mphxths Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 αλλαζεις runes στα locust swarm και βαζεις το devouring swarm...οποτε μαζευεις mana spirit walk και βαζεις το honored guest... οποτε οταν ξεμεινεις απο mana ..χτυπας ενα spirit walk και εχεις φουλαρει ξανα.... το big bad voodoo ειναι ωραιο για γκρουπς...εγω προσωπικα προτιμω το hex γιατι μου προσφερει ελεγχο στα ελιτ γκρουπς....κοινως γλυτωνω καμμια δυο ψιλες... και τα passive θα μπορουσαν να ηταν καλυτερα
lalanis Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 γεια χαρα παιδια, καιρο ειχα να παιξω diablo και μαλλον εχω χασει πολλα, τωρα αρχισα να ψιλοδιαβαζω τα νεα προτεινομενα builds αλλα εγω μεινει στα παλια το προβλημα ειναι οτι ξεμενω ευκολα απο μανα τωρα με αυτο το to build που ειναι το πιο δημοφιλες για wd. http://eu.battle.net/d3/en/profile/metaxas-1336/hero/4215283 καμια προταση για νεο gear να ξανασταθω στα ποδια μ? Αφού παίζεις με skorn: http://eu.battle.net/d3/en/profile/lalanis-2228/hero/21158559 Αν ξεμένεις από mana βάζεις το devouring swarm,συν ότι μπορείς να το spamάρεις περισσότερο από το pestilence. Γενικά όμως δεν είναι εκεί το πρόβλημα.Μείωσε το attack speed σου, δε θα έπρεπε να ξεμένεις πάντως. Υποψιάζομαι ότι έχει να κάνει με τον τρόπο που παίζεις. Το cloud of bats δεν το παίζεις όπως τις αρκούδες όπου άλλαζες συνεχώς θέση / γωνία και τις σπάμαρες. Το CoB είναι channeling spell, κοινώς κοστίζει πολύ mana για να το ξεκινάς και λίγο για να το διατηρείς. Επομένως προσπάθησε να μαζεύεις τα mobs με to locust και όταν έχεις πολλά τριγύρω να ξεκινάς το CoB χωρίς σταμάτα/ξεκίνα γιατί δεν θα έχεις mana. Από το gear σου, θέλεις lifesteal >5% στο skorn και βγάλε τα lacuni αφού έχεις innas pants και craftαρε bracers με ehp (main stat/vit/all res) και crit.chance. Επίσης πρέπει να χωρέσεις κάπου pick up radius Όπως είπε και ο mphxths το hex είναι must και η επιλογή είναι μεταξύ bbv και paranoia. Από passives σίγουρα GF/Gi + 1. Συνιστώ το +1 να είναι το spirit vessel τουλάχιστον μέχρι να έχεις πολύ ehp. Ότι θες pm ή κάνε add έμενα ή τα παιδιά in game.Οι πιο πολλοί από εδώ τον παίζουν σωστά το γιατρό (2h /1h +mojo). 2
greeneye Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 ανεβηκαμε επισημα... ΜΡ7 και συνεχιζουμε! http://www.diabro3.com/?armoryURL=gmwarrior%232670&serverBox=eu
greeneye Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 ε ναι! χαχ ναι ενταξει δεν ειναι της βληζαρτς αλλα σε γενικες γραμμες ειναι σε πολυ σωστο δρομο. Αλλωστε μην ξεχνας οτι τα στοιχεια τα τραβαει απο το profile της βλιζαρτς και απλα υπολογιζει απο εκει και περα και κανει πρασινα και πορτοκαλι τα πολυ καλα κτλ. Παλια ειχα δει εναν πινακα στο excel που με αυτον υπολογιζες τα παντα. Κατι τετοιο ειναι και αυτο μονο που τα κανει αυτοματα και δε χρειαζεται να κανεις καταχωρησεις. Το amulet που κραφταρα το βγαζει κορυφαιο...
Prospector8 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Εχω να μπω απο το Φλεβάρη.. Το PvP patch εχει μπει??
greeneye Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Εχω να μπω απο το Φλεβάρη.. Το PvP patch εχει μπει?? ενοιτε και γινονται ομηρικες μαχες καθε μερα, στοιχηματα πεφτουν κτλ. Η βληζαρτς δε μας αφηνει σε ησυχια! Θα μπει καποια στιγμη λογικα αλλα ακομα δεν...
Prospector8 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Αν καταλαβα καλα... Μου ειπες οτι ακομα δεν εχει μπει ε??
greeneye Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 ναι ναι ΔΕΝ... αστειευομουνα αρχικως... Ισως στο 1.1 το βαλουν Παντως θα σου προτεινα να παιξεις γιατι εχει αλλαξει αρκετα το game και εχει γινει ποιο ευχαριστο γενικα.
Prospector8 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Οχι ρε φιλε... Δεν το πιστεύω αυτο... Καλως thanks..
Metaksas Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Έχεις δίκιο, για αυτο ξεμένω απο μάνα, έχω συνηθίσει το στυλ απο το σπαμ στις αρκούδες και acid rain που έπαιζα παλιότερα. Τελευταία φορά π έπαιξα ήταν όταν πρωτοβγηκε το mp και τ δαχτυλιδάκι. Καμια αλλαγή απο items υπάρχει; τπτ καινούργιο; η αυτα παρέμειναν τα ίδια; ευχαριστώ πάντως για την βοήθεια στο build. Θα σας κάνω και add.
lalanis Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Σε αντικείμενα γενικά έχεις σωστή λογική, απλά μπορείς να βρεις αρκετά καλύτερα rolls και φυσικά αφιέρωσε χρόνο στο crafting.
Metaksas Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Crafting; δεν έχω ασχοληθει σχεδόν καθόλου γτ νόμιζα ότι τα rolls που βγαίνουν δεν αξίζουν καθόλου. Με τα νεα update εχεις καλύτερες πιθανοτητες για καλό item;
Προτεινόμενες αναρτήσεις