δεν ήξερα ότι έπαιζε εξεταστική στη μέση. Διάβασε παιδί μου να γενείς άνθρωπος. Εγώ πάντως μια χαρά συνδύαζα εξεταστική και gaming και όλα. Απλά τα υπόλοιπα έμπαιναν σε δεύτερη μοίρα αλλά όχι ότι δεν έπαιρνα και ανάσα!
Xero1991 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Καλά μια πλάκα έκανα. προφανώς θα διαβάσω γιατί δείνω και 5 μαθήματα
lalanis Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Δηλαδή αν την έχω πάρει χαμπάρι τη δουλειά, το free patch με loot 2.0 κτλ, θα το βγάλουν πριν το expansion; Ας πάμε στο καλύτερο σενάριο, να βγει το exp Q2/2014, οπότε μέχρι τότε (9+ μήνες) έτσι θα το αφήσουν το game;;; Έχει να πέσει περονόσπορος και μελίγκρα.........
Fulgore1 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Και η τιμη ιδια οπως πριν 1 χρονο που βγηκε το παιχνιδι https://www.skroutz.gr/s/317701/Diablo-III-PC.html?keyphrase=diablo+3
Προτεινόμενες αναρτήσεις