Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απορίες:

Από τί lvl μπορεί κάποιος να παίξει online; Ή δεν έχει σημασία;

Το ah έχει αντικείμενα που αγοράζονται με λεφτά του παιχνιδιού ή αληθινά χρήματα;

Δημοσ.

Οκ, αυτό σημαίνει ότι εμείς τα φτωχαδάκια δεν έχουμε καμία ελπίδα για σούπερ αντικείμενα αφού θα πωλούνται όλα στο real money auction house :P

Δημοσ.

Οκ, αυτό σημαίνει ότι εμείς τα φτωχαδάκια δεν έχουμε καμία ελπίδα για σούπερ αντικείμενα αφού θα πωλούνται όλα στο real money auction house :P

Η λογικη ειναι να μπορεις να φαρμαρεις mp10 , ωστε μετα να παλευεις για το καλο drop που θα σε βελτιωσει ή θα αποφερει κερδη.

Και στο ΑΗ μπορεις να βρεις κουτσα στραβα αντικειμενα να σε ντυσουν για mp10....αντε στην χειροτερη mp8-9...

mphxths#2845 για στιγμες απειρου καλους με την τρελοπαρεα του insomnia :) (και ανταλλαγη αντικειμενων με σκοπο την ανελιξη των μικρων μπαγασων μας :) )

Δημοσ.

mphxths#2845 για στιγμες απειρου καλους με την τρελοπαρεα του insomnia :) (και ανταλλαγη αντικειμενων με σκοπο την ανελιξη των μικρων μπαγασων μας :) )

αμάν !? είσαι καλά, ρε? μήπως έχεις πυρετό?! ..να φωνάξουμε κανά Γιατρό ...τι είπες τώρα, λέμε?!!

BRAVO, δηλώσεις mphxths! με αφήνεις κατάπληκτο!

Δημοσ.

Πλέον εδώ που φτάσαμε, για την παρέα φαρμάρουμε...

Κάναμε χθες 2 φουλ ραν και πρέπει να ανέβασα πυρετό....

Δημοσ.

Πλέον εδώ που φτάσαμε, για την παρέα φαρμάρουμε...

Κάναμε χθες 2 φουλ ραν και πρέπει να ανέβασα πυρετό....

2 (δύο) ολοκληρα κιόλας! ...χμμμ, μάλλον πρέπει να σε δεί γιατρός κι εσενα!... :-D

Δημοσ.

ασε awake... ΞΑΝΑ αλλαξα προτιμησεις..τωρα θα πορευτω με WD....δεν με βλεπω να κατοσταριζω καποιον φετος :)

Δημοσ.

αλλαξα προτιμησεις.

Ο καθένας ότι θέλει κάνει στο κρεβάτι του.

Κατα τα άλλα έχω 3 μέρες να σηκώσω legendary της προκοπής. Τα έχει πάρει όλα ο Greeneye.

Δημοσ.

τωρα χωρις πλακα σε χτεσινο run μου 5λεπτο επεσαν 3 legendary και μαλιστα και τα 3 σε αποσταση αναπνοης απο το σπιτι. Βεβαια ηταν μουφες αλλα σημασια εχει οτι σε φτιαχνει για να παιξεις απο το να μην πεφτουν! Σε οσα run εκανα σολο στο ΑΚΤ1 (χωρις σπιτακι) κυνηγωντας valor για να δω legendary επρεπε να κανω αιτηση στο θεο, οποτε το συστημα μεχρι τουλαχιστον να φαρμαρω ανετα οπουδηποτε σε ΜΡ10 ΔΕΝ το αλλαζω. ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΣΠΙΤΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΠΙΤΟΚΑΛΥΒΑΚΙ ΜΟΥ! :rolleyes:

edit : κατι που ξεχασα να αναφερω. Στα 5-6 τελευταια run μου το πρωτο legendary επεφτε στο 3λεπτο το αργοτερο! Στο ενα μαλιστα επεσε στο πρωτο mob και με αιφνιδιασε!

Ας το θεωρησω τυχαιο γεγονος μεχρι να το ξανατσεκαρω... (paragkon 84-5)

Δημοσ.

Μου θέλετε όλοι να κάνετε dps ε; Καλόμαθε η γριά στα σύκα...

Μόνο ο καψερός ο kdami4 και ο awake παίζουν utility monks, οι άλλοι φίρμες...

Gozzar βεντέτα για σένα το λέω...Αν και σε πάρτυ σε προτιμώ με γιατρό...:-P

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...