Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Για να κάνω το δικηγόρο του διαβόλου,ο Φραγκίσκος που έχεις φτιάξει, για mp0 είναι, όχι παραπάνω...

Αν τον βάλεις στο diabro3 πρέπει να τον βγάζει πιο κάτω και από τον greeneye! (troll mode off)

• Like 1
Δημοσ.

ορίστε κύριοι τα πειστήρια του θαύματος (lol) που ο φίλος μας mphxths δεν παραδέχεται την ήττα του, διότι είναι κότα ΛΥΡΑΤΗ!!!

και ώρα 10:00 ακριβώς! oh yeah!!!

ναι! είμαι ο ένας και μοναδικός AWAKE!!! HC CHAOS!

http://imageshack.us/f/600/6tfx.jpg/

με το PING Στο κοκκινο πηγες να κανεις 60 ρι hardcore ?!?!? τρελος εισαι !!!!!

anyway GRATZ !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσ.

@ φίλε GaGas thanks για την υπόδειξη σου ! και για το gratz!

όπως ανέφερα και παραπάνω είμαι ο ένας και μοναδικός AWAKE! ...(για τον Μοnk και μόνο!)

όπως και είχα προαναφέρει ότι θα κάνω κάποιους να χοροπηδήξουν ...και το κατάφερα!!!

όποιος έχει δοκιμάσει HC ξέρει πολύ καλά τι εννοώ! το SC είναι απλά μια παιδική χαρά! :)

Δημοσ.

με τέτοιο bracers που στο βγάζει σχεδόν σκουπίδι, θες μάλλον πολύ δρόμο ακόμα! :-D  αλλά σιγά σιγά μαθένεις ...πάντως! lol

Δημοσ.

Και αυτο  επειδη δεν εχουν ιχνος ΕΗΡ να φανταστω....

Ναι, θα προσπαθησω πιο σκληρα, νεος ειμαι , 8α μαθω που θα μου παει...

Δημοσ.

παντως το amulet tou ειναι κορυφη επαθα σοκ! τωρα που θα αρχισω το crafting για να δουμε τι ψαρια θα πιασουμε και εμεις...

2 σπαθια δεν λεει για doctor?

Δημοσ.

Dual weild ΔΕΝ γινεται καν στον wd. 

Ετσι κ αλλιως το mojo ειναι πολυ σημαντικο για τον δοκτορα. Δεν νομιζω να ειχε καν νοημα να γινοταν κατι τετοιο.

Δημοσ.

Νομιζω πως ανεβαινεις σχετικα αργα..... ή κανω λαθος?

Touλαχιστον θα εχεις να κανεις κατι μεχρι να βγει κατι καινουριο.

Δημοσ.

Νομιζω πως ανεβαινεις σχετικα αργα..... ή κανω λαθος?

Touλαχιστον θα εχεις να κανεις κατι μεχρι να βγει κατι καινουριο.

Μπα μια χαρα γρηγορα παω... το προβλημα ειναι οτι δε βρισκω χρονο να το λιωσω και πεζω αραια καμια ωριτσα...

Αλλωστε παω με μεγιστο XP εκτος τον περιπτωσεων που δεν παιζω παρεα με 3 ατομα και πεζω σολο δηλαδη.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...