nzeppos Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Κι εγώ θα διαφωνήσω. Δεν ξέρω τι έκανε ο περισσότερος κόσμος αλλά εγώ ακόμα θυμάμαι τι σοκ είχα πάθει όταν πρωτοέπαιξα το Diablo 1 σε PS1. Κατ' αρχάς έφαγα τουλάχιστον 2 ώρες για να δω (διαβάσω) όλο το εισαγωγικό narration, βλέποντας τα σχετικά video. Η μυθολογία του Diablo πραγματικά με είχε συνεπάρει και όταν αργότερα το έπαιξα σε PC, μου κακοφάνηκε που δεν υπήρχε τίποτα απ' όλα αυτά μέσα στο παιχνίδι (παρά μόνο στο manual). Η δε ατμόσφαιρα του single player ήταν τουλάχιστον υποβλητική. Το έπαιζα στις 3 η ώρα το βράδυ και καθώς άρχισα να κατεβαίνω τα υπόγεια με έπιανε η καρδιά μου. Και δεν ήμουν καν πιτσιρίκος αλλά 20 χρονών μαντράχαλος. Για το D2 το μόνο που έχω να πω ήταν ότι το πήρα στα χέρια μου γύρω στις 1 το μεσημέρι, έβαλα "να του ρίξω μια ματιά" και όταν σηκώθηκα για να πάω προς νερού μου, είδα ότι είχε πάει 9 το βράδυ! Οχτώ ώρες σερί (χωρίς να σηκωθώ απ' την καρέκλα και χωρίς καν να το καταλάβω) δεν έχω ξαναγράψει ποτέ στα 25+ χρόνια που ασχολούμαι με το ευγενές άθλημα του gaming. Και όλα αυτά στο single player. Με το multiplayer των Diablo δεν έχω ασχοληθεί ποτέ και δεν είμαι καθόλου σίγουρος ότι αυτό θα αλλάξει στο DIII.
manost Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Κι εγώ δεν ξέρω τι θα πει Diablo online (και ας πείτε μερικοί 'δεν ξέρεις τι χάνεις'). Το Diablo το αγάπησα το '96 για το single player mode και για το repeatability που είχε αφού το τερμάτιζες, για να κάνεις τον χαρακτήρα σου τούμπανο και να βρεις καλύτερο gear. Και το pre order του III για τον ίδιο λίγο θα γίνει και θα χαθώ από προσώπου γης, για ...δεν ξέρω κι εγώ πόσο καιρό. Swyped from my Sense 3.0 Desire using Tapatalk
Stavrakas13 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Παω πασο....repeatability στο single player μαλιστα Δηλαδη στο single player ολοι σας περνουσατε normal>nightmare>hell και αφου βρισκατε και τα items ξανα απτην αρχη. Στο Diablo μπορει να ειχε καλη ατμοσφαιρα και η αφηγηση εκει να ηταν καλυτερη στο D2 ομως ειχε παραμεριστει. Και ο μισος πλανητης και το 90% των internet cafe ηταν γεματο με εμας τους καμμενους να λιωνουμε bnet. Αρα αν το always online σημαινει λιγοτερη πειρατεια και hacks τοτε so be it Εχω ριξει κ εγω αρκετες ωρες στο SP και ξερω,αλλα στο MP τις 10πλασιες
DreadKnight Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 οτι και να λεμε αν δεν βγει.. μονο λογια θα 'μαστε.. ΤΟΣΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ Γ@Μ@!! Θυμαμαι στο 2 που αλλαξε το ladder και μας πεταξε στο βαθυ σκοταδι 93lvl hammerdin 91lvl Amazon 87lvl druid. Ααααχχχ ^_^ παιζει κανεις ακομα το 2? Oι fox υπαρχουν?
Dakonblackblade Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Το Diablo 2 ξεκινούσε κάπου στο 75 επίπεδο και στο battle.net. Οι άλλοι που το γουστάρατε για το single δεν παίζει να παίξατε ούτε το 5%
Luciddream Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Το Diablo 2 ξεκινούσε κάπου στο 75 επίπεδο και στο battle.net. Οι άλλοι που το γουστάρατε για το single δεν παίζει να παίξατε ούτε το 5% εντάξει μήπως υπερβάλλεις λίγο...??? και εγώ είμαι απο αυτούς που έχουν παίξει μόνο το single(και ελάχιστα LAN), αλλα τι το διαφορετικό γινόταν μετά το 75 και στο battle net...?? το ίδιο παιχνίδι ήταν .... να μου πείς για το WoW που πραγματικά το παιχνίδι αλλάζει μόλις φτάσεις στο τελευταίο level να το καταλάβω...
Dakonblackblade Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Πρώτον ήταν το εμπόριο. Δεύτερον το επίπεδο δυσκολίας , ο εξοπλισμός , οι ρούνοι, τα αντικείμενα , το Uber Tristram , το PvP και η αναζήτηση του τέλειου ντυσίματος του Paladin
nzeppos Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Δηλαδή το κλασικό online λιώσιμο μέχρι τελικής πτώσεως. Εμείς του "5%" μάλλον δεν μπήκαμε ποτέ στον κόπο, γιατί θεωρήσαμε χάσιμο χρόνου την παραπάνω διαδικασία (ο ίδιος λόγος που παράτησα το WoW λίγους μήνες αφότου έφτασα level 70). Τελικά το single player του Diablo μας έφτανε και μας περίσσευε. Και προσωπικά -επειδή αναφέρθηκε παραπάνω- το replayability του Diablo δεν με ενδιέφερε καθόλου. Άπαξ και τελείωσα το παιχνίδι, δεν ασχολήθηκα ξανά μαζί του. Δόξα τους θεούς έχουμε κι άλλα παιχνίδια να δούμε και ο χρόνος δεν είναι αρκετός Στο D3 όμως ενδεχομένως να κάνω την εξαίρεση και να δω το multiplayer κομμάτι του.
Dakonblackblade Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Εμ εκεί είναι η διαφορά στη φιλοσοφία πολλών gamers . ¨Αλλοι προτιμούν πολλά άλλοι ένα και να το ξεκοκκαλίσουν.
ikaruga24 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Για τους δευτερους εκ των πραγματων δεν μιλαμε για gamers. Ειναι σαν να λες οτι καποιος που βλεπει μονο μια ταινια ξανα και ξανα για να ανακαλυψει ολες τις λεπτομερειες και δεν ξερω τι αλλο οτι ειναι σινεφιλ.
piranhagr Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Έχουμε και λέμε Completions 1 Necromanser 1 Barbarian (και expansion !!!) 1 Druid (όλο με expansion) Assasin μέχρι του Completion του Αρχικού Παιχνιδιού !!!! Ελάχιστα Battle.net !!!
barman Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Diablo III - First Video Πατηστε στο link για να δειτε τρια καταπληκτικα video απο το επισημο site του Diablo III. Ενα cinematic video, ενα gameplay video και ενα video με artwork.
Προτεινόμενες αναρτήσεις