Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παλια επαιζα πολυ αλλα πηγαινε παναργα σε ανεβασμα λογω χαμηλου dps και μη ψαξιμου και λαθος αγορων...

Επισης ενα διαστημα επαιζα ανελιπως ΜΡ0 και ΜΡ1 !!!!!

Οταν αρχισα να παιζω σωστα τοτε μας ελειψε ο χρονος. Σε ωρες συνολικα ισως εχω και πολλες παραπανω απο σενα!

Νομιζω το λεει στο προφιλε? θα το δω! εσυ ποσες εχεις?

Δημοσ.

1 ευρω 200 Μ ? mmmmmmmmmmmmm

κλαινε οσοι φυλανε gold να το παρουν μαζι τους...!!!

Τι προβλεπετε απο εδω και περα? η αληθεια τοσο γρηγορη αλλαγη εις βαρος του gold δεν την περιμενα

επειδη προσφατα ειχαν προσθεσει ενα μηδενικο στο 1 και ειχε γινει 10 το stack...

Προβληματιστηκα τωρα. Ο κανονας παντος ειναι μην κρατατε gold αφου συνεχως χανει την αξια του αλλα ως ποτε? ο πατος που ειναι?

Παντως καποια στιγμη θα παρει προς το πανω και οποιος το μαντεψει ποτε θα βγει κερδισμενος...!

Δημοσ.

Η κατάσταση έχει ως εξής. Όσοι κάνουν item farming στην ΟΥΣΙΑ δουλεύουν για όλους τους υπόλοιπους που αγοράζουν gold με λεφτά. Και μάλιστα δουλεύουν για ένα κομμάτι ψωμί. Γιατί θα κάνεις εσύ (γενικά μιλάω) 100 ώρες farming να βρεις και να πουλήσεις αντικείμενα 200 million και εγω με 10 λεπτά εργασία θα έχω βγάλει το ευρώ που χρειάζεται για να στο αγοράσω. Οπότε στην ουσία όσοι κάνετε item farming δουλεύετε πραγματικά τσάμπα για αυτούς που αγοράζουν. Σας πληρώνουν ένα λεπτό την ώρα!

Για αυτό σταματήστε ΤΩΡΑ.

Δημοσ.

δε συμφωνω απολυτα γιατι εγω οτι βρω καλο δε θα το βαλω πωληση σε gold αφου θα παρω ελαχιστα...

θα το βαλω σε real οποτε μπορει να παρω (θεωρητικα αν ινε σουπερ το αντικειμενο) μεχρι και 250 ευρω μικτα. Κανω καπου λαθος?

εγω δηλαδη λεω απλα οτι δεν εχει νοημα να πουλας για gold αφου τι να το κανεις μετα

και λιγα θα παρεις και δε θα μπορεις να το πουλησεις για πολλα. Πλεον μονο το real εχει αξια

αλλα μονο για γαματα κομματια. το gold house μαλλον πεθανε...

Δημοσ.

Πόσο θα το πουλήσεις; 10 ευρώ; Θα έχεις κάνει 100 ώρες farming για 10 ευρώ;

Και πάλι ο άλλος σε ρίχνει κατα πολύ.

Μιλάω για αυτούς που κάνουν item farming. Αν παίζεις για διασκεδάση και απλά πουλάς κανένα αντικείμενο που βρίσκεις αυτό εντάσσεται αλλού.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εμενα ο πρωτος μου στοχος ειναι ο βαρβαρος μου να παει  παραγκον 100.

Αμεσως μετα θα παιζω παραλληλα hardcore και το μαγο μου που εχω αρχισει δειλα δειλα πριν λιγο καιρο μεχρι να παει 60 level.

Αμεσως μετα θα παω τους αλλους 3 χαρακτηρες  (τοξο,μοναχο και γιατρο) επισης 60. ΔΕ θα παω κανενα δευτερο χαρακτηρα

paragkon100 γιατι θελει ΠΟΛΥ ΧΡΟΝΟ και ηδη νιωθω κουρασμενος με το βαρβαρο σχετικα.

οταν εχω ολους τους χαρακτηρες στο 60 τοτε απλα θα φαρμαρω για χαβαλε items και οτι καλο θα το πουλαω. Ετσι το βλεπω

αυτη τη στιγμη. Αν κατι αλλαξει στο game το ξαναβλεπουμε...

edit : ολα πορτοκαλι και τον βγαζει στο 7 ?!

http://www.diabro3.com/?armoryURL=http%3A%2F%2Feu.battle.net%2Fd3%2Fen%2Fprofile%2Fsin-2384%2Fhero%2F14993689&serverBox=eu

νταξ εχει χαμηλο αρμορ αλλα αμα βαρεσει το σπαθι ισοπεδωνει!!!

Επεξ/σία από greeneye
Δημοσ.

Έχει μείνει ένα 50ρακι στην prepaid, πως βλεπετε τις τιμές για wd items; να πάρω χρυσό και να πάρω τπτ αξιόλογο η λέτε καλύτερα συμφέρει να αγορασω κατευθείαν με ευρώ στο rmah; αξιζει; σε ποιο item να υπολογίσω να δωσω κάτι παραπάνω, είχα κάνει λινκ το προφίλ μ σε προηγούμενο ποστ.

Δημοσ.

Το καλυτερο πιστευω ειναι για καθε item να βλεπεις ιδιοτητες και τιμες σε gold και real και μετα να συγκρινεις. Πιστευω

παντως περισσοτερο θα συμφερει να περιμενεις - σε λιγες μερες με λιγα ευρω παιρνεις πολυ gold και μετα να ψωνισεις

σε gold αφου το οριο εμεινε σταθερο που σημαινει οτι μεγιστο θα δινεις 2 bilion gold δηλαδη 10 ευρω!

Θεωρητικα δηλαδη παιρνεις 5 top αντικειμενα με 50 ευρω! Αμα δωσεις 1 bilion τοτε παιρνεις 10 αντικειμενα δηλαδη ΟΛΑ! Μπορεις επισης να craft και οσα δεν θελουν Demonic Essence...

Σε real καλα αντικειμενα να τα αναμενεις και 20 και 50 και 100 και 250 ευρω!

Βεβαια ισως μερικα τοπ αν εχουν εξυπνους πωλητες δε θα τα βαλουν ποτε σε gold αφου θα παρουν λιγα...

περισσοτερα να δωσεις για 1-Η πιστευω και off hand ισως και μετα δακτυλιδια-amulet.

Στα αλλα θα καθαρισεις ευκολα με λιγα gold σχετικα!

Δημοσ.

Το καλυτερο πιστευω ειναι για καθε item να βλεπεις ιδιοτητες και τιμες σε gold και real και μετα να συγκρινεις. Πιστευω

παντως περισσοτερο θα συμφερει να περιμενεις - σε λιγες μερες με λιγα ευρω παιρνεις πολυ gold και μετα να ψωνισεις

σε gold αφου το οριο εμεινε σταθερο που σημαινει οτι μεγιστο θα δινεις 2 bilion gold δηλαδη 10 ευρω!

Θεωρητικα δηλαδη παιρνεις 5 top αντικειμενα με 50 ευρω! Αμα δωσεις 1 bilion τοτε παιρνεις 10 αντικειμενα δηλαδη ΟΛΑ! Μπορεις επισης να craft και οσα δεν θελουν Demonic Essence...

Σε real καλα αντικειμενα να τα αναμενεις και 20 και 50 και 100 και 250 ευρω!

Βεβαια ισως μερικα τοπ αν εχουν εξυπνους πωλητες δε θα τα βαλουν ποτε σε gold αφου θα παρουν λιγα...

περισσοτερα να δωσεις για 1-Η πιστευω και off hand ισως και μετα δακτυλιδια-amulet.

Στα αλλα θα καθαρισεις ευκολα με λιγα gold σχετικα!

2b gold 10 ευρω? η τιμη που ειδα στο gold ειναι 1.18 ανα 50m δηλαδη περιπου στο 50αρικο τα 2b, το 10 που το ειδες? :P

δεν νομιζω σε λιγο καιρο να υπαρχουν top αντικειμενα στο GAH, μονο στο RMAH.

Δημοσ.

η τιμη που σου ειπα ειναι αυτη που θα μπει και αμεσα στο νεο patch οποτε μη βιαστεις. Τωρα δεν ισχυει - ισχυει οτι βλεπεις φυσικα αλλα ουσιαστικα ανακοινωθηκε. Αν κανω λαθος ας με διορθωσουν τα παιδια...

* Μεχρι την αλλη τεταρτη μαλλον θα εχει αλλαξει

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...