Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

προσπαθω να μπω στο παιχνιδι αλλα μου βγαζει error retrieving licenses on this account. error 1. ξερει κανεις τι ειναι αυτο?. σε εσας το βγαζει?

Δημοσ.

πολυ μαλακισμενο εχει γινει το ΑΗ. Στις 4 συναλλαγες αγορας οι 3 θα περιμενω καποιες ωρες να φανει το αντικειμενο!

Παντα ερχεται δε χρειαζεται να στειλο ticket αλλα αμα περιμενεις και 5-10 ωρες ειναι σπαστικο. Τι kolobug ειναι αυτο

και δε μπορουν να το φτιαξουν.

Δημοσ.

παπαριες...θα ερθει η Blizzcon και θα ασχοληθουμε με το diablo 3 σε κονσολες αντι να δουμε τιποτα της προκοπης μετα απο 1 1/2 χρονο....

Δημοσ.

ειναι ιδεα μου ή επεσες σε vitality ? ειναι ιδεα μου ή λειπει ενα socket στο echoing fury? :)

Δεν ειναι ιδεα σου επεσα αναγκαστικα. Ομως ειναι υπολογισμενο αφου με το +19% ζωης του κρανους οταν φτασω 100 θα ερθω εκει που πρεπει.

Μην ξεχνας οτι εχω αρκετη αντοχη και δεν εχω παρα ασημαντα deaths... πεφτω πολυ δυσκολα σε ΜΡ10 και μονο με τρελα pack.

Οσο για το 1-H για το socket ναι μεν εχεις δικιο, το γνωριζω, απλα δε μου φτανανε τα μαιδια...! θες πολυ χρημα!

Αυτο το πηρα με 50 Μ !!! και αλλα 80 Μ το ring που μου εδωσε +24 Κ damage !

Στην επομενη αγορα αμα πουλησω κατι χοντρο ενοιτε θα παρω και με socket !

* τωρα με βγαζει για ΜΡ8 - και οντως εκει παω σφαιρα σχετικα. Αλλα προτιμω ΜΡ10 για το bonus item

Δημοσ.

Θα δούμε Expansion ρε

το κοβω ΑΠΙΘΑΝΟ να ανακοινωσει expansion . Αφου εχουν πεσει με τα μουτρα στο port για κονσολες . Ποιος θα ασχοληθει με το expansion ? αν ειναι να μου βγαλει expansion σε ΒΕΤΑ ξανα ας μεινει οπως εχει.... 

Δημοσ.

Δεν είναι απίθανο, λίγες μέρες έχει που κατοχύρωσαν trademark το Reaper of Souls, ετοιμάζουν το Book of Tyrael και επίσης έχει γραφτεί πως στο Gamescom παίζει να δούμε new Cinematic από την Blizzard

Δημοσ.

Ti να τα κανω εγω τα σινεματικ... παιχνιδι θελω!

βασικα δε βιαζομαι για το expansion εχω πολλα να κανω ακομη μεχρι να παω 5 χαρακτηρες στο 60 και να παιξω και hardcore!

Δημοσ.

Από Gamescom η εικόνα(τα όπλα του Malthael στην μέση και τον υπόλοιπων αγγέλων)

BSCZtOXCAAAnSRH.jpg:large

http://www.usk.de/titelsuche/aktuell-geprueft/

Προσέξτε πως μέσα στο link λέει D3&D3C&D3XP 

Οπότε Diablo 3/Diablo 3 console/ Diablo 3 Expansion 

Άντε μπας και δούμε καμια ανακοίνωση κάνα trailer το Σ/Κ

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...