Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χέλιιι!

Πόσα χάλασες πλακα πλακα για τον Doctor? Επίσης οσα χάλασες τα χάλασες επειδή σου έριχνα στ'αυτιά? Σκέφτομαι πολύ σοβαρά να αφήσω τον βάρβαρο όπως είναι και να ψωνίσω για τον δικό μου Doctor.

Δημοσ.

Μπα. .. Κράτα το βάρβαρο,ο wd είναι trend.Μπορεί να φάει νερφ.Ο βάρβαρος είναι σταθερή αξία.Κοίτα τον τελευταίο μήνα αγόρασα helm,amulet,belt και skorn.Με γνώμονα κυρίως το ehp,κυρίως μέσω armor. Καλά πήγε νομίζω...

Πείτε καμιά ιδέα για το loot.

Όχι εσύ gozzar...Ξέρουμε,δεν σε ενδιαφέρει.

Δημοσ.

εχω βελτιωσει και τα σπαθια... ανεβαινουμε συνεχως. Λεω να δοκιμασω και crafting μολις τελειοποιησω τα διαμαντια

μηπως πετυχω το jackpot σε damage.

* Η ζωνη μου τα σπαει αφου μου ελευθερωσε 1 skill λογω του steal life!

* με αυτα τα 2 σπαθια παιζει ρολο ποιο ειναι αριστερο και ποιο δεξι. Αν τα αλλαξω χανω 10 Κ damage! Το αριστερο

ειναι ποιο γρηγορο οποτε για αυτο μαλλον.

Πλεον οταν βαζω berserker δεν τελειωνει ποτε! μιλαμε για πολυ ξυλο στο σπιτακι... :lol:

http://www.diabro3.com/?armoryURL=gmwarrior%232670&submitButton.x=63&submitButton.y=27&serverBox=eu

και

http://eu.battle.net/d3/en/profile/GMWARRIOR-2670/hero/13152069

οσο αφορα το loot οντως  θελει και βελτιωσεις και προσθηκες αλλα δεν ειναι απλη υποθεση,

θελει μεγαλη μελετη! Παντως εγω θα ηθελα να πεφτουν ποιο δυσκολα ωστε να ειναι κατι καλο οταν πεφτει!

Μη χαιρομαστε τσαμπα εκτος αν προσθεσουν οπως ειχα πει παλαιοτερα ενα ακομα χρωμα με τετοια σπανια αλλα γαματα αντικειμενα!

Δημοσ.

το life που εχεις σκοπο να το φτασεις ρε πρασινοματη ? στο 100k ? :)

με 500 res και life γυρω στο 50k νομιζω εισαι καλα..μετα δινεις εμφαση στο dps...

Δημοσ.

@ greeneye : Πλεον οταν βαζω berserker δεν τελειωνει ποτε! μιλαμε για πολυ ξυλο στο σπιτακι... :lol:

όπως λέμε : πώιτσ@ και καράτε! κάπως έτσι πάει τώρα! :D

• Like 2
Δημοσ.

το life που εχεις σκοπο να το φτασεις ρε πρασινοματη ? στο 100k ? :)

με 500 res και life γυρω στο 50k νομιζω εισαι καλα..μετα δινεις εμφαση στο dps...

Το ξερω απλα ετυχε... οταν θα χρειαστει να κοψω κατι θα κοψω απο life...!

και σκεψου οτι ακομα δεν εβαλα το 18% life στο κρανος!!! ηδη χανω πολυ δυσκολα στο ΜΡ10 αλλα θελει ακομα

να καθαριζω σε χρονο DT. σπαθι κοντα στο 1200 η ιδια με οτι εχω αλλα με 80-90 το cd και αλλα 100-110 το slot.

Συντομα θα βαλω με 80-100 Μ το marquise για να παρω αλλο ενα 20 στο CD. Για να δουμε...

awake ακριβως ετσι...! χι χι

Δημοσ.

Οι προτάσεις στο Loot 2.0 είναι σχεδόν όλες πολύ καλές, αλλά και πάλι η γ@μημένη Blizzard είναι σαν σκυλί της Activision πλέον... 

Τις προάλλες διάβαζα ότι το development team του Diablo 3 είναι 20 άτομα

Δηλαδή βγάζεις τον χρόνο 4-5 δις δολλάρια, αλλά δεν λες να βάλεις αξιόλογο budget στα παιχνίδια σου, να διορθώσεις λίγο το έκτρωμα Battle Net 0.5 να βγάλεις το μεγάλο patch νωρίτερα και λίγο content μέχρι το expansion.... 

Όλο PR ανακοινώσεις "το σκεφτόμαστε", "ακούμε ιδέες" , "είναι πολύ καλό αλλά..." και στο τέλος κάθε patch nerf στη δυσκολία του παιχνιδιού, buff κάποια skill και με το ζόρι κάτι νέο(reworked legendaries/crafting) να χαμε να λέγαμε.... 

Το'χω μεγάλο καημό που είχαν την πλατφόρμα του Battle Net με τα ωραία custom games και το hosting και το μαμησαν την μητέρα

Έχω επίσης μεγάλο καημό που αντί το D3 να είναι τελικώς κάτι ανώτερο από το D2 και το LoD μαζί, καθόμασταν πριν κάποιο καιρό και λέγαμε να περιμένουμε να βγεί το expansion μπας και φτάσει το LoD... 

Οπότε και δεν ελπίζω ούτε στο να εφαρμόσουν τις πολύ καλές ιδέες που έγραψε το παλικάρι για το Loot 2.0 ούτε το expansion να είναι γεμάτο με τόσο καλοφτιαγμένα features που θα έχουμε να παίζουμε χωρίς παράπονα... .

H Blizzard κατ'εμέ και δυστυχώς αλλάζει σιγά σιγά σε 100% εταιρεία που νοιάζεται για το κέρδος με το μικρότερο δυνατό κόστος(δεν θα κατηγορούσα μια εταιρεία για αυτό, αλλα να νοιαστείς και λίγο για τους gamers ρε αδερφέ, φτιάξε ένα game που καραγουστάρεις να το παίζεις εσύ ο ίδιος και μετά βγάλτο, θυμίσου ρε γ@μημένε Morhaime πως έκανες την εταιρεία μεγάλη, θυμίσου απο που ξεκίνησες, εταιρεία gaming είστε όχι η γ@μημένη Apple) 

Υ.Γ κλαψομουνιά ξέρω, αλλά ξεσπάω κυρίως με την μαλακία που παίχτηκε με το WCS του SC2 και το International της Dota 2 και ξεχύλισε το ποτήρι με τις μαλακίες τους (Όσοι παρακολουθείτε starcraft pro scene θα γνωρίζετε πιστεύω) 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...