Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι και εγω συμφωνω. Αν ηταν στο μισο εδινε αμεσως κινητρο για να πας με ολους τους χαρακτηρες η εστω με 2-3. Εγω θελω να τους δω ολους αλλα με 60αρηδες level kai 0 paragkon ειναι μια χαρα. Για να τους ανεβασω ολους παραγκον 100 θελω μια ζωη!

• Απαντ. 17,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Για πες εσυ τον τροπο αλλα ΧΩΡΙΣ 2-Η ki skorn γιατι δε γουσταρω 2-Η και τα 1-Η με σοκετ ειναι πανακριβα...!

edit: 188 K και συνεχιζουμε γερα την ανοδο...

edit : ο βαρβαρος

μου κατεθεσε τα χαρτια για συνταξη...! :mrgreen:

http://eu.battle.net/d3/en/profile/zerth-2963/hero/23515329

Ολόκληρος κοστίζει 200m. Χωρίς τα crafts... Από το 0.

• Like 1
Δημοσ.

ενταξει αμα πετυχω και εγω hellfire ring με cc kai cd εκει θα ειμαι!!! Καπου εκει ειμαι και εγω σε DPS μολις σουταρω το ιλιθιο δακτυλιδι.. Μονο που εχω πολυ καλυτερο αρμορ... Μην ξεχνας οτι οι τιμες επεσαν τελευταια γενικα. Στις αρχες οταν εφτιαχνα χαρακτηρα ολα ηταν στα αναθεμα απο τιμες! Τωρα φτιαχνεις ευκολα. Ουσιαστικα ολη η ιστορια ειναι να εχεις καλο σπαθι αριστερα δεξια τα αλλα τα βολευεις ευκολα...το πολυ cd το δινει το 1-Η αφου μπορεις να παρεις 200% αριστερα και 200% δεξια.

Δημοσ.

Ναι αλλά πολύ χαμηλό DPS.

Μην ξεχνάς ότι τα DPS δεν αθροίζονται από τα 2 χέρια αλλά πάει ο μέσος όρος.

Το ξερω αυτο, απλα τωρα που ξεμπερδεψα με το CD sto 110% (μου εφυγαν 120 Μ μαζι με το craft!) θα αρχιχω το crafting για να πετυχω κορυφαιο οπλο 1-Η. Τι προτεινεις εσυ? mace, sword η αλλο?

Δημοσ.

Crafting για οπλο? Αστο καλυτερα...... Παρε ενα 1000-1100 με ls/cd/socket+str. Πιο οικονομικο θα σου βγει.

Aν περιμενεις τετοιο craftroll, ευχομαι καλη τυχη.

Δημοσ.

Markerparts, on 06 Aug 2013 - 1:00 PM, said:

Crafting για οπλο? Αστο καλυτερα...... Παρε ενα 1000-1100 με ls/cd/socket+str. Πιο οικονομικο θα σου βγει. Aν περιμενεις τετοιο craftroll, ευχομαι καλη τυχη.

Συμφωνώ απόλυτα! τσάμπα θα χαλάσεις κανά 5-10+ m ! (το γνωρίζω από πρώτο χέρι αυτό! χεχε)...

εκτός κι αν είσαι τόσο φάρδος! :)

Υ.Γ.: εμείς πάμε TERA, πατέρα! τώρα!!! :) στο καλό, παιδί μου! ...και μην ξεχνάς να γυαλίζεις τα κερατάκια σου! lol

Δημοσ.

Χθες έπαιζα με 2 φίλους, lvl 60 ο καθένας τους κι εγώ lvl49. Όλο legendary items τους έπεφταν κι εμένα τίποτα. Στο πηγάδι κατούρησα; Το είδος των items που σου πέφτουν εξαρτάται απ'το lvl του χαρακτήρα ή έχουν σχέση με κανα μαγικό αντικείμενο που φοράει ο χαρακτήρας (ή κανα cheat); Δεν μου έλεγαν τα βλαμμένα και με άφησαν απλά να ζηλεύω -_-

Δημοσ.

60αριδες απλα ή "μετρουσαν" και paragon levels ?Γιατι το καθε paragon level δινει +3% στο mf (magic find)

Aν ηταν δηλ lvl60 +50 paragon level ειχαν μανι μανι 50χ3 = 150% mf.

Συν ο,τι mf ειχαν απο τα αντικειμενα που φορουσαν + ο,τι mf μαζευαν απο τα nv stacks (συνολο 5 στακς) , με αυτα και με αυτα δηλ μαζευαν ενα ουκ ευκαταφρονητο νουμερο MF.

Οσο μεγαλυτερο τοσο περισσοτερες πιθανοτητες για legendary....

ΥΓ : γιατι να μην σου πουν?Προσπαθουσαν να δειχτουν με αυτον τον τροπο?Seriously ? :)

• Like 1
Δημοσ.

Όχι για να δειχτούν, για να μ'εκνευρίσουν το έκαναν :P (φίλοι κολλητοί μου είναι και πειραχτήρια)

Άρα μετράνε διάφοροι παράγοντες για το ποσοστό legendary. Χμμμ έχω πολύ δρόμο ακόμη. Thanks so much for the info ^_^

Δημοσ.

εν ολιγοις μετραει το %mf το οποιο συγκεντρωνεται με 

1.αντικειμενα που φορας

2.αντικειμενα που φοραει ο follower (αν και το νουμερο που παιρνεις απο κει ειναι δια 3 ή 4 αν θυμαμαι καλα του ονομαστικου)

3.απο το paragon level (+3% / level)

4.απο τα nv stacks (νομιζω παει 15% / stack , δηλ 75% max με 5 stacks)

5. mp επιπεδο που παιζεις το παιχνιδι.Δεν θυμαμαι νουμερα .

Αρα με λιγα λογια τιγκαρεις τον follower με αντικεμενα που δινουν MF γιατι , ας μην κοροιδευομαστε , δεν στηριζομαστε στον follower να σωσει το κωλαρακι μας..οποτε ας  βαραει πεταλουδες , και ας δινει mf% :)

Mαζευεις και διατηρεις nv stacks ( elite grps δηλ , αλλα απαιτειται να εισαι level 60 για να μαζεψεις stacks) και παιζεις στο μεγαλυτερο δυνατο για τις δυνατοτητες σου mp level για οσο το δυνατο περισσοτερο mf/gold find / xp ποσοστο .

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...