Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ρε παιδια αμα παιζεις ενα ακτ και ξεκινησεις απο το επιπεδο 1 και ξαναβγαζεις quests κτλ παιρνεις το ΧΡ που επαιρνες την πρωτη φορα που το παιζαμε η οτι πηραμε πηραμε και περνουμε μονο απο Kills? Το λεω αυτο γιατι αν δεν παιρνεις τοτε συμφερει να ξεκινας level 10 η στο τελευταιο καθε ακτ και απο τηλε-μεταφορα να πηγαινουμε στα βασικα σημεια μονο που εχει πολλα τερατα κτλ. Μη χανουμε ωρα τσαμπα να περπαταμε στα "κενα" διαστηματα με ομιλιες κτλ.

• Απαντ. 17,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

παιρνεις λογικα χπ και απο την ολοκληρωση των αποστολων...αλλα ειναι ψιχουλα μπροστα σε αυτα που χρειαζεσαι πλεον στα μεγαλα paragon levels..

Αρα προτιμοτερο ειναι να πας σε ενα μπουγιο να τα καθαρισεις , να βγεις , να ξανακανεις παιχνιδι και να ξαναπας στο μπουγιο..

ειναι μεγαλυτερο δηλ το xp/minute ....

Δημοσ.

Ας ελπισουμε να φερει τιποτα καινουργιο που να κεντρισει το ενδιαφερον γιατι τελευταια δεν μου κανει ορεξη ουτε το διπλο κλικ στο εικονιδιο να κανω....

Δημοσ.

ε μια 500αρα το λιγοτερο ...και ισως να λεω και λιγο

απο 460-480 και ανω εισαι πολυ καλα αρκει να κυνηγας το bonus item και οχι να σκοτωνεις bosses!

Στο 550 που ειμαι εγω εχω γαματο μεσο ορο στο ΑΚΤ1 με 1 legendary στο 5λεπτο. Σκοτωνω ομως ΜΡ10 μαζεμενα πολλα τερατα οποτε σε λιγοτερο χρονο κερδιζεις περισσοτερα. Στο παιχνιδι πρεπει

να αποφασισεις αν πας για Legendary η οχι. Αν πας για αυτο τοτε το bonus item ειναι μονοδρομος

οποτε και το ΑΚΤ1 ειναι πρωτη επιλογη.

Δημοσ.

Εγω παντως δεν καταλαβαινω την υπαρξη εκδοσης για ps4,http://www.skroutz.gr/s/3155950/Diablo-III-PS4.html?from=catspan,δηλαδη τι παραπανω θα εχει και γιατι να την αγορασει καποιος απο την αντιστοιχη του pc ή Ps3 :wacko:  :wacko:  :wacko:  :wacko:

Τίποτα αλλα αυτοι που θα πάρουν το ps4 και δεν εχουν pc /ps3 η δεν θέλουν να το παίξουν εκει στο πηγάδι θα κατουρήσουν ? :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...