Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

η πλακα ειναι οτι ξεκινησε παλι μονκ σε HC και ειναι ηδη level 2..αντε και εις ανωτερα awake....ξερεις πεθανε τον στο level 3 :)

• Like 1
  • Απαντ. 17,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

έτσι ! έτσι ! όταν θα σας κάνω να χοροπηδάτε να δω τι θα λέτε μετά!...χέστηδες του SC!!! :D

Υ.Γ. : @ gozzar μην μας παρακαλάς τόσο πολύ βρε!!...θα πάθεις τπτ!! :-D

Δημοσ.

Έλα ρε συ και σε έκανα σήμερα accept βλέπω δεν υπάρχει κάποιος HC 

Λέω τον κήδεψε μάλλον :D

εμ, που είσαι τόσες ημέρες και εσύ αγαπητέ!! χεχε!..

no prob..man! έρχομαι τάχιστα πάλι! ....μόνο HC από εδώ και πέρα!  :-D

ναι ! δυστυχώς, πήγα μέχρι 54 lvl! αλλά μετά ήθελα να το παίξω jack norris! και τον ήπια! χαχα

Δημοσ.

Έχω μεγάλο πρόβλημα με το Internet εδώ στην οικοδομή και πιάνει τρελό lag σε άκυρες στιγμές μέσα στην μέρα, ψιλοφοβάμαι να παίξω HC μην lagarw μέσα σε Elite pack

Δημοσ.

οι καταιγιδες ηρθαν νωριτερα φετος!!!!!!!!!!!! εσπασα καθε ρεκορ!!!!!!!!!!!!!!!!!! 9 καφε στο πρωτο γεμισμα στο παλιο-σπιτο γυρω!

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΕΜΕ!!!

post-44836-0-43360200-1374690918_thumb.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Η βατραχίνα φίλε είναι το καλύτερο κομμάτι που φοράς...

Πάρε ένα με black damage...το manajuma είναι low-mid tier, εσύ είσαι high endας...

Δημοσ.

Σιγά μη σου λινκάρω και μια ξαδέρφη όμορφη που έχω...

Πάντως πουλάς βατράχι και χατζάρα και παίρνεις παρόμοιο skorn με το δικό μου.Εύκολα.Το μόνο κακό είναι ότι πρέπει να βάλεις σε ένα slot 6-7 pick up radius...

Δημοσ.

γεια χαρα παιδια, καιρο ειχα να παιξω diablo και μαλλον εχω χασει πολλα, τωρα αρχισα  να ψιλοδιαβαζω τα νεα προτεινομενα builds αλλα εγω μεινει στα παλια :P το προβλημα ειναι οτι ξεμενω ευκολα απο μανα τωρα με αυτο το to build που ειναι το πιο δημοφιλες για wd. http://eu.battle.net/d3/en/profile/metaxas-1336/hero/4215283 καμια προταση για νεο gear να ξανασταθω στα ποδια μ?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...