Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν μπηκε patch χτες προχτες?εγω ειδα οτι μπηκε..και πλεον στο rmah εχει αλλαξει το ποσο του gold που αγοραζεις στα 50mil πολλαπλασια..

εσυ μιλας και για αλλο patch?

Δημοσ.

παιδια εχει περαστει το patch ναι. Μπηχτη δεν υπαρχει αλλο patch για το ιδιο μιλαμε.

Πλεον αγοραζεις 2 bilion με 46 ευρω. (αυτη τη στιγμη) <_<

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

κατι πουλησαμε τελευταια... λειπει ομως η μεγαλη πωληση... αφου λειπει και ενα κορυφαιο drop

μπορουν να φτιαχτουν διαμαντακια τωρα ομως...

εχω 708 ωρες στον βαρβαρο ! καμια σχεση με τις 3000 του αλλου!

post-44836-0-93970100-1375553144_thumb.jpg

Επεξ/σία από greeneye
Δημοσ.

Ρε σεις...το PrtScn δεν δουλεύει στην αρχική οθόνη του παιχνιδιού; Θέλω να βγάλω screenshot την monk μου που δείχνει ομορφούλα αλλά μετά που κάνω paste δείχνει μόνο μια γκρι οθόνη :S

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν δεν κάνεις με 180 μύρια, mp10 το βάρβαρο,ε τι να πω, είσαι άξιος της μοίρας σου...

Για πες εσυ τον τροπο αλλα ΧΩΡΙΣ 2-Η ki skorn γιατι δε γουσταρω 2-Η και τα 1-Η με σοκετ ειναι πανακριβα...!

edit: 188 K και συνεχιζουμε γερα την ανοδο...

edit : ο βαρβαρος μου κατεθεσε τα χαρτια για συνταξη...! :mrgreen:

post-44836-0-77877900-1375646346_thumb.jpg

Επεξ/σία από greeneye
Δημοσ.

to γνωριζω αλλα μην ξεχνας οτι εχω ανεβασει DPS σε σχεση με τα 120 Κ που ημουν προσφατα και καθαριζω γρηγορα σχετικα με πριν σε ΜΡ10 απλα τερατα και ποιο αργα και bosses... Πριν ξεκινησω το το τελευταιο run για τα 10 τελευταια paragkon ο χαρακτηρας θα πεταει για να ισοπεδωσω σε χρονο DT.  Δε γινεται και διαφορετικα. Αμα αλλαξω το hellfire παιρνω τουλαχιστον 10 Κ dps και ΜΕ ΜΙΑ Witching hour αλλα 14 Κ τουλαχιστον ! Θα δουμε...! Οσο παιζεις θε τελειωσει καποια στιγμη, αμα δεν παιζεις δεν προχωρας! :-)

Δημοσ.

τωρα ποια επιταχυνεις θες δε θες αφου ξερεις οτι πλησιαζεις...!

Οποτε οσο και να ειναι δε με απασχολει πλεον! Ειχα δει τους πινακες παλαιοτερα.

Απλα δε νομιζω να ανεβασω αλλον στο 100. Μεχρι το και 60 παραγκον 0 και τελος.!

Ειναι κουραστικο και θελει πολλες ωρες... Μετα φαρμαρισμα για χαβαλε με διαφορους χαρακτηρες...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...